32. Nikto nie je lepší ako moj Harry

1.7K 99 2
                                    


Stála som nad jeho posteľou a premýšľala nad tým aký je najkrutejší sposob niekoho zobudiť z najhlbšieho spánku. Harry sa v tom pomrvil akoby vycitil moje úmysli, no nanešťastie sa nezobudil.
"Vstávaj," postrkla som ho keď som v sebe nenašla odhodlanie urobiť niečo kruté.
"Ešte chvíľku," zamrmlal si a jediné čo urobil bolo, že sa mi otočil chrbtom.
"Fajn, ako chceš," zašomrala a odišla som do kúpeľne kde som do polky vedra napustila studenú vodu. "Naozaj som to chcela po dobrom," povzdychla som si a vyliala na neho celý obsah. Harry v tom doslova zreval na celý dom tak, že musel zobudiť všetkých.
"Ty si sa na čisto pomiatla?!" skríkol po mne, no tom som si už spokojne prekrýžila ruky cez hruď.
"Možno," pokrčila som ramenami. "Aspoň si už dostatočne prebratý. Teraz sa možeme porozprávať."
"Nemohla si ma radšej zobudiť líškaním, maznaním a sladkými bozkami?" hodil po mne psie oči a vyzliekol si premočené tielko a boxerky, v ktorých dnešnú noc spal.
"A ty si sa nemohol so mnou poradiť skor ako si si do domu pozval moju kamarátku?" vrátila som mu rovnakým tónom na čo zmeravel.
"To aspoň vysvetľuje prečo tá voda mala maximálne 5 stupňov."
"Ja nežartujem Harold!" zvýšila som hlas.
"Chcel som ťa iba prekvapiť okej?" povzdychol si a zo skrine vytiahol osušku, do ktorej sa zabalil.
"Tak to ti naozaj vyšlo," zaúpela som s ironickým podtónom.
"Pozri viem, že medzi vami to nie je OK," nadýchol sa a pristúpil ku mne na čo som sa iba zmätene zamračila. Odkiaľ toto dočerta vie?! "Zabudla si sa na mojom booku odhlásiť z Facebooku a nechtiac som si prečítal správu."
"Takže mi po novom ideš aj do mojich súkromných vecí?!" zodvihla som hlas.
"Nie, ako hovorím bolo to nechtiac," zopakoval na čo som sa ironicky uchechtla. "Písal som si s ňou."
"Čože?"
"Povedal som jej o nás a..."
"Ty si idiot Harold!" skríkla som po ňom. "Ako ťa len mohlo napadnúť skontaktovať sa s ňou! Bez mojho vedomia a súhlasu! Bože," zavrčala som zlostne, pretože ma iritovalo, že sa stará do niečoho čo nie je jeho vec.
"Z tvojej správy som mal pocit, že ťa naozaj mrzí ako to medzi vami je. Chcel som ti iba pomocť a..."
"Svoju pomoc si strč vieš kam!" vyštekla som na neho s podráždeným tónom.
"Prečo sa takto správaš?" zamračil sa. "Je to tvoja kamarátka, ktorá ti dáva druhú šancu a ty..."
"Dáva mi ju kvoli tebe. Prišla tu iba kvoli tebe a keď si myslíš opak tak si buď príliš naivný alebo hlúpy!"
"Máš pravdu. Asi som naozaj hlupák...pretože mám pocit, že nech sa snažím akokoľvek, nikdy to nebude dostatočné na to aby si ma ocenila."
"O čom to teraz melieš?!" nechápavo som sa zamračila.
"Ja sa snažím Sam. Naozaj sa snažím, no ty...cítim, že sa strániš. Zakaždým keď sa snažím dostať k tebe o kúsok bližšie, zatneš sa. Vyhovoríš sa na únavu alebo bolesť hlavy. Mám pocit, že od tohto neočakávaš nič viac ako chvíľkové dobrodružstvo, no ja..."
"Toto nerob," skočila som mu do toho. "Neotáčaj to na mňa. Nesnaž sa o to aby som sa ja cítila zle, pretože ja nemožem za tvoju neistotu. Nemáš právo o mne pochybovať pretože zakaždým, či to už bolo na Nový rok alebo teraz som si vybrala teba! Iba teba!" rozrušene som skríkla a zacítila ako sa mi do očí tlačia slzy.
