60. I'll find the words to say before you leave me today

1.7K 98 15
                                    

Moja drahá Sam...

Jeden jediný okamih. Jedna jediná minúta a všetko v našom živote môže byť iné. Jedno vyslovené slovo, jedno pohladenie, jeden jediný bozk...bozk, ktorý sa nikdy nemal stať. Bozk, ktorý nemal znamenať nič. Bozk, ktorý mal byť zabudnutý a pochovaný v našu prvú spoločnú noc. Mali sme na to zabudnúť. Mali sme to nechať ísť a nič z toho by sa nestalo. Ani jeden z nás by neprešiel peklom, ktoré sme si sami pripravili. Boli to dni, týždne, dokonca mesiace neustáleho utrpenia, preklínania, zatrpknutosti a bolesti. Boli to hodiny neznesiteľného mučenia myslením na teba. Každá myšlienka mi znova a znova lámala srdce na ešte menšie kúsočky. A hoci som neveril, že je možné zlomiť už dávno zlomené srdce, ty si znova dokázala, že som sa mýlil. Rovnako ako zakaždým, keď si dokázala spochybniť všetko v mojom živote.

Stala si sa pre mňa mojou slabosťou. Mojím prekliatím, ktoré ma prenasledovalo na každom kroku. Bola si v každom rohu miestnosti, stretával som ťa na ulici, bola si so mnou keď som zaspával. Držal som ťa v náručí hoci si bola odo mňa vzdialená tisíce kilometrov. Plakal som zakaždým keď som sa v noci prebudil a zistil, že to bol iba sen. Že ty si bola len môj sen, ktorý ma pri každom pokuse pohnúť sa ďalej vtiahol späť. Späť na miesto kde som bol s tebou. Kde si bola po mojom boku, užívala si si to akú máš nado mnou moc, trápila ma a ničila. No aj napriek tomu som ťa nedokázal nechať ísť. 

No dnes som však šťastný, že som bol príliš slabý na to aby som sa ťa dokázal vzdať, pretože možno nie si najdokonalejšia žena na svete, a možno nie si ani najlepší človek v mojom živote, no si osoba, ktorá mi ukázala, že skutočný život nie je o tom aké množstvo ľudí ťa na svete miluje alebo o tom byť slávny, mať peniaze a dokonalý život. Skutočný život je o okamihov, o momentov, ktoré nám berú dych. Momentov, kedy si uvedomíme, že skutočne žijeme. A s tebou, s tebou som sa každú sekundu cítil živý. Či už v dobrom alebo v zlom, nútila si ma žiť, dýchať a milovať. Tak skutočne, tak intenzívne a reálne a hlavne osudovo. A ja viem, že už nikdy nepríde nikto ďalší. Už nikdy na nikoho nebudem schopný hľadieť tak ako hľadím na teba. Už s nikým sa nebudem cítiť tak výnimočný ako s tebou. A už nikdy v živote nepocítim nič také čo cítim keď som s tebou....pretože ty, ty si moje nekonečno...

S Láskou tvoj Harry

XXX

Videl som ju skočiť do vody. Videl som ako sa snaží bojovať so strachom a snaží sa pokračovať ďalej, videl som jej vystrašenú tvár... a v tej chvíli som si uvedomil jednu vec. Ona za mňa bojuje. Prvý krát po tom všetkom čo sa stalo, po našich vzostupoch a pádoch, schádzaniach a rozchádzaniach som u nej zbadal niečo, čo som celý ten čas postrádal. Niečo čo mi chýbalo, čo som potreboval aby som sa uistil, že v tom naozaj nie som sám. Bolo to jej nakopnutie, bola to jej odvaha, ktorá vychádzala zo strachu, že ju čaká život bezo mňa. Urobila niečo čo som od nej potreboval aby som sa uistil, že to zvládneme. Že ten tlak, mediálne šialenstvo, útoky od fanúšikov neznamenajú nič kým budeme bojovať obaja. Kým budeme stáť jeden pri druhom, kým budeme MY.

„Toto je to najromantickejšie čo som zažil," povzdychol si Louis a až vtedy som sa vynoril z mojich myšlienok a poobzeral sa okolo seba.

„Bude to viac romantické keď to prežije a neutopí sa," zasmial sa Liam a potľapkal ma po ramene na čo som iba prikývol a nervózne si zo seba vyzliekol sako, ktoré som podal Niallovi.

„Vieš, že keď skočíš, nie je cesty späť," podvihol na mňa obočím. „Po tom všetkom čím ste si prešli by som sa nečudoval ak by si ostal tu," dodal a hoci som vedel, že má pravdu, nemohol som.

No Control ( FF Harry Styles )Where stories live. Discover now