2. 26 Takto váš príbeh skončiť jednoducho nemôže

894 67 10
                                    

Loving can hurt Láska môže bolieť
Loving can hurt sometimes Láska niekedy môže bolieť
But it's the only thing Ale je to jediná vec
That I know ktorú poznám

Kráčala som smerom k domu, v ktorom Robb teraz býval pričom som Gemm nechala v aute. A hoci s tým najprv nesúhlasila, nakoniec nemala na výber. Rozpačito som zaklopala na jeho dvere a čakala. Môj dych bol prerývaný a moje dlane sa aj napriek chladu nenormálne potili. Bola som nervózna a aj napriek tomu, že sme sa my dvaja rozišli v zlom, stále tu bolo niečo čo ma s ním spojovalo. Bola to moja vďaka a náklonnosť., ktorú som k nemu cítila.

„Sam," pousmial sa na mňa keď konečne otvoril dvere. Predo mnou stál muž, ktorý sa síce na Robba podobal, no niečo z neho bolo aj napriek tomu iné. Možno to spôsobila tá briadka, ktorú si nechal za ten čas narásť, a ktorá mu dodávala na sexepíle. No možno to bolo spôsobom akým na mňa hľadel.

„Ahoj," odzdravila som mu pričom som zaváhala. Môj prvý inštinkt bolo objať ho, no nebola som si istá, či by to bolo vhodné.

„Poď ďalej," pootvoril dvere hneď potom ako po mne prešiel pohľadom na čo som prekročila prach dverí. „Musím uznať, že ti Kalifornia prospieva."

„Ďakujem," odvetila som zatiaľ čo som blúdila po jeho byte. Od toho posledného sa líšil. „Ako vidím prešiel si na iný štýl," poznamenala som a otočila sa späť k nemu.

„Mal som pocit, že nastal čas na zmenu," pokrčil ramenami. Pripadal mi úplne uvoľnený akoby sa medzi nami nič nestalo. „Dáš si niečo? Kávu alebo čaj?"

„Iba čistú vodu," odvetila som na čo odišiel do kuchyne a ja som zatiaľ prešla k stolíku, na ktorej bola naša spoločná fotografia, ktorú som následne vzala do rúk. Automaticky som sa usmiala, pričom som prstami prešla po rámiku.

„Tá je moja obľúbená," vyrušil ma jeho hlas na čo som ju urýchlene vrátila späť na miesto. „Vyzeráme na nej tak..." nedopovedal pričom sa na chvíľku zamyslel. „Šťastne," dodal.

„Boli sme šťastní," odpovedala som a vzala si od neho vodu, s ktorou som sa posadila na miesto, na ktoré mi rukou ukázal.

„Možno a možno to bolo všetko iba klamstvo."

„Robb," šepla som jeho meno pričom ma samú prekvapilo, že sa mi pri tom zlomil hlas. „To čo sme medzi sebou mali bolo skutočné. Nepopieram, klamala som ti v mnohých veciach, no naozaj som k tebe niečo cítila...stále to cítim," opravila som sa.

We keep this love in a photograph Uchovali sme túto lásku na fotografii
We made these memories for ourselves Vyrobili sme tieto spomienky sami pre seba
Where our eyes are never closing Kde sa naše oči nikdy nezatvoria
Hearts are never broken A naše srdcia nebudú nikdy zlomené
And time's forever frozen still A čas ostane navždy zmrazený.

„Si s ním šťastná?" doslova odignoroval s čím som sa práve priznala pričom mi položil otázku, ktorá ma kúsok zmiatla.

„Som," odvetila som po zaváhaní.

„Tak prečo tu teraz nie je s tebou?"

„Má veľa práce," odvetila som pričom to bola napoly pravda.

No Control ( FF Harry Styles )Donde viven las historias. Descúbrelo ahora