12.BÖLÜM

6.7K 321 29
                                    

Keyifli okumalar dilerim. :)  

Multi medya Berkay ve Yaren olarak hayal edebilirsiniz.

*Bu bölüm yeniden düzenlenmiştir.

&&&

''Sen şimdi bana senle ders çalışmamı ve yetmişten aşağı almamamı söylüyorsun bu gerçekten komik.'' dediğinde suratına ciddi şekilde bakmaya devam ettim evet bu istediğim belki de saçmaydı hatta mantıksızdı ama nedense ona bunu yapmak istemiştim ve bunu dediğim içinde pişman olmayacaktım.

''Bana söz verdin Berkay bu istediğimi kabul etmelisin.'' dediğimde Berkay etrafına baktı. Bu durumdan memnun olmadığının farkındaydım.

''Bu çok saçma ama hem neden böyle bir şey yapıyorsun ki'' dediğinde ciddiyetine bürünmüştü ve o zaman düşündüm ki keşke bu çocuk hep gülse ve bende onu izlesem. Daha fazla saçmalamamam gerektiğinin farkına vardım.

''Saçma değil tamam mı bunu yapmak istiyorum. Yarın sınav var şimdi eve gidiyorum yarım saat sonra sendeyim.'' dediğimde Berkay kaşlarını kaldırıp gülümsedi.

''Peki boşa kürek çekmeni zevkle izleyeceğim. Bekliyorum.'' dedi ve arkasını dönüp eve doğru ilerlemeye başladı. Bende hızla eve girip bir duş aldım üzerime rahat bir şeyler giyinip edebiyat sınavı için gerekli eşyalarımı aldım. Annem beni görünce çorbayı karıştırmayı bırakıp ocağın altını kapadı.

''Sofrayı hazırlıyorum şimdi'' dediğinde anneme baktım.

''Şey anne ben yemeyeceğim. Büşra, dediğim arkadaşım var ya artık sınavları onunla çalışacağız zaten bir kaç tane kaldı. Şimdi onlara gidebilir miyim?'' diye sorduğunda annem kaşlarını çattı.

''Bu kalma ve dışarıda fazla takılma olaylarını beğenmiyorum.'' dedi. Şu anda ona tabi ki Berkay'la çalışacağımı söyleyemezdim çünkü emindim hayatta izin vermezdi.

''Anne lütfen hem daha iyi anlıyorum benim için önemli'' dediğimde annem derince nefes alıp beni alnımdan öptü.

''Bana öyle dudağını büzerek bakma cadı. Tamam bu seferlik öyle olsun bir dahaki sefer Büşra bize gelsin hem tanışmış oluruz.'' dediğinde anneme sıkıca sarıldım.

''Sen annelerin bir tanesisin.'' dediğimde beni geri çekildi.

''Yalakalık yapma ve on iki olmadan evdesin'' dediğinde başımla onayladım. İzin aldığıma hala inanamıyordum. Büşra'nın bize gelme olayını bir şekilde halledecektim. Şu an odaklanmam gereken başka bir mesele vardı hızla evden çıktım.

Berkay'ın evinin önüne geldim kapıyı çaldığımda Berkay üstü çıplak ve sersem olmuş bir şekilde kapıyı açınca şok oldum.

''Şey kusura bakma içim geçmiş gel sen'' dedi ve geri çekildi bende bozuntuya vermeden içeri geçip ayaklarımı çıkardım verdiği terliği giyinip salona geçtim beş dakika sonra oda üzerine bir tişört geçirip geldi.

''Uff gerçekten bunu yapmak zorunda mıyız.'' dediğinde kitapları ortadaki sehpa ya bıraktım. Yanımdaki yastığa elimi vurdum. Bakışları elimi vurduğum yastığa çevirerek olumsuz bir şekilde gözlerini devirdi.

''Geç bile kaldın Berkay mızmızlanma gel buraya'' dediğimde oflayıp puflayarak yanıma oturdu. O an o gül kokusu burnuma doldu ya bir erkek nasıl gül gibi kokabilirdi.

''Gül kokusunda bir parfüm mü kullanıyorsun.'' dediğimde ardından ağzımı kapattım. Malın önde gideniydim. Berkay o an kahkaha atınca daha da kızardım.

KAYIP HAYATLAR Où les histoires vivent. Découvrez maintenant