17.BÖLÜM

6.2K 290 14
                                    

Keyifli okumalar dilerim. :)

Multi medya da Yaren'in giyindiği kıyafetler.

*Bu bölüm yeniden düzenlenmiştir.

&&&

Dün mal gibi Emir'le buluşacağımı söylemiştim bugün okul çıkışı sözleşmiştik. Bula bula o egoisti bulmuştum, sanki okulda başka erkek kalmamış gibi ayrıca ikinci sınavlarımızın da sonuncusu bugündü. Dün geç saatlere çalışmıştım ve yapacağıma inanıyordum. Berkay'ın ve o kızında bugün buluşacakları aklıma gelince sinirle yorganı üzerimden atıp yatakta bir müddet oturdum. Sonra Berkay'dan alacağım intikam aklıma gelince hızla kalkıp banyoya girdim güzel bir duş aldıktan sonra dolabımın karşısına geçtim okul formalarımı üzerime geçirdim.

Okulda çoğu kişi sınavdan sonra evlere dağılacaktı buda benim işime geliyordu hemen eve gelip şık bir şeyler giyinmeliydim. Berkay ile kızın nereye gideceklerini öğrenmiştim ve Emir'i oraya gitmek için zorlayacaktım. Saçlarımı düzleştirip çantamı aldım ve aşağıya indim. Akşamları dışında annemi görmüyordum çok yoruluyordu ve bir şeyi kafasına takmış gibiydi bir ara anneme de vakit ayırıp ve anne kız günü yapmayı aklıma not etmiştim. Buzdolabının üzerindeki notu görünce gülümsedim.

'Bir tanem masada harçlığın var.' İdareli kullan canım seni seviyorum. Annen' yazısına bakıp iç çektim. Parayı alıp montumun cebine koyduktan sonra evden çıktım. Hızla okula ilerlerken Kürşat birden yanımda belirdi.

''Güzellik ne zamandır buluşamıyoruz nasılsın'' dedi. Onunla konuşmaya hep ihtiyacım vardı ama bir türlü fırsat olmuyordu.

''Çok iyiyim canım sen nasılsın'' dedim. Oda o güzel gülüşünü bana gösterip omuz silkti.

''İyiyim okul çıkışı bir şeyler yapalım mı?'' dediğinde dudaklarımı büzdüm. Gerçekten çok güzel olurdu ama alınması gerek bir intikam vardı.

''Üzgünüm bu akşam Emir'le buluşacağım.'' dediğimde hızla kaşlarını çattı.

''O ne alaka '' dediğinde omuz silktim.

''İntikam tatlım, sana bu olayı detaylı anlatacağım söz.'' dediğimde başını olumsuzca sallayıp göz kırptı.

'' Şu intikam olayları bana komik geliyor ama öyle olsun bakalım. Sadece kendine dikkat et. Ayrıca konuşacak şeyler birikti.'' dediğinde başımla onaylayıp gülümsedim.

''Merak etme canım uzun uzun konuşuruz, buna benimde ihtiyacım var.'' Dediğimde başıyla onayladı.

Sınıfa geldiğimizde ikimizde gülümseyerek içeri girdik.

Berkay'ın ağzından

Lanet lanet lanet o çocuğu bu iş bittikten sonra lime lime edecektim benim sevdiğim kıza dokunmak he yemin ediyorum onun ağzı ile burnu yer değiştirecektim ne yazık ki benim güzelim de hırçın ve inatçıydı bu durum beni çok zorluyordu, ben ilk defa bir kız için ağlamıştım bunun olacağına ihtimal bile vermeyecek olan ben bir kız için ağlamıştım. Hoş o herhangi bir kız değildi.

Önümdeki kum torbasına bir kere daha geçirdiğimde Samet elini omzuma koydu.

''Yeter yürü okula gideceğiz bir duş al.'' dedi. Bende gözlerimi devirip elimdeki eldivenleri çıkardım.

''O çocuğu öldüreceğim ama önce bu akşam inatçı kızımızı deli edelim.'' dedim ve yaptığım planı düşününce sırıttım.

''Valla Berkay dikkat et Yaren seni avlamasın, onu tanıdığım kadarıyla bu işin üstesinden gelecek.'' dediğinde sinirle Samet'e baktım. Bununda kimin tarafını tuttuğu belli değildi ama iyice hanım köylü oldu.

KAYIP HAYATLAR Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin