21.BÖLÜM

4.8K 222 0
                                    

Keyifli okumalar dilerim. :)

Multi medya da Merve var. 

*Bu bölüm yeniden düzenlenmiştir.

&&&

Vücudumdaki güçsüzlükle Ali'ye zor tutunmuştum. Karşımda Merve'yi, Berkay'ın kazağı ile görmek (multimedya) aklımda trilyonlarca soru oluşturdu. Merve sinsice gülümseyip alayla konuşmaya başladı.

''Aaa tatlım sen mi geldin kusura bakma böyle açmak istemezdim kapıyı'' dediğinde sinirle bakışlarım Berkay'a döndü. Berkay'a baktığımda gayet sakin bir şekilde bana bakıyordu.

''Her şeyi açıklayacağım sakın bana bu kıza inandığını söyleme.'' dediğinde o an onu öldürmek istedim. Birde karşıma geçmiş gevşek gevşek açıklayacağım diyordu.

2 SAAT ÖNCE

Berkay'ın ağzından

Yaren gittikten sonra derin bir nefes aldım. Umarım ciddi bir şey olmamıştır ve prensesim üzülmez. Odaya girdiğimde Ezgi bana bakıp yanıma geldi.

''Bu böyle olmaz Büşra'nın eve geçmesi gerek annesi ve babası her an gelebilir evde görmezlerse delirirler.'' dediğinde endişeyle Büşra'ya baktım asla Samet'i bırakıp eve gitmezdi bunu biliyordum ve çözüm üretmemiz gerekiyordu.

''Büşra, eve gitmelisin annen ve babanı sen biliyorsun.'' dediğimde Büşra kaşlarını çattı.

''Samet'i asla bırakmam onu da bize götürelim ben bakarım sabah ayılacaktır zaten annemler yarın akşam gelecekler, ben ona bakarım yoksa gitmem.'' dediğinde Ezgi'ye baktım bana bakıp olumlu bir şekilde kafasını salladı.

''Berkay, ben onları yalnız bırakmam bir şey olursa seni hemen ararım.'' dedi. Şimdilik çözüm yolu bu gibi duruyordu ve dedikleri gibi Samet sabaha kadar uyanmazdı. Büşra'nın zaten benden daha iyi bakabileceğini biliyordum. Başımla onayladığımda Büşra ayağa kalkıp montunu giyindi ve Samet'in de üzerine bir kazak geçirdi. Bende gidip Samet'i yerinden kaldırmaya çalıştım ama öküz gibiydi mübarek Büşra ve Ezgi'nin yardımı ile evde ne olur ne olmaz diye tuttuğum tekerlekli sandalyeye oturttuk üzerine battaniye örtüp evden çıktık anahtarı alıp cebime attım ve kapıyı kapattım.

Büşra'nın evine geldiğimizde içeri girip Samet'i Büşra'nın odasına taşıdım. Daha sonra el birliği ile yatağa yatırıp üzerini örttük. Geri çekilip tekerlekli sandalyeyi kenara koydum.

''Bu kalsın bir şey olursa beni arıyorsunuz sakın aramamazlık yapmayın ne olursa olsun bir şeye ihtiyaç olursa bile tamam mı?'' dediğimde Büşra burukça gülümsedi.

''Şüphen mi var. '' dedi gülümseyerek onu kendime çektim. Büşra'yı severdim içi dışı bir insandı ve kardeşimi çok sevdiğini biliyordum.

''Şüphem yok ama uyanınca onu affet o seni gerçekten seviyor.'' dediğimde derince nefes alıp geri çekildi.

''Bir daha onu asla bırakmam zaten'' dediğinde gülümsedim ve Ezgi ile odadan çıktık. Kapıya geçip ayakkabılarımı ayağıma geçirdiğimde Ezgi'ye baktım.

''İçin rahat olsun.'' dediğinde başımla onaylayıp el salladım ve merdivenlerden inip dışarı çıktım. Temiz havayı içime çekince rahatlayarak etrafıma baktım. Yaren'in yanına gitmek istiyordum ama şu an pekte doğru olacağını düşünmüyordum o yüzden onun bana geleceğini bilerek evin yolunu tuttum şu üstümdekilerden kurtulup bir duş almalıydım.

Eve girip kapıyı kapattıktan sonra banyoya geçip güzel bir duş aldım ve kendime geldim. Mutfağa geçip kendime üçü bir arada yapmak için su ısıtıcıyı çalıştıracakken kapı çaldı. Bu saatte kimdi şimdi diyerek kapıya ilerledim ve kapıyı açtığımda karşımda Merve'yi görmemle gözlerimi devirdim.

