Kader Kartı Geri Dönüyor!

782 45 15
                                    

Herkese merhaba! 

O kadar mutluyum, o kadar içim içime sığmıyor ki tarif edemeyecek durumdayım şu an. Uzun zamandır siz değerli okurlarımı beklettiğimin farkındayım fakat artık hasrete son verme zamanı geldi, ne dersiniz? Çünkü ben duydum ki Beyza, Ege, Nisa, Kürşad ve diğer tüm karakterlerimiz sizleri çok özlemiş! Eh, ben de sizin o harika yorumlarınızı görmeyi bu kadar çok özlemişken artık kaldığımız yerden devam etmeliyiz diye düşünüyorum.

Kader Kartı 26 Eylül 2015 Cumartesi günü sizlerle yeniden buluşacak! 

O güne kadar hepinizden istediğim bir şey var, o da şu ki: Instagram, Twitter, Facebook gibi sosyal medya hesaplarınızda Kader Kartı'nda en sevdiğiniz repliği #kaderkartı hashtag'ini ekleyerek paylaşmanız. Wattpad'in mobil uygulamasında yer alan alıntı çıkarma özelliğini kullanabilirsiniz. En sevdiğiniz replik de olmayabilir tabii, 26 Eylül'de geri döndüğümüze dair bir cümle, bir görsel... Hiç fark etmez. Yeter ki bir şeyler yazın, bir şeyler söyleyelim. Birlikte olalım yeniden. Bu şey benim için gerçekten çok önemli, güzel şeyler olacak, umarım.

Sizi çok özlediğimi tekrar tekrar söylemek, bağırmak istiyorum adeta! Yeniden karakterlerimizle görüşmek için sadece birkaç gün kaldı! 26 Eylül'de Kader Kartı yeniden geliyor ve bomba gibi geliyor!

Benim sosyal medya hesaplarıma ulaşmak isterseniz profilimde linkler yer alıyor fakat şöyle bir yazacak olursam:

Instagram - niiyaazii

Twitter - niiyaazii

Facebook - Niyazi Yüksel

Aşkla, sevgiyle, mutlulukla... 26 Eylül'de yeniden görüşmek üzere!


Kader KartıWhere stories live. Discover now