39. Ak zo mňa láska k nemu robí sebeckú mrchu tak fajn...

1.4K 98 1
                                    

Stála som nad vykopanou jamou a pohľadom sa upierala na rakvu, ktorú každú chvíľku mali spustiť dnu. Srdce mi búšilo ako o závod pričom som sa cítila, akoby v tejto chvíli nepochovávali iba Sebastiána. Pochovávali aj mňa. Časť zo mňa, ktorá zomrela rovno s ním. To nevinné dievčatko, ktoré sa po uši zamilovalo do nesprávneho. Dievčatko, ktoré uverilo v lásku a dúfalo v šťastný koniec. To isté dievča, ktoré sa stratilo vo chvíli keď ma pred šiestimi rokmi opustil a tak zničil všetky jej sny a ilúzie. A síce jeho návrat nevrátil to kým som bola pred tým, vždy tá časť bola mojou súčasťou. Až dodnes.

„Sam nemusíš..." šepla Gemma, ktorá stála vedľa mňa.

„To je v poriadku," prerušila som ju a jemne som sa usmiala. Zhlboka som sa nadýchla a prikročila k rakve, ktorá pomaly mizla v jame. „Navždy ťa budem milovať Sebastián," vydýchla som pričom mi z očí vyhŕkli slzy. Čupla som si aby som do dlane vzala hlinu, ktorú som následne hodila na rakvu aj s kvetom bielej ruže.

How the time passed away? All the trouble that we gave. Ako čas plynul, všetky problémy, čo sme narobili

And all those days we spent out by the lake. a všetky tie dni, čo sme strávili vonku pri jazere.

Has it all gone to waste? All the promises we made. Vyšlo to všetko nazmar? Všetky sľuby, čo sme dali,

One by one they vanish just the same jeden po druhom zmizli presne tak isto

Of all the things I still remember Zo všetkých vecí, ktoré si stále pamätám,

Summer's never looked the same. Leto nikdy nevyzeralo tak isto.

The years go by and time just seems to fly by Roky ubiehali a zdalo sa, že čas letí...

But the memories remain. ale spomienky ostávajú.

Sedela som opretá o strom pri jazere, pri ktorom som so Sebastiánom strávila neskutočne veľa chvíľ. Bolo to naše miesto. Miesto kde sme sa schovávali pred svetom. Kde sme boli iba my. Kde nikto iný neexistoval. Kde naša láska bola reálna.

Presne si pamätám ako ma sem prvý krát priviedol. Mala som narodeniny a on sa rozhodol tento deň stráviť so mnou. Vybral si mňa pred manželkou, pred prácou, pred svojimi povinnosťami.

Zaviazal mi oči, posadil ma do auta pričom sa nestaral, že či nás niekto uvidí. Celú cestu ma držal za ruku pričom mi pospevoval pieseň, ktorá práve hrala v rádiu. Daughtry- September, jej slová, jej melódia mi utkvela v pamäti ako by to bolo len včera. No aj napriek tomu sa mi na to podarilo zabudnúť.

Bola som nervózna. Moje telo sa chvelo od nedočkavosti a moje dlane sa potili od strachu. Srdce mi búšilo ako o závod a ja som mala pocit, že po tomto dni už nič nebude také ako predtým. A nemýlila som sa. V ten deň som bola prvý krát jeho. Oddala som sa mu celá. Srdcom, dušou, telom. Sebastián ma na tomto mieste naučil milovať. A naučil ma byť milovaný.

In the middle of September Uprostred septembra

we'd still play out in the rain by sme sa stále hrali vonku v daždi.
Nothing to lose but everything to gain Nič stratiť ale všetko získať.
Reflecting now on how things could've been Uvažujem teraz nad tým, ako by veci mohli byť,
It was worth it in the end nakoniec to stálo za to.

Now it all seems so clear, Teraz sa to zdá všetko také jasné,

No Control ( FF Harry Styles )Where stories live. Discover now