13.BÖLÜM

6.5K 313 15
                                    


Keyifli okumalar dilerim :)

Multi medya da Şevval var.

*Bu bölüm yeniden düzenlenmiştir.

&&&

Şaşkınlıkla ve sinirle Berkay'a bakarken hala dediklerini idrak etmeye çalışıyordum. Tahmin etmiştim ama birden itiraf etmesi kesinlikle beklediğim bir şey değildi. Şu anda da bana sanki onunla olmak zorundaymışım gibi davranması beni kızdırmıştı.

''Sen sevebilirsin ama ben sevmiyorum tamam mı ve bana karışma hakkın yok.'' dediğimde sesim yüksek çıkmıştı.

''Bak gör bakalım var mı yok mu herkes duysun bu kız benim yanına yaklaşana ne olacağını biliyorsunuz.'' dediğinde Kürşat araya girerek Berkay'ın karşısına geldi.

''Senden korktuğumu mu düşünüyorsun Soydan.'' dediğinde suratında saf bir öfke vardı. Berkay alayla güldü.

''Bence bu konuda kork derim onun yanına yaklaşmayacaksın duydun mu beni'' dediğinde Kürşat, Berkay'ın yakasına yapıştı ama Berkay çok rahattı ve hala hoca gelmemişti. Büşra yanıma gelip bana sarılarak destek olunca sakinleşmeye çalışıyordum.

''Bana bak Soydan buna sen değil o karar verir benle ister konuşur ister konuşmaz. Senin onu sevmen ona sahipsin anlamına gelmiyor, bunca zamandır hiçbir şeyine karışmadım ama bu konuda oldukça sert olabilirim çünkü senin yüzünden tek arkadaşımı kaybetmeyeceğim.'' dediğinde Berkay öfke ile Kürşat'ı itti.

''Hodri meydan Kürşat ne yapacaksın sabırsızlıkla bekliyorum. Onunda beni sevdiğini bildiğime göre karışırım.'' dediğinde sinirle araya girdim.

''Yeteer! Ne sevmesi ben sana ne zaman seni sevdiğimi söyledim . Anlamak istediğin gibi anlama her şeyi ve kendine gel Kürşat ile arkadaşlığıma karışmazsın o kadar.'' dediğimde hocanın içeri girmesi ile herkes yerine geçti bende sinirle yerime oturduğumda Berkay hala bana sinirli bir şekilde bakıyordu. Dersimiz tarihti ve ben derse ne kadar yoğunlaşmaya çalışabilirsem çalıştım. Çünkü sınavdan sonra eve gitmeyi düşünüyordum. Zil çalınca hızlıca sınıftan çıkıp bahçeye çıktım derin bir nefes aldım. Büşra yanıma geldi.

''Sakin ol ben ne diyeceğimi bilemiyorum beklemiyordum.'' dediğinde Büşra'ya bakıp gülümsedim.

''Boşverse ne umurumda değil onun davranışları beni ilgilendirmiyor'' dedim. Büşra başını salladı.

''Fevri davranma sakin ol ve Kürşat ile arkadaşlığını bende gözden geçirmeni tavsiye ederim. Pek gü...'' sözünü sinirle kesip ayaklandım.

''Ne bu yaa sanki vebalıymış gibi konuşuyorsunuz o iyi biri ve ben onunla arkadaş olmaktan mutluyum saygı duymuyorsanız yanımda yeriniz yok.'' dedim.

''Ben sadece uyardım Yaren fazla tepki veriyorsun emin ol Kürşat ile Berkay'ın kavgalı olmasını istemezsin bu geçen sene olmuştu ve çok canlar yanmıştı emin ol kavga olursa bu işe Taşkıran'lar da girer hele Berat'ı görmek bile istemezsin.'' dediğinde kaşlarımı çattım şimdi ne alakaydı.

''Ne alaka Taşkıran'lar Büşra''

''Berat'ın Kürşat'a can borcu var. Berat'ın kardeşi Kürşat'ı seviyordu. Kürşat, bir zamanlar kardeşini kurtarmıştı. O yüzden Berat eğer Berkay'ın Kürşat'a bulaştığını duyarsa emin ol hiç iyi şeyler olmaz, hele kız kardeşi senin yüzünden olduğunu öğrenirse sende tehlikede olursun daha kimseyi tam tanımıyorsun'' dediğinde aklım iyice bulanmıştı zil çalınca Büşra önden hızlıca gitti beni uyarmıştı ve sırf iyiliğimi istediğini biliyordum. Onu kırmıştım ama gönlünü alacaktım.

KAYIP HAYATLAR Kde žijí příběhy. Začni objevovat