"Prepáč," zamračil sa po chvíľkovom zaváhaní kedy si asi uvedomil, že mám pravdu. "Ja len...chcel by som o tebe vedieť viac Sam. Chcel by som poznať každý detail tvojho života počas tých šiestich rokoch čo si nebola v mojom živote. Ja...Sam," pristúpil ku mne a prstami mi jemne prešiel po líci. "Dovoľ mi stáť pri tebe a pomáhať ti," vydýchol.
"Nechcem aby tu Karin ostala," dostala som zo seba po zaváhaní na čo Harry zvraštil obočím. "Nechcem aby vkročila do tohto domu, aby sa k tebe čo i len priblížila a..."
"Ty žiarliš?" prekvapene podvihol obočím.
"Nie," pokrútila som hlavou. "No nič na tom nemení fakt, že si moj...ty si iba moj Harry Styles," vydýchla som jeho meno keď sa moj hnev v jeho tesnej blízkosti premenil na túžbu, ktorá ma pohltila.
Harry mi s upreným pohľadom do očí pohladil líce a vzápätí sa vrhol na moje pery. Jeho studené telo som zreteľne cítila na mojej pokožke, no ani to nepomohlo aby sa uhasol plameň v mojom vnútri. Práve naopak, tlel vo mne čoraz viac až kým som sa nestala jeho otrokom. Oddaná svojími pocitmi, nevnímajúc realitu okolo. Vo chvíli keď ma Harry zvalil do mokrých a studených perín, zaúpela som. S jednou rukou trhol perinou, ktorá to vodou schytala najviac a zhodil ju na zem. Opretá o lakte som sa posunula vyššie na posteľ a nakoniec som si pritiahla Harryho k sebe za retiazku s krížikom, ktorý mal na krku . Vo chvíli keď si na mňa naľahol, som sa mu nohami zakvačila o pás a rukami prešla do jeho vlasoch, z ktorých kvapkala chladivá voda.  Keď som nimi potiahla, Harry zastonal a odlepil sa od mojich úst, ktoré plienil jazykom. Zahryzol si do spodnej pery pričom pohľadom prešiel do mojich očí. Zreteľne som v jeho zelenkastých očiach videla tú neskrotnú vášeň, ktorá nás oboch opantala. Bola ako naše prekliatie, ktorého sme sa nevedeli otriasť.
"Milujem ťa Sam," šepol vzrušene vo chvíli keď sa jeho telo naplo, jeho pery sa prisali na moje a z hrdla sa mu vydral stlmený ston. Nechtami som mu prešla po chrbte, na ktorom sa mu črtali kvapky potu zo vzrušenia, ktoré práve prežil. Keď sa jeho telo uvoľnilo, neisto podvihol tvár a s obavou sa na mňa pozrel.
"To je v poriadku," pousmiala som sa a pohladila ho po vlasoch. Vedela som, že potrebuje uistenie, že to nepokasľal so svojim priznaním v tej najchúlostivejšej chvíľke. Harry si iba s úľavou vydýchol, ešte raz ma pobozkal a zliezol zo mňa pričom si ma privinul do svojho náručia a prikryl nás mojou suchou perinou.
Ďalšie minúty ani jeden z nás nič nepovedal. Ja som sa snažila spracovať fakt, že mi to povedal a on? On sa asi snažil spracovať, že to čo i len vyslovil. Tak jednoducho, no napriek tomu tak úprimne.
Preplietali sme si prsty, hladili sme sa po rukách, no ani jeden nemal odvahu preťať to ticho, ktoré však bolo príjemné. Neuvažovala som nad tým, že by to možno tiež chcel odo mňa počuť. Prerývano som dýchala a užívala si fakt, že tu leží vedľa mňa.
"Neviem či o tom viete holúbkovia..." vtrhol nám zrazu do izby Louis a Harry ma v okamihu prikryl až po uši. "Wow!" vypleštil na nás oči a pohľadom prešiel na veci, ktoré ležali na kraji postele. "Vy ste práve vážne pod tou perinou úplne nahí?" uisťoval sa.
