17.BÖLÜM "SAHİL"

8.9K 272 34
                                    

"Ee, sonra naptınız?" kızlar ilgiyle bana baktığında dudağımı büktüm. "Hiçbir şey. Beni eve bıraktı sadece o kadar."

"Bence bu bile iyi birşey. Ayrıca anlattıklarına bakılırsa o da gerçekten eğlenmiş gibi duruyor." diyen Ally'e bakıp istemsizce gülümsedim. "Sanırım haklısın."

Yemeklerimizi alıp masaya oturduk.

"Vay canına, ben hala inanamıyorum." dedi Kate şaşkınlıkla.
"Neyden bahsediyorsun bebek?" diyerek merakımı ona yönelttim.

"Sen ve Dylan'dan. Önceden yüzüne bile bakmazken şimdi seninle vakit geçiriyor ve eğleniyor. Sen gerçekten de bu işi başaracaksın."

"Durun bakalım kızlar, daha işin başındayız. İleride onu, benimle olması için ayaklarıma kapandıracağım. Göreceksiniz." dediğimde kıkırdadık.

"Peki Lucy ne olacak, onunla takılmaya devam edecek miyiz?"

"Ona pek gerek kalmadı artık. Okulda yine her zamanki gibi konuşuruz ama ayrıca bir vakit geçirmeye ihtiyacımız yok." dediğimde başlarını salladılar.Onlarda böyle olduğu için rahatlamış gibilerdi.

Bir süre hiçbir şey konuşmadan yemek yedik. Daha sonra masaya Austyn'in damlamasıyla bakışlarımızı ona çevirdik.

Masaya oturdu ve hepimize tek tek baktı.Bir süre sessizce bakışınca konuştu. "Tanrı aşkına, Chris'in nerede olduğu hakkında sadece ben mi endişeleniyorum?" biraz sinirli ve gergin görünüyordu.

Bunu demesiyle kaşlarımı çattım. Ben birşey diyecekken Kate konuştu.
"Bizde endişeleniyoruz Austyn."

"O zaman nerede bu adam kaç gündür?"

"Belki hastadır." diye bir tahminde bulundu Ally.Bende hala sessizliğimi koruyordum.

"Hasta olsa bile aramalarımıza dönmesi gerekirdi." deyip bakışlarını bana çevirdi. Bakışlarından rahatsız olup anlamamışçasına "Ne?" dediğimde sorguya çekilme zamanımın geldiğini farkettim.

"Jess, sen nerede olduğunu biliyor musun?"

"Hayır." dedim. "Hayır, bilmiyorum."

Bunun üzerine kimse cevap vermedi. Devam ettim. "Ona kötü birşey yaptığımı ve bu yüzden gelmediğini mi düşünüyorsun?"

"Hayır,kesinlikle öyle düşünmüyorum. Sadece siz en son kavga etmiştiniz ya, o yüzden belki sonradan konuşmuşsunuzdur diye sordum."

Aklıma yine o gece geldi. Yine de onlara bunu söylememekte kararlıydım. "Hayır, biz konuşmadık. Ayrıca ben o meseleyi çoktan unuttum.Onun hakkında aramızda sorun olmayacak. " dediğimde yine de bundan emin değildim.

"Umarım, bugün evine gideceğim. Haberiniz olsun." dediğinde hepimiz başımızı sessizce salladık.

"Neyse, kızlar gitmeliyim." dedi ve hemen ayaklandı. O gittiğinde Ally konuştu. "Chris hakkında gerçekten endişeleniyorum."

"Kızlar, fazla düşünmeyin. Chris'i bilmiyor musunuz?Büyük ihtimalle kafa dinlemek istiyordur. Bu başımıza ilk defa gelmiyor sonuçta." dediğimde cevap vermediler. Aramızda sessizlik oldu. Daha sonra hepimizin aklında Chris olmasına rağmen başka konulardan bahsettik.

"Şu sitede Dylan hakkında olan yazıyı gördün mü?" diyen Kate'ye bakıp başımı salladım.Şu sitenin sahibi Dylan hakkında da birşeyler yazmıştı ve yazdıkları da olumsuz olmadığı için Dylan bir anda okulda iyi bir konuma gelmişti.

"Onun hakkında yazı olmamasını tercih ederdim. O günden sonra bütün kızlar çocuğun içine düşecekmiş gibi bakıyor."

"Rakiplerin çoğalıyor desene! "

SÜRTÜKHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin