1.BÖLÜM "YENİ ÇOCUK"

92.2K 735 385
                                    

Telefonumun sinir bozucu bir şekilde çalmasıyla gözlerimi açıp telefona uzandım.

"Efendim?"

"Bebek, yarım saattir seni arıyorum uyanabildin mi?" arayan Kate'di.

"Şimdi uyandım neden aradın?" dedim gözlerimi ovuşturarak.

"Okul varya bugün aptal, dün kaç kere tembih etmiştin uyandır beni diye, hatırladın mı?" dediğinde saate baktım.Hava daha aydınlık değildi ve saat altıya yaklaşıyordu.

"Siktir, geç kaldım." telaşıma gülerek karşılık verdi.Okulun ilk günüydü ve saat sekizde okulda olacağımı varsayarsak geç kalacaktım.Ben hazırlanmamı bitirene kadar zaten zaman gelirdi ve sırf süslenmek için erken kalkıyordum, evet.

"Tamam bebek.Teşekkür ederim." dedim ve birşey demesini beklemeden telefonu kapattım.Sırf beni uyandırabilmek için erken kalkmıştı.Normalde asla alarmlarla uyanamayan bir insan olduğum için mutlaka birisinin araması gerekiyordu ve bu görevi üstlenen kişi en yakın arkadaşlarımdan olan Kate'di.

Uyku açmanın en iyi yollarından birini kullanarak hemen duşa girdim.Normalde sabahın köründe girmekten nefret eder ve üşenirdim ama bugün benim için önemli bir gündü.

Okulun ilk günü ve lise hayatımın son yılıydı.Okulu özlemiştim ama sakın yanlış anlamayın.Dersleri tabikide özlemedim, ortamı fazlasıyla özlemiştim.Herkesin gözlerinin benim üzerimde olması ve erkeklerin benim için çıldırması hoşuma gidiyordu.Son sınıfta olduğuma göre benim için bomba bir yıl olacaktı.

Duştan çıkıp hemen giyindim.Altıma giydiğim eteğin boyunu güzelce kısalttıktan sonra saçlarımı kuruttum.Makyajımı da hallettiğimde her zamanki gibi güzel olmuştum.Genelde kahvaltı yapmadığım için direkt dişlerimi fırçaladım.Saate baktığımda zamanın az kaldığını gördüm.

Beni okula birisinin götürmesi gerekiyordu. Bunun için rehberimi açıp beni okula götürmek için deliren erkeklerin isimlerine göz gezdirdim.

Asalak, aptal aşık, moron... Olmaz.

Çük beyinli,piç, götten bacaklı... Bunlarda olmaz.

Yavşak çocuk, yumurta kafa... Sabah sabah bunlara da hiç gerek yok.

Daha bunlar gibi bir sürü isme baktığımda hiçbiri hoşuma gitmedi.Tiplerini bile hatırlamıyordum.Yavrucaklar üzülmesin ve bana karşı daha çok ilgili olsunlar diye numaralarını alıyordum. En azından seksi yada hoş çocuk gibi bir ismin olmasını dilemiştim ama genelde öyle kişilerin numarasını almakla uğraşmıyordum.Onların telefon numaraları ilgimi çeken son şey oluyordu ama bu rehberimdekiler de bazen gerçekten acil durumda işe yarıyorlardı.

Bu işten vazgeçip yine kendi bildiğimi yapıp Austyn'i aradım.

Telefonu açtığı gibi "Bak düzleştiriciyi bulmama yardım et falan diyeceksen hemen kapat telefonu Jess." demesiyle güldüm.

"Hayır şapşal, okula gitmeden bana da uğra birlikte gidelim."

"Oo kendimi şanslı saymalı mıyım?"

"Benim en yakın arkadaşlarımdan olduğun için tabikide saymalısın."

"Tamam, 10 dakika sonra oradayım.Egonu da yanına almayı unutma." dediğinde yine kıkırdadım.

"Sen onu merak etme.Öptüm." deyip telefonu kapattım.

Son hazırlıklarımı da yaptığımda dışarıda Austyn'in arabasının sesini duydum.Hemen dışarı çıkıp arabasına atladım.

SÜRTÜKWhere stories live. Discover now