37.BÖLÜM

4K 164 12
                                    


Keyifli okumalar dilerim. :)

Multi medya Yüsra'nın hastanedeki hali

*Bu bölüm yeniden düzenlenmiştir.

&&&

Hastanenin koridorunda bir ileri bir geri yürürken bakışlarımı tekrar Ali'ye çevirdim. Yüsra'yı acele bir şekilde hastaneye getirmiştik ve Ali o andan beri kendini suçlamaktan başka bir şey yapmamıştı ne dersem diyeyim kendini yiyip bitirmişti.

Doktor odadan çıkınca hızlı adımlarla doktorun karşısına geçmiştik. Berkay, beni kolunun altına çekmişti. Samet ise Büşra'yı, Ali öne atılıp doktorun karşısına geçti.

''Doktor bey durum ne?'' doktor hafifçe tebessüm etti.

''Sakin olun açlıktan bayılmış. Stresten de kaynaklandığı belli şimdi serum verdik, bitince taburcu olabilir geçmiş olsun.'' herkes derince bir nefes aldık. Ali, bizi umursamadan yavaşça odanın kapısını açıp içeri girdi.

Bizde peşinden girdiğimizde Yüsra'nın bembeyaz yüzüne azda olsa kan gelmiş daha iyi gözüküyordu. Ali hızla Yüsra'nın yanına gidip elini tutunca hepimiz şaşkınca bu kadar ilgili olmasına bakıyorduk.

''İyisin değil mi?'' Yüsra afallamış bir şekilde tek kaşını kaldırıp Ali'ye bakınca hepimiz istemsizce kıkırdadık. Ali, kaşlarını çatıp bize bakınca Yüsra dayanamayarak kahkaha attı. Bizde onun gülmesiyle dayanamayarak gülmeye başladık. Ali'de afallayıp sırıtınca ortam birazda olsa neşelenmişti.

''İyiyim Ali teşekkür ederim.'' Yüsra samimiyetle Ali'ye baktığında Ali başıyla onayladı aslında Yüsra kötü biri değildi bizi ayırmamıştı, şimdi fark ettiğim kadarıyla ikimizin de birbirimize olan sevgimizi anlamamızı sağlamıştı.

''İyi o zaman serumun bitsin çıkalım.'' Yüsra tek tek bize bakıp en son Berkay'da durup gülümsedi. Berkay'da gülümseyerek yanına gidip sıkıca sarıldı ve alnından öptü. O an Yüsra hıçkırdığında bir tuhaf olmuştum. Kim bilir ne acıları vardı ve bu haldeydi. Onun dertlerini görmeden içindekileri görmeden sorgulamıştım ve şu anda çok pişmandım.

''Okulun son haftası bence okula gitmemize gerek yok bizim yazlığa gitmeye ne dersiniz?'' Ali ortaya birden fikir atınca Berkay geri çekilmiş. Yüsra ise burnunu çekerek göz yaşlarını silmişti.

''Bence süper olur.'' ben onayladım. Samet'te başıyla onayladı.

''Olur bana göre Büşra'm da izin alırsa bizim için sıkıntı yok.'' herkesin bakışı bu sefer Yüsra'ya döndüğünde Ali'nin gözündeki o ışıldamayı ve heyecanı görmüştüm.

''Bana da uyar eğer size rahatsızlık vermeyeceksem.'' mahcup bir şekilde başını önüne eğdiğinde Ali kaşlarını çatmıştı.

''Saçmalama istersen o zaman hazırlanın hafta sonu Antalya'ya gidiyoruz.'' herkes gülümseyerek etrafa bakarken Yüsra'nın yüzündeki gülümsemesinde ve Ali'ye bakışlarında başka bir heyecan var gibiydi.

&&&

Eve geldiğimde salonda dosyaların içinde kaybolmuş babamı kesinlikle beklemiyordum. Annem ise ortalıkta görünmüyordu.

''Kolay gelsin baba'' babam yorgun gözlerini bana çevirip gülümsedi. O an ne kadar yorgun olduğunu anlamıştım ve gerçekten üzülmüştüm.

''Ah hoş geldin kızım'' ben bakışlarımı kaçırıp odama geçtim. Üzerimdekilerden kurtulup ılık bir banyo yaptıktan sonra kendimi daha iyi hissediyordum. İçerden öksürme sesi gelince annemlerin odasına girdim, annem battaniyenin altında yatmış uyuyordu. Yanına yaklaşıp elimi alnına koyduğumda ateşinin olmadığını hissetmemle rahatladım.

KAYIP HAYATLAR Where stories live. Discover now