2.BÖLÜM "DYLAN"

37.3K 456 104
                                    

"Günaydın bebek." sesin geldiği yöne doğru döndüğümde Kate olduğunu gördüm.

"Günaydın kedicik.Nasıl gidiyor?" diyerek konuşmaya başladık.Ona her zaman kedicik derdim.Size saçma gelebilir ama benim çok hoşuma gidiyordu ve dışarıdan bakıldığında bir kedi gibi masumdu ama aslında içinde bir aslan yattığını da en iyi ben biliyordum.

Her zamanki gibi bizimkilerin olduğu yere gittik.Vardığımızda hepsiyle selamlaşıp oturdum.Ally bana nasılsın dercesine bakıyordu.

Dünkü, yeni çocuk ile olan konuşmalarınızdan hiçbirine bahsetmemiştim ama kızlar kötü geçtiğini anlamıştı.

Neden öyle davrandığını anlamamıştım.İlk seferde ben mi fazla yakınlaşmıştım? İyi de ben her zaman bütün erkeklere karşı böyleydim ki.Ayrıca şuana kadar kimse de bundan rahatsız olmamıştı.Peki o neden rahatsız olmuştu? Bunu dünden beri anlayamamıştım ama yine de ondan vazgeçecek değildim.O çocuğu istediğimi almadan asla bırakmazdım ve artık istediğim şey bir öpücükten daha fazlasıydı. Bu kadar yakışıklı olmasaydı bir öpücükle yetinebilirdim ama yakışıklı olması benim suçum değildi ki! Böyle konularda kendimi tutamıyordum işte.

"Jess,iyi misin?" Chris'e baktığımda başımı salladım ve diğerleri de ayaklandı.

"Zil çaldı.Hadi birlikte gidelim." dediğinde koluna girdim.Sınıfa doğru ilerlemeye başladık.

"Hey,bana kızgın mısın? Dün yanlış birşey mi dedim yoksa? " dedi masum bir şekilde.

"Ne? Hayır saçmalama.Kötü birşey demedin ki.Ben biraz dalgınım o kadar." deyip gülümsediğimde rahatlamış göründü.

"Sana karşı kötü bir niyetimin olmadığını biliyorsun değil mi?" dedi yüzüme bakarak.

"Tabiki de biliyorum.Sadece beni korumaya çalışıyorsun." dediğimde başını salladı.Bir süre daha yürüdüğümüzde sınıfıma ulaştık.Yanağına öpücük kondurup vedalaştım.Zaten her teneffüs birlikteydik ama sınıf olarak birbirimizden ayrıydık.Aslında tek kalan sadece bendim.Kate ile Chris aynı sınıfta, Ally'de Austyn ile aynı sınıftaydı.

Sınıfta ilerleyip bütün gözleri üstüme çekerek sırama oturdum.Benden sonra da öğretmen geldi ve bugünlüğüne yanıma oturan çocuğa baktım.Aslında yanıma pek kimseyi almıyordum, genelde tek başıma oturuyordum ama canım sadece bugünlüğüne istemişti.Çocuk da yanıma oturarak çok büyük bir iş başarmış gibi sınıftakilere kibirle bakıyordu.Gerizekalı işte, sanki ben istemesem oturabilecekti!

Hoca derse başlarken birden kapı çaldı ve içeri yeni çocuk girdi.

Bir dakika yeni çocuk mu dedim ben?

Evet oydu,sürekli dikkatimi çeken, dünkü ayartmaya çalıştığım çocuktu.

Hoca da birşeyi yeni hatırlamış gibi konuştu.

"Çocuklar, arkadaşımızın eski sınıfında biraz karışıklık olduğu için bu sınıfa gelmek zorunda kaldı.Onunla iyi anlaşacağınızı düşünüyorum.Kendine bir yer bulabilirsin oğlum." dediğinde çocuk etrafına bakmaya başladı.Birden bende etrafıma baktığımda sadece bizim sıranın yanında ki sıranın boş olduğunu gördüm.Bakışlarımı bacaklarımı dikizleyen çocuğa gönderip çocuğu sertçe ittirdim.Çocuk anında yere düştüğünde herkes buraya bakıp gülmeye başladı.Çocuğun şaşkın bakışları benim tehdit edercesine bakan bakışlarımla buluştuğunda ayağa kalkıp yandaki boş sıraya oturdu.Hoca da şaşkınca bize bakarken masum gülücüklerimi öğretmenime gönderdim.Yeni çocuk buraya doğru kendinden emin adımlarla ilerleyip biraz önce yere düşen çocuğa alayla baktı ve yanıma oturdu.

SÜRTÜKHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin