24.BÖLÜM

4.7K 239 8
                                    


Keyifli okumalar dilerim. :)

Multi medya temsili Berkay ile Yaren'in halleri

*Bu bölüm yeniden düzenlenmiştir.

&&&

&&&

Sinirden kudurmuş şekilde mutfakta çay koyarken Büşra içeri girdi onu umursamayarak yaptığım işe geri döndüm. Yanıma yaklaşıp bana dikkatle bakmaya başladı. Onun bu imalı bakışları karşısın da tek kaşımı kaldırıp yüzüne baktım.

''Ne var Büşra'' dedim. Büşra bana bakıp sırıtınca derince kaşlarımı çattım.

''Şu an sinirlisin belli ne oldu içeride'' dediğinde omuz silktim.

''Bir şey olduğu yok Berkay'ın burada olması sinirimi bozdu sadece ama üstesinden gelirim.'' dediğimde Büşra, kafasını olumlu şekilde sallayıp sessiz olmayı tercih etti. Börekleri çıkardı ve bir tabağa dizmeye başladı o an çaya baktığımda yavaş yavaş demleniyordu.

Bardakları çıkarıp tepsiye dizdim sonra yanına şekeri de koyup salona geçtim. Berkay ve Samet maç hakkında konuşunca umursamayarak sehpanın üzerine tepsiyi bıraktım. Bir an Berkay ile göz göze gelince gözlerimi hemen kaçırıp mutfağa geçtim. Demlendiğini düşündüğüm çayı ocaktan alıp Büşra ile birlikte mutfaktan çıkıp salona geçince Samet gülümseyerek Büşra'ya bakıp börekten hızlıca bir ısırık aldı.

''Imm benim bir tanem güzelde börek yaparmış ellerine sağlık.'' dediğinde Samet'in bu şebek tavırlarına gülümsedim. Büşra'da gülerek ona karşılık verdi.

''Afiyet olsun aşkım'' dediğinde bakışlarım çayını doldurup içmeye başlayan Berkay'a döndü. Oda bir anda bakınca bu sefer sıkıntıyla önüme döndüm. Kapının çalmasıyla merakla ayağa kalkan Büşra'yı takip ettim. Hepimizden öne geçen Samet ile geri çekildik ve kapı açılınca karşımızda Ezgi ve Ali'yi görünce gülümsedik. Ali elindeki pasta ile gülümseyerek bize bakıyordu.

''Duydum ki burada kaçaklar varmış bir uğrayalım dedik'' deyince Büşra gülerek geri çekildi.

''Gelin tabi hoş geldiniz iyi ki geldiniz'' dedi. Önce Ezgi girip ikimizle öpüştükten sonra salona geçti. Samet zaten kapıyı açıp Ali ve Ezgi'yi görmesi ile içeri geçmişti. Büşra ise Ali'nin aldığı pastayı alıp mutfağa geçince Ali'ye sıkıca sarıldım oda bana aynı içtenlikle karşılık verdi.

''Özledim ve o gün olanlar için sana haber vermeden gittiğim için öz...'' derken Ali lafımı kestim.

''Şiiit saçmalama kim olsa aynı tepkiyi verirdi o Berkay'ı benzettim zaten görmesen de duymuşsundur her neyse sorun yok her zaman yanındayım'' diyen canım arkadaşıma bakıp gülümsedim hayatımda iyi ki vardı ve onu gerçekten çok seviyordum.

''İçerde, aramız bozuk ama sende şimdi bulaşıp tatsızlık çıkarma'' dediğimde Ali onayladı. Büşra'nın bana seslenmesi ile mutfağa geçip pasta tabaklarını ve çatalları alıp salona geçtik. Ezgi'nin bir sözü ile kahkaha atan Berkay'a bakınca yüreğim tekledi. O nasıl bir gülüştü bir daha böyle gülerse sanırım kalpten gidebilirdim bir insana gülmek bu kadar yakışmamalıydı ay ben ne saçmalıyorum elimdeki tabakları sehpaya bırakınca Ali, Ezgi'nin yanına oturdu.

''Hayırdır ne oldu da bu kadar güldün'' diyen Ali ile bakışlarım Berkay'a döndü.

''Ya Ezgi Fenerbahçe ile ilgili bir yorumda bulundu da ona güldüm.'' dediğinde Ali, tek kaşını kaldırıp Ezgi'ye baktı.

KAYIP HAYATLAR Where stories live. Discover now