10.BÖLÜM

7.1K 319 24
                                    

Keyifli okumalar dilerim. :)

Multi medya da Ezgi var.

*Bu bölüm yeniden düzenlenmiştir.

&&&

Ali ile geldiğimizde arabadan inip etrafıma baktım burayı gerçekten özlemiştim insan uzun yıllar yaşadığı yeri istemese de özlüyordu, gelmiş olduğumuz kafeye baktım her seferinde buraya gelirdik okuldan sonra vaktimizin çoğunu burada geçirirdik. Kafe den içeri girdiğimizde Hasan amcanın gülümsemesi ile bende gülümsedim Hasan amca burada çalışıyordu. Bana göre çok ama çok iyi biriydi iki tane kızı vardı ve onları okutmak için elinden geleni yapan koca yürekli bir adamdı.

''Ooo güzel kızım hoş geldin nerelerdesin sen'' dediğinde sıkıntıyla iç çektim. Sıkıca sarılıp tokalaştıktan sonra gülümseyerek geri çekildim.

'' Taşınmak zorunda kaldık Hasan amca, şimdi de ziyarete geldim nasılsın? '' dediğimde oda elinde sildiği bardağı bırakıp bana baktı.

''Ne olsun kızım iş güç iyiyiz çok şükür annen nasıl ?'' dediğinde bende gülümseyerek cevap verdim.

''Çok şükür oda iyi '' dedim. Tam o sırada kafeden gülüşerek içeri giren Yeliz ve Aslı ile gülümsemem genişledi. Onlarda beni görünce gülümseyerek yanıma geldiler.

''İnanmıyorum Yaren nasılsın?'' diyen Aslı ile sıkıca sarılıp geri çekildim onları da çok özlemiştim.

''Ben iyiyim asıl siz nasılsınız'' dediğimde Yeliz'de sarılıp geri çekildim.

''Biz aynı işte ne olsun yeni okulun nasıl gidiyor.'' İkisinin heyecanı ve birbirlerine benzemeleri çok hoşuma gidiyordu. Dostlukları kuvvetli bir o kadar da imrenilecek kadar güzeldi.

''İyi alışmaya başladım diyelim, buraları özledim Ali ile geldik işte'' dediğimde Ali gülerek bana baktı ve önündeki içeceğini yudumlamaya devam etti. Yeliz ile Aslı masaya oturduklarında derin bir sohbete girdik. Onlarında beni özlediklerini anlamıştım.

Uzun ve kendimi gerçekten iyi hissettiğim sohbetin sonunda kızlar kalkmaları gerektiğini başka zaman tekrar buluşmak istediklerini söyleyip gittiler. Kızlar gidince sabahtan beri sorgular şekilde beni süzen Ali en sonunda bana döndü.

''Senin bir derdin var saklamaya çalışsan da anlıyorum ve merak ediyorum Yaren artık anlat.'' dediğinde Ali'nin beni ne kadar tanıdığını anlamıştım. Onun da canını sıkmak istemiyordum ama anlatana kadar peşimi bırakmazdı çünkü aynı durumda bende peşini bırakmazdım.

''Üstesinden gelemeyeceğim bir şey değil ''dediğim de sesim oldukça huzursuz çıkmıştı.

''Annen ile neden tartıştın peki'' dediğinde derince iç çektim. Berkay'a kızgın olsam da anneme daha fazla kızgındım çünkü ondan bunu beklemiyordum ve bu yaptığı kızgınlıktan çok beni kırmıştı.

''Berkay bizim eve gelmiş, anneme'' Kızın dışarlar da yabancılarla geziyor dikkat edin buralar tekin değil.'' Diyerek aklınca anneme beni şikayet etmiş. Okulda herkesin çekindiği genelde herkesin sadist dediği Kürşat adında bir çocukla tanıştım herkes ondan uzak duruyor ama bana davranışları hiç öyle değil. Berkay beyde anlamlandıramadığım bir şekilde bana karışıyor yok ''uzak duracaksın, onun nasıl tehlikeli olduğunu bilmiyorsun.'' felan annemi de görsen ona inanmış bana cephe almış vurdum kapıyı çıktım. Çünkü anneme kızdım onunla iş birliği kurduğu için işte sonra Berkay ile onun evine gittik bir posta da onunla orada tartıştım üstüne birde o Merve denen şırfıntıyı çektim ama değdi artık elimde ona karşı kullanacağım bir fırsat var. Ardından yakın bir arkadaşım olan Büşra'da geçirdim geceyi şimdide buradayım. '' dediğimde Ali şaşkınca bana baktı.

KAYIP HAYATLAR Where stories live. Discover now