19.BÖLÜM

5.3K 253 2
                                    


Keyifli okumalar dilerim. :)

Multi medya temsili Büşra

*Bu bölüm yeniden düzenlenmiştir.

&&&

''Senin burada ne işin var'' dediğimde sesimi sakin tutmuştum çünkü çok yorgundum ve direk uyumak istiyordum.

''Konuşmamız gerekiyor.'' dediğinde anneme baktım yine ağlamıştı ve kötü gözüküyordu.

''Ne konuşacağım ya seninle yüzünü bile görmek istemiyorum tamam mı bunu sana defalarca söyledim artık annemi de üzmekten vazgeç ve defol bu evden'' dediğimde annem kalkıp yanıma doğru geldi.

''Kızım o senin baban tamam bizim aramız iyi olmadı ama o senin baban bu küslüğe son ver.'' diyen anneme sinirle baktım bana bunu söylemeye hakkı yoktu. Ben kararımı çoktan vermiştim.

''Hayır anne o eğer beni sevseydi bizi terk edip akabinde başka bir kadınla evlenmezdi tamam mı iflas etti diye onu babalıktan mı reddedecektim gerekirse okumam çalışırdım ama bu bu yaptığını affetmem. Şimdi çok yorgunum uyuyacağım rahatsız etmeyin.'' dedikten sonra babamın arkamdan seslenmelerine kulak asmadan odama girip kapıyı kilitledim. Babamı uzun zamandır görmüyordum ve onu çok özlememe rağmen duygularımı bastırmıştım oldukça zayıflamıştı ve gözlerinin altı morarmıştı Biz eskiden gerçek bir baba kızdık annemden çok babam her şeyimi bilirdi her ne kadar işi olsa da bana her zaman vakit ayırırdı annemden kıskanıp çok kez babamla uyuduğum olmuştu eski anılar aklıma gelince burukça gülümsedim.

Şimdiye döndüğümüzde anladım ki babam bizi o kadar da sevmemiş annemin onu hala sevdiği gözlerinden okunuyordu ama babam o Esra denen pislik ile mutluydu açıkçası umurumda değildi hiçbiri sıkıntıyla nefes alıp duşa girdim duştan çıktıktan sonra saatin bire geldiğini gördüm oldukça geç olmuştu ama aklım hala Kürşat'ta idi. Telefonumu alıp onu aradım.

''Alo''

''Alo Kürşat nasılsın''

''İyiyim merak etme evdeyim duş alıp biraz uyuduktan sonra hastaneye gideceğim.''

''Şevval nasıl''

''Normal odaya alındı ve konuştu çok şükür benim sürekli yanında olmamı istiyor onu bırakamıyorum. Berat'ın zoruyla eve geldim.''

''Sevindim iyi olmasına ama sende dinlen lütfen ihmal etme tamam mı hadi iyi geceler''

''Tamam merak etme iyi geceler'' dedikten sonra telefonu kapattım. Kürşat'ın Şevval'e ilgi duyduğunu hissediyordum bunu belli etmeyip her ne kadar sert dille inkar etse de bu bir gerçekti. Şevval'i severse ona zarar vereceğini düşündüğünü biliyordum. Öfkesini bastırmamaktan korkuyordu. Zaten Berkay'ın da nasıl Kürşat'la benim birlikte olabileceğimizi düşündüğüne anlam veremiyordum. Aklım salonda kalsa da şu anda gerçekten uzun bir uykuya ihtiyacım vardı her şey üst üste gelmişti.

Daha fazla düşünmek istemeyerek kendimi uykunun kollarına attım.

&&&

Alarmın sesiyle yataktan kalktım elimi yüzümü yıkayıp odaya geçtim ve kıyafetlerimi giyindim. Saçlarımı açık bırakıp çantamı alarak odadan çıktım. Annemi mutfakta görünce gülümseyerek gidip sıkıca sarıldım oda bana sarılıp başımdan öptü anne kokusu bambaşkaydı ve her seferinde bana iyi geliyordu.

''Günaydın kızım''

''Günaydın annem ben aç değilim okulda atıştırırım öpüyorum seni''

KAYIP HAYATLAR Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt