55.BÖLÜM "FOTOĞRAF"

4.4K 165 17
                                    

Kahvaltımızı yapmış ve plajda vakit geçirmeye karar vermiştik. Bizimkiler denizdeydi, bende güneşleniyordum. Dylan da biraz önce yanımdaydı ama şuan nerede olduğu hakkında bir fikrim yoktu. Fazla düşünmeden elimdeki dergiye bakmaya devam ettim.

Bir süre sonra sıkıldım ve gözlerim kapanıverdi. Hafif rüzgar eşliğinde küçük bir şekerleme yaparken çok huzurlu hissediyordum ancak bir süre sonra bu huzurum bozuldu.

Birden havaya kalktığımı hissettim. İrkilerek gözlerimi açtığımda Kate ve Ally'i gördüm. Şaşkınca onlara bakarken sırıttılar.

"Ne yapıyorsunuz? Nereye götürüyorsunuz beni? "

Kate konuştu. "Merak etme sevdiğin bir yere götürüyoruz. Bayılacaksın."

Başımı kaldırıp gittiğimiz yere bakarken denize ilerlediğimizi gördüm.

"Şu bize yaptığın sulu şakaya bir cevap verelim dedik. " dedi Ally.

Söylediğiyle daha çok şaşırarak onlardan kurtulmaya çalıştım ama çok sıkı tutuyorlardı pislikler.

Bu arada denize ulaştık ama onlar beni derine doğru götürmeye başladılar. Ne kadar dirensem de bir işe yaramadığı için bu sefer laf ile kurtulmayı denedim.

"Kızlar lütfen yapmayın. Daha kupkuruyum ben. "

"Bizim sorunumuz değil bebeğim. Sen bizi sabah uyandırırken çok eğlenmiştin!" dedi Ally şakayla ve kıkırdadılar.

"Su çok soğuktur, biraz acıyın! "

"Üzgünüm Jessica. Bu yaptığının karşılıksız kalmayacağını söylemiştik biz sana!" dedi bu sefer Kate. Daha sonra yerlerinde durdular. Su iyice derinleşmişti. Ben birşey diyemezken kızlar beni ileri geri sallamaya başladılar. Son çırpınışlarımı göstersem de olmadı. Denize girmeyi zaten fazla sevmezken bana bunu nasıl yapabilirlerdi?

Midem bulanacak gibi olduğunda onlar da daha fazla sallamadan beni suya gönderdiler. Sanki o an uçuyormuş gibi hissettim. Hızla gözlerimi kapatırken kendimi denizde buldum. Tek seferde girdiğim için suyun bütün soğukluğu vücuduma işlemişti.

Başımı suyun yüzeyine çıkarttığımda titrerken bir yanda da sinirle kızlara baktım. Onlar ise eğleniyorlardı. Bana bakıp halime gülüyorlardı ama bu sefer de onların bu yaptığını ben yanlarına bırakmazdım.

Sinsice sırıttım ve onlara doğru yüzdüm. Kızlar farkedince telaşlanıp benden kaçmaya başladılar. Kötü adam kahkahası atıp onlara doğru yüzmeye devam ettim. Onlar da gülüşerek hızlandılar.

İşte tam onlara yetişiyordum ki dikkatimi başka birşey böldü. Dikkatle az önce oturduğum şezlonga bakarken Isabel'i gördüm. Daha önemlisi yanında Dylan vardı ve oturmuş konuşuyorlardı.

O an herşeyi unuttum ve kızların peşinden gitmeyi bıraktım. Yönümü onlara doğru çevirip oraya doğru ilerledim. Onları tabiki de yalnız bırakmazdım. Isabel her fırsatta burnumuzun dibinde bitiyorsa bende öyle yapardım.

Kızlara söyleyip denizden çıktım. Onlara iyice yaklaştığımda kendimi farkettirmeyi başardım. Isabel bana somurtarak bakarken hızla gittim ve Dylan'ın dibine oturdum.

"Merhaba. Naber Isabel? " dedim sanki merak ediyormuş gibi.

Bana baktı ve gülümsemeye çalıştı. "İyiyim Jessica, sen?"

"Bende çok iyiyim." dediğimde bir süre sessiz kaldı. Daha sonra yine ben konuştum. "Siz birşeyler konuşuyordunuz herhalde, böldüm ama kusura bakmayın." dedim imayla Dylan'a bakarak.

SÜRTÜKWhere stories live. Discover now