41. Odchádzam kvôli tomu aby si si zapamätala, že mňa manipulovať nemôžeš

1.6K 95 8
                                    

Rozpačito som sa prehrabovala v chladničke, v ktorej som nevedela nájsť niečo čo by zasýtilo moju chuť po niečom chutnom, šťavnatom, no nie príliš sladkom. Polka z potravín už bola porozkladaná na kuchynskej linke a ďalšiu som mala v pláne okamžite povyhadzovať keď v tom ma zozadu objali známe ruky, ktoré si ma pritiahli k sebe.

„Čo robíš?" šepol mi do vlasoch.

„Hľadám niečo dobré," odvrkla som pričom som zúfalo zaúpela.

„V obývačke je plno jedla," pripomenul mi a ja som sa v tom k nemu otočila. Harry na mňa pobavene pozeral pričom mu cukali kútiky úst do mierneho úsmevu.

„Nechcem," zafrflala som. „Ja chcem niečo..." zamyslela som sa. „Zbláznim sa z toho!" zvýšila som hlas a nemotorne som sa okolo seba porozhliadla keď v tom sa môj pohľad dostal ku kyslím uhorkám, ktoré stáli pri mikrovlnke. Spontánne som si jazykom prešla po spodnej pere, odstúpila som od Harryho a zamierila rovno k nim.

„Ukáž," zasmial sa keď videl ako bojujem s tým otvoriť ich. Vzal mi z rúk zaváraninový pohár a jedným ťahom ho otvoril pričom sa mu napol biceps pravej ruky. Fascinovane som na neho pozrela a v tej chvíli som ho doslova milovala. Okamžite som sa vrhla na uhorky, ktoré som do seba nahádzala skoro okamžite. „Spokojnejšia?" podvihol obočím keď som si oblizovala prsty.

„Som strašná, viem," povzdychla som si.

„Si tehotná," opravil ma na čo som sa pousmiala a pritúlila sa späť k nemu.

„Ostaneš dnes v noci?" opýtala som sa a ruky si obmotala okolo jeho krku.

„Rád by som, no večer idem s Mikeom do baru," odvetil.

„A nemôžeš to zrušiť?"

„Zlatko, je to môj brat..."

„A ja som tvoja priateľka a k tomu tehotná priateľka," skočila som mu do reči.

„Nevidel som ho už celé mesiace," pripomenul mi.

„A čo? Koniec koncov je to iba tvoj nevlastný brat," mykla som ľahostajne ramenami na čo sa zamračil.

„Nehovor tak," upozornil ma.

„Prečo? Mám pravdu," pretočila som očami. „Chcem byť dnes v noci s tebou Harry," zafňukala som na čo sa na chvíľku odmlčal pričom vyzeral akoby nad niečím premýšľal. A ja som mu ten čas na premyslenie naozaj chcela dať, no v tom do kuchyne vošiel Mike, ktorý mi tým nahral do kariet.

„Tak na toto si budem musieť naozaj zvyknúť," skonštatoval keď nás zbadal v objatí.

„Len si pekne zvykaj švagrík," žmurkla som na neho na čo sa iba uchechtal.

„Harry mal by si sa rozlúčiť," pohľadom prešiel na neho na čo som iba podvihla obočím. „Volal som s Calebom. Drží nám posledné miesto v bare. Dnes je tá akcia kde vystúpia amatérsky umelci a zdá sa, že je ich plný bar."

„Daj mi..." prikývol Harry na čo sa nadýchol aby to dopovedal, no prerušila som ho.

„Mike je mi to ľúto, no Harry sa dnes rozhodol ostať so mnou," vysypala som zo seba na čo som na sebe ucítila jeho pohľad.

„Ale my sme boli dohodnutý," zamračil sa Mike.

„Tak to budete musieť preložiť. Však láska?" usmiala som sa na Harryho, ktorý prvé sekundy na mňa zmätene pozeral, no potom sa akoby spamätal a pohľadom prešiel na svojho nevlastného brata.

„Bro, mrzí ma to. Necháme to na zajtra dobre?"

„Ako vždy," zasmial sa Mike, no jeho tón mal kúsok ironický podtón. „Tak si to aspoň užite holúbkovia," dodal a so zvesenými plecami sa otočil na odchod. Spokojne som sa usmiala a prešla ku chladničke kde som vytiahla krabicu mlieka, na ktoré som dostala chuť.

No Control ( FF Harry Styles )Where stories live. Discover now