"Povedz čo chceš Tommo a vypadni," zašomral Harry.
"Neboj sa Hazza. Na teba nie som zvedavý, teba už mám obkukaného," prižmúril oči a pohľadom prešiel na mňa.
"Mňa nahú neuvidíš. Nikdy," odvetila som keď som pochopila nad čím práve premýšľa.
"Som lepší ako Hazza," usmial sa na čo iba Harry pretočil očami.
"Nikto nie je lepší ako moj Harry," zapriadla som na čo som na sebe zacítila jeho prekvapený pohľad. Zaregistrovala som ako mu kútiky úst zacukali do jemného úsmevu a následne ma pobozkal tak, že sa na mňa znova až prevalil.
"Keď tu skončíte s týmto muchlovaním, príďte dole. Máte návštevu," odvrkol Louis, ktorý za sebou zabuchol dvere.
"Skoro som na ňu zabudol," zamrmlal si s perami prisatými o tie moje.
"Vobec mi to neprekráža," pokrútila som hlavou a objala ho okolo krku.
"Nezabúdaj, že je to tvoja kamarátka," nadvihol obočím.
"Bývala. Potom som ju odkopla a ona tu došla iba kvoli tebe."
"A kvoli tomu aby ti dala druhú šancu."
"Ak sa k tebe priblíži, prisahám, že sa nezdržím," varovne som na neho pozrela.
"Nemáš sa čoho obávať," pohľadom mi skĺzol na pery. "Ja mám oči iba pre teba," pohladil ma po vlasoch.
Z izby sme vyšli až o pol hodinu neskor kedy ma stihol Harry zasvätiť do situácie s Louisom. Podľa Harryho slov mu doslova preplo z rozchodu s El, jeho dlhoročnou priateľkou a tak si kráti voľné chvíľky perverznými a úchylnými náražkami. Koniec koncov je však neškodný.
"Sam," ozvala sa Karin, ktorá sa okamžite postavila z kresla keď ma zbadala prichádzať. No jej pohľad okamžite zablúdil k Harrymu, síce sa to snažila zakryť. Provokatívne som si s ním preplietla prsty aby hneď pochopila, že ten chlap už patrí mne.
"Karin," nadvihla som obočím a silene som sa usmiala. "Som rada, že si prišla," zaklamala som, pustila Harryho a prikročila k nej. Bola v neskutočných rozpakoch, ktoré z nej doslova kričali.
"Ja- ja..." zakoktala sa keď okolo nás prešiel Harry, ktorý sa na ňu priateľský usmial a prisadol si k Louisovi.
"Tebe sa práve splnil sen," dokončila som za ňu, síce som netušila čo chcela povedať. "Tak na čo čakáš?" vyzvala som ju vzápätí. "Zoznám sa s nim aj osobne, nie len cez sociálnu sieť," dodala som a snažila sa o čo najmenej sarkastický tón, no mala som pocit, že Louis ma prekukol.
"Rád ťa spoznávam Karin," Harry sa slušne postavil a podišiel k nej na čo sa jej lícia zafarbili do červena. "Cíť sa tu ako doma," žmurkol na ňu a okamžite sa však pozrel na mňa aby sa uistil, či to neprehnal. No keď som sa na neho škaredo pozrela, pochopil, že nedodržuje dohodnutú bezpečnostnú vzdialenosť, na ktorej sme sa cestou sem dohodli. "Tak my už pojdeme do mesta za chalanmi. Vy sa v pokoji porozprávajte, Sam vyber jej prosím ťa jej izbu a..."
"Neboj sa. Zariadím aby jej izba bola čo najďalej od tej našej," skočila som mu do toho pričom som si neodpustila poznámku. A kým sa Louis iba pobavene uchechtol, Harry sa na mňa zamračil.
"Na obed sme doma," vydýchol, pobozkal ma na čelo a s Louisom, ktorý sa ešte chichúňal cestou k dverám, odišiel.

P.S.: Znova sa ospravedlňujem za chyby :\ a znova ďakujem :-*

No Control ( FF Harry Styles )Where stories live. Discover now