''Ne var Merve bak zaten yorgunum uğraştırma beni'' dediğimde Merve gülümseyip izin almadan içeri girdi ve kapıyı kapattı.

''Aşk olsun tatlım sen misafirleri böyle mi karşılarsın sanki seni hiç ziyarete gelmiyor muşum gibi konuşuyorsun.'' dediğinde yapmacılığından midem bulanmıştı.

''Merve bak gerçekten sabrımı zorluyorsun hiç istemediğin şekilde canını acıtacağım'' dedim. Merve montunu çıkarıp rahatça bana baktı.

''Sadece kahve içip bir şey konuşacağız sonra gideceğim tamam mı?'' dedi. Tavana bakıp iç çektim.

''Geç içeri geliyorum'' dedikten sonra mutfağa geçtim ve iki bardak çıkardım. Şu kızı hiç sevmiyordum ama yine de bana sülük gibi yapışıyordu eski ben zamanımda çok kez birlikte olduğum kızlardan biriydi ama şimdi umurumda olmazdı arada Berat olmasa bu kıza yapacağımı biliyordum. Şimdi basit bir kız için ortalığı karıştırmayacaktım.

Kahveleri alıp salona geçtikten sonra birini Merve'ye verip karşısına oturdum.

''Konuş'' dediğimde bana bakıp kahvesinden bir yudum aldı.

''Kürşat ile Şevval birlikteler bil diye söylüyorum. Kürşat sizin için bir tehdit değil artık, benden duy istedim.'' dediğine ya sabır çekip kahvemi sehpaya bıraktım.

''Bu senin görevin mi bana haber vermek zaten öğrenirdim Merve, Kürşat dahil kimse bizim için tehdit oluşturamaz biz birbirimizi seviyoruz.'' dediğimde Merve kahkaha atıp bana baktı.

''Çok büyük konuşuyorsun Berkay ve senin duyguların sevgi değil sadece takıntı seni tanıyorum.'' dedi. Bende sıkıntı ile Merve'ye baktım.

''Bak Merve eski ben yokum artık ve Yaren'i gerçekten seviyorum. Bunu o ufak beynine sok bir daha bu eve de gelme yoksa hiç istemediğin şeyler yapacağım.'' dedim. Oda omuz silkip tam kahvesinden alacakken kahveyi üzerine dökmesi ile sıçradı bende reflex olarak ayağa kalktım.

''Of yaa üzerim mahvoldu'' dedi. Bana bakıp salondan çıktı. Sanırım banyoya gidecekti. Sinirle geri oturup beklediğim de uzun süre gelmediğini fark ettim tam yerimden kalkınca kapı çaldı kapıya doğru gidecekken Merve'nin benim kazağımı ile kapıyı açtığını fark ettim ve şaşkınlıkla kala kaldım. Kapıda Ali'ye tutunmuş Yaren'i görmemle bir kaç küfür savurdum. Şu an ki olay çok saçmaydı ve Merve'yi her an dövebilirdim. Kapıya doğru gidip Yaren' e baktığımda mahvolmuştu tam konuşacakken Merve söze atıldı.

''Aaa tatlım sen mi geldin kusura bakma böyle açmak istemezdim kapıyı'' dediğinde sinirle bakışlarım ona yöneldi Yaren bile üzerine atlayacak gibiydi. Bende Merve'nin önüne atılarak Yaren'e baktım. ''Her şeyi açıklayacağım sakın bana bu kıza inandığını söyleme.''

Yaren Şimdiki zaman

''Birde karşıma geçmiş açıklayacağım diyorsun sana güvenmiştim Berkay bu kadar olumsuzluk içinde bir olumlu taraf sendin benim için ama yanıldığımı şimdi anladım size mutluluklar'' dediğimde Berkay bana bakıyordu.

''Yanlış anlıyorsun. Benim Merve ile nasıl bir ilişkim olabilir Yaren'' dediğinde sinirle arkamı döndüm. Berkay'da dışarı çıkmıştı ama sanırım Ali onu engellemişti şu anda kimseyi dinlemek istemiyordum. Kalbim paramparça olmuştu onları öyle görmek beni mahvetmişti. Koşarak mahalleden çıkıp ana yola çıktım. Ali arkamdan geliyordu ama ben hızla taksi durdurmuştum içeri girip kapıyı kapadığımda şoföre döndüm ve acele ile konuştum.

''Devam edin lütfen '' dediğimde adam hızla uzaklaştı. Ali'ye aynadan baktığımda eli anındaydı ama şu an yalnız kalmak zorundaydım çünkü düşünmem gerekiyordu ve kimseyi uzun bir süre görmemem gerekiyordu. Nereye gideceğimi de çok iyi biliyordum.


KAYIP HAYATLAR Onde as histórias ganham vida. Descobre agora