4.BÖLÜM

9.4K 329 26
                                    

Keyifli okumalar dilerim :)

Medyada Taşkıran Lisesi grubumuz var.

*Bu bölüm yeniden düzenlenmiştir.

&&&

Ertesi sabah okula geldiğimde kendimi dağılmış hissediyordum. Babam aradığından beri kendimde değildim, boşluktaydım o kadar zaman sonra nasıl tepki vermem gerektiğini anlamlandıramıyordum. Ben o eski prenses değildim, gittikten sonra içimdeki o prensesi de öldürmüştü. Bu durumu anneme söylemem gerekip gerekmediğini düşünüp durdum ama onu üzmekten başka bir şey yapmayacaktım.

O yüzden vazgeçip sessiz kaldım. Okula geldiğimden beri edindiğim tek iyi insan Büşra idi benle nedense iyi şekilde ilgileniyordu, bana önyargılı ya da mesafeli değildi. Sarı saçları mavi gözleri ile güzel bir kızdı. Şu an ki ruh halimi anlamış olacak ki sesini çıkarmamıştı.

Bugün içimde bir sıkıntı vardı bu babamdan kaynaklanan mesele dışında başka bir huzursuzluktu. Havanın kasvetinden olacağını düşünsem de ben diğerlerinin aksine kapalı ve yağmurlu havaları seviyordum.

Arada bakışlarım Berkay'a kayıyordu. Dün onu o şekilde bırakmam en iyisiydi. Daha fazlasının o anki halim için kaldıramazdım yine de bu durum her göz göze geldiğimizde bana öldürücü bakışlar atmak zorunda olduğu anlamına gelmiyordu. Oda kendince beni tehdit ediyordu, kendi dediği şeyleri başkalarına yaptırmaya alıştığı belliydi Ben ise asi ruhlu bir kızdım, dediğim dedik öttüğüm düdük hesabı kızlardandım. Bu hallerim annemi ve babamı hatta arkadaş çevremi çok etkilerdi o yüzden herkesle anlaşabildiğim söylenemezdi. Berkay'ın bu bakışları halihazırda umurumda değildi.

Okul ise aldığım notlar ve ilerisi için iyi yerlere gelebilmem için dinlediğim sıkıcı derslerden ibaretti.

Gün nihayet bittikten son çıkışa doğru dalgınca ilerledim. Kafamı kaldırmamla Ali'yi gördüm o an bütün sıkıntılarım uçup gitmişti. O kadar çok ruh halim bozuktu ki şu an mutluluktan ne yapacağımı şaşırdım ve koşarak Ali'ye sımsıkı sarıldım. Oda benim bu halime kahkaha atıp sarılışıma karşılık verdi.

''Nasıl buldun burayı. İyi ki geldin ya'' diyerek geri çekildim. Ali gülümseyerek yanağımdan makas aldı.

''Ben bulurum kızım bu sözlerini hakaret olarak algılıyorum. Çok dalgındın bir sıkıntı mı var nasılsın.'' dediğinde suratım düştü.

Ali, bu tavrıma kaşlarını çattı tam ağzını açacakken elimle durdurdum.

''Söz sonra anlatacağım.'' diyerek koluna girdim. Ali fazla üstelemeden benimle birlikte ilerlemeye başladık. Tam o sırada kaşları çatık bir şekilde Berkay ikimizi süzüyordu. Bu bakışlarına bende tam karşılık verecekken ileriden gelen Berat ve tayfasının geldiğini gördüm. Onların buraya gelmesine anlam veremesem de etraftaki bir çok konuşma ve meraklı bakışlar karşılığında birazdan burada kavga çıkacağını düşünüyordum. Ali'ye döndüğümde beni ve baktığım yeri süzdü.

''Eee gitmiyor muyuz Yaren'' diye sorduğunda bakışlarımı kaçırıp gözleri ile beni süzen Berat ile karşı karşıya geldim.

''Bir dakika Ali sanırım olay var.'' dedim. Ali genelde olaylardan uzak dururdu ama haklı olan tarafında her zaman arkasında olurdu. Bu durumda benim yanımda durup oda Berat ve Berkay'ın birbirine ölümcül bakışlarını izlemeye başladı.

Berkay, Berat'ı görmesiyle kaşlarını çattı ve arkasında Samet ve Büşra ile yanlarına ilerlediler. Bir dakika Büşra'nın Samet'in kolunda ne işi vardı , bu konuyu daha sonra düşüneceğimi varsayarak bakışlarımı Berat'a çevirdim, elleri cebinde Berkay'ın karşısında dikilince okulun çoğu etraflarına doluştu. Berat ise alayla Berkay'ı izledi.

KAYIP HAYATLAR Where stories live. Discover now