2. 25 Čo budeme robiť?

814 62 4
                                    


O pár mesiacov neskôr:

Prechádzala som chodbou a cítila sa naozaj unavená. Posledné noci som akosi nemohla spávať a to sa odrazilo na mojej koncentrácií. Bola som značne vyvedená z miery, pričom som ani netušila dôvod. Možno to bolo blížiacimi Vianocami a skúškami, ktoré ma čakali.

„Harry?" zarazene som zastala vo dverách svojej izby na internáte keď som ho našla vyvaleného v mojej posteli. Už zasa.

„Ahoj láska," zoširoka sa na mňa usmial zatiaľ čo ja som za sebou okamžite zavrela dvere.

„Čo tu robíš?" spýtavo som podišla k posteli na ktorú som si sadla. Harry sa v tom okamžite posadil a pobozkal ma.

„Chýbala si mi," šepol mi.

„Tento mesiac je to už šiesty krát čo si za mnou prišiel," pozrela som na neho. „To je viac ako jeden krát do týždňa."

„A?"

„Zlatko," povzdychla som si pričom som mu začesala vlasy za ucho. „Takto to ďalej nepôjde," pokrútila som hlavou na čo sa zmätene zamračil. „Necháp ma zle. Som rada keď ťa mám nablízku, ale..."

„Ale?"

„Nestíham sa pripraviť na skúšky," dodala som po zaváhaní.

„Prepáč," zamračil sa. „Ja len...pripadá mi to ako večnosť odkedy si odišla z domu."

„Sú to iba štyri mesiace."

„Takže ďalších 4 rokov a 8 mesiacov a vrátiš sa," pousmial sa. „Ako to vydržíme?" povzdychol si následne. Chápala som jeho obavy, pretože som s nimi bojovala sama každý boží deň. No toto, táto škola bola moja príležitosť a ja som sa jej neplánovala vzdať.

„Ako sa má Rose?" po chvíľkovom zaváhaní som radšej neodpovedala a zmenila tému.

„Dobre," odvetil stroho pričom sa vyvalil späť do postele a naznačil mi aby som si k nemu ľahla. Učebnice, ktoré som mala so sebou som zhodila na zem a pritúlila sa k nemu.

„Už sa jej to kráti," šepla som.

„Ešte dva a pol mesiaca," odvetil.

„Viete už meno?" pozrela som na neho.

„Bude to Darcy."

„Vždy si túžil po Darcy," pousmiala som sa pričom som na neho bola naozaj hrdá. Za tých pár mesiacov si dokázal vybudovať aký taký vzťah ku svojej budúcej dcérke a hoci to sám ešte nepriznal, miloval ju.

„To áno, ale s tebou," odvrkol.

„Možno jedného dňa budeme mať tiež svoju Darcy," šepla som.

„Prečo na nej vlastne ešte nepracujeme?" zháčil sa na čo som sa rozosmiala keď sa nado mňa Harry prehupol. Nežne mi začal bozkávať krk zatiaľ čo ja som slastne vydýchla. Aj po toľkom čase ma stále priťahoval. Dokonca ešte viac ako predtým. Stále sa mi pri jeho dotykoch dokázalo rozbúšiť srdce ako nejakej teenegerke pri jej premiére. Pôdu pod nohami som strácala zakaždým keď sa na mňa čo i len pozrel a jeho jeden jediný bozk dokázal rozbúriť moju fantáziu natoľko, že som nebola viac schopná vnímať realitu naokolo. Zakaždým som doslova bojovala s búrkou chtíču, ktorá sa u mňa strhla keď sa ku mne čo i len priblížil.

Jeho jemné strnisko na brade mi dráždilo tvár a mňa to privádzalo doslova do šialenstva. Znamenalo to iba jedno. Z môjho Harryho o ktorom som si myslela, že nikdy nedospeje sa stával muž. Skutočný muž a za to som ho milovala ešte viac.

No Control ( FF Harry Styles )Where stories live. Discover now