26.BÖLÜM "KAVGA"

6.9K 245 77
                                    

Hayatımda herşey daha ne kadar kötü olabilir diye düşünürken hayat bana bir kazığını daha atmıştı. Bu sefer ciddi anlamda yalnız kalmıştım. Tam herşeyi elde edebilecek durumdayken bütün gelişmeler boka sarmıştı.

Eskiden Dylan ile aram çok iyiydi.Bir geceliğine elde etme çabalarım sonuca ulaşacaktı. Lakin Lucy araya karışmasaydı.

Bu kız tehlikeliydi. Şimdi de onun yüzünden arkadaşlarımla kavga etmiştim. Aklıma yaşadığımız kavga gelince başımı sıraya koydum. O günden beri konuşmuyorduk.

Kate o gece fotoğrafları gördüğüm sırada aramıştı. Telefonlarını açmamıştım çünkü diyecek birşey bulamamıştım. Yine de her ne kadar açmasam da okulda yüzleşmek zorunda kalmıştım. Aklıma görüntüler düşerken gözlerimi yumdum.

Tedirgin adımlarla okula doğru ilerlerken bizimkiler önümü kesti.

"Günaydın." dediğimde Kate bir adım öne çıktı ve karşı karşıya geldik. Bir süre dik dik yüzüme baktı. Siniri yüzünden okunuyordu. Kendini tutamıyor gibiydi.

"Nasılsın Jess? Dün eğlendin mi? " imalı sorusu da ne kadar sinirli olduğunu açıklıyordu.

"Neyden bahsediyorsun?" dedim anlamamış gibi yaparak.

"Sanki bilmiyorsun! Dün Zack ile güzel vakit geçirdin mi? Dün telefonlarımı da açmadığına göre geceyi de onunla geçirmişsin!"

Bu dediğiyle gözlerimi büyüterek ona baktım. Bana yaptığı ima karşısında öylece kalakaldım. O ise sinirini tutamıyor ve konuşmaya devam ediyordu.

"Bak, konuşamıyorsun işte! Bana mantıklı bir açıklama söylesene! "

"Ben Zack ile düşündüğün şeyleri yapmadım! Biz sadece konuştuk!"

"Fotoğraflarda hiç öyle görünmüyor ama!"

"Tanrı aşkına Kate! Bana neden inanamıyorsun! Sana yapmadım diyorum! "

"Sana inanmıyorum çünkü hiçbir mantıklı açıklamada bulunmuyorsun!"
"Ne diyebilirim ki? Konuştuk diyorum ama sen yine de inanmıyorsun! Daha başka nasıl mantıklı bir açıklama olabilir?"

"Nelerden konuştuğunuz belli oluyor! O fotoğrafların hiçbir mantıklı açıklaması olamaz. Ben onları gördüğümde ne hissettim biliyor musun?"

"Bana bir kere inansan kötü hissetmene gerek kalmayacak! "

"Artık sana kimse inanmıyor Jessica! Sen hepimizi hayal kırıklığına uğrattın! Ben başta olanlara inanmak istememiştim ama sonra düşününce, anladım. Sen onu her gördüğünde yüzünde gülücükler açıyordu!" yüzüme yüzüme bağırırken hala şaşkındım. Bunları nasıl düşünebiliyordu? Bana neden inanmıyordu? Ben onun arkadaşı değil miydim?

Sinirden kendini tutamıyor ve yumruklarını sıkıyordu. "Ben sana hep güvendim.Meğersem sen onu bana ayarlamak yerine işleri pişirmişsin! "

"Bunları nasıl dersin? O benim arkadaşım sadece! Ayrıca yanına somurtarak mı gitmeliydim? "

"Nasıl bu kadar sakin kalabiliyorsun? Benimle dalga mı geçiyorsun? Hadi söylesene, ikiniz benim hakkımda nasıl dalga geçtiniz? Benim ne kadar enayi biri olduğumdan da bahsettiniz mi?" derken üzerime atlayacak gibi bir hali vardı. Onu daha önce hiç bu kadar sinirli görmemiştim. Özellikle de bana karşı hiç!

Austyn Kate'i sakinleştirmeye çalışırken gözleri benim üzerimde değildi. Chris ve Ally ise bana hayal kırıklığına uğramışçasına bakıyorlardı.

SÜRTÜKWhere stories live. Discover now