24. Ja chcem byť jednoducho s Harrym...

1.8K 110 2
                                    

24. Ja chcem byť jednoducho s Harrym. S chlapcom, ktorým si kedysi bývaval, s človekom, ktorým si teraz a s mužom, ktorý...

Sedela som v kresle a v zrkadle pozorovala Lou ako mi robí účes. Mlčky som si poklepkávala nohou a snažila sa nemyslieť na to, že práve ju Harry so mnou podviedol. Ako by asi zareagovala ak by to vedela? Ako by sa zachovala, čo by si pomyslela?

„Máš šťastie," ozvala sa čím ma vytrhla z mojich myšlienok. „Vždy som túžila kráčať po jeho boku bez toho aby sme sa museli skrývať."

„Lou, mrzí ma ako to s vami dopadlo," pozrela som sa na ňu v odraze hoci pravdou bolo, že mi to vôbec ľúto nebolo. Nezniesla by som pomyslenie ak by títo dvaja boli stále spolu. Iba predstava, že Harry objíma inú a patrí inej ma deprimovala a privádzala do šialenstva.

„To je v poriadku," jemne sa pousmiala. „To sa stáva," pokrčila ramenami. „Z odstupom času vlastne pomaly prichádzam na to, že som sa do neho nezamilovala ako do chlapa."

„Nie?" nadvihla som obočím na čo iba pokrútila hlavou.

„Myslím, že som sa zamilovala do toho ako sa správal k mojej Lux. Harry bude neskutočne skvelý otec," dodala na čo mi až zabehlo. „Si v poriadku?" zasmiala sa nad mojou reakciou.

„Iba ma prekvapilo čo si povedala," prikývla som náhle a odpila si z pohára, ktorý som mala na stole.

„Viem, že na neho nemáš najlepší názor a z rozprávania viem, že vy dvaja spolu nevychádzate najlepšie, no...Harry je skvelý chlap a úžasný človek, jeden z najúžasnejších akých som kedy stretla a myslím, že ak by si mu dala šancu spoznať ho bližšie, prišla by si na to aj sama."

„Viem to," neisto som prikývla pretože Lou mala pravdu. To ako sa staral o ľudí na ktorých mu záležalo, ako miloval a ochraňoval svoju rodinu a ako stál pri chalanov hovorilo o jeho charaktere.

„Ta- dá!" zhúkla Gemma, ktorá práve otvorila dvere v kúpeľni a objavila sa v dlhých modrastých šatách, ktoré jej dokonalo zvýrazňovali jej postavu.

„Páni Gemma vyzeráš neskutočne!" vyvalila som na ňu oči.

„Ja viem," zazubila sa na nás a hodila sa na posteľ pričom si kúsok podvihla šaty aby si ich nepokrčila.

„Presne viem aký účes ti k týmto šatám urobím," prižmúrila oči Lou a celú si ju premerala pohľadom.

„Len aby si to stihla. Za hodinu po mňa dôjde Niall."

„Ty nejdeš so mnou?" pozrela som sa na ňu.

„Nie. Volala som s bratom a ten mi dal presné inštrukcie."

„Inštrukcie?" podvihla som obočím.

„Uhm," prikývla. „Po mňa dôjde Niall, po teba Christopher aby ťa zaviezol k Harrymu."

„Kto?"

„Jeden z jeho ochrankárov," pretočila očami.

„Prečo ideš ešte k nemu?" opýtala sa náhle Lou na čo iba Gemma pokrčila ramenami.

„Ráno sme sa pohádali, zjavne si to chce vyjasniť," silene som sa usmiala no Lou sa na mňa pozrela zvláštnym spôsobom.

Po tým ako Gemma odišla z hotela a Lou z izby som ostala sama. Pristúpila som k veľkému zrkadlu, ktoré sme mali pri balkóne a pozrela na svoj obraz v. Tá premena bola neskutočná. Dokonca som mala pocit, že ani nehľadím na seba. Vlasy zvlnite, zopnuté do hora, výrazný make up, dymové líčenie oči. A síce sa mi to páčilo, niečo bolo zle. Necítila som sa v tom sama sebou. Tie šaty neboli pre mňa, to všetko nebolo pre mňa. Úprimne som si nedokázala predstaviť kráčať po červenom koberci, stále sa usmievať a tváriť sa, že som niekto keď v skutočnosti to tak nie je. A dupľom som si nevedela predstaviť, že by som sa o sebe zajtra mohla nedajbože dočítať v bulváre. A keďže som mala sprevádzať samotného Harolda Stylesa, šanca bola priveľká.

No Control ( FF Harry Styles )Where stories live. Discover now