Bir Şeyler Üzerine.

98 5 0
                                    

Herkese kocaman bir merhaba!

Biliyorum, çok uzun zaman oldu. Çok uzun zamandır bir şeyler yazmamı isteyenler, Kader Kartı'nın devamını bekleyenler var. Beni mesajlarınızla, yorumlarınızla hatta diğer sosyal medya hesaplarımdan da söylediklerinizle hep mutlu ettiniz. Size minnettarım, bunu tarif etmek çok zor. 

Ben burada yokken çok fazla şey yaşandı. Çok fazla şey değişti. Her zaman açık sözlü biri oldum size karşı; hep söyledim ne oluyorsa, ne yaşanıyorsa, hikayede bizi neler bekliyorsa. Burada olmadığım süreçte yaşadıklarımı keşke olduğu gibi anlatabilsem, değişenlerden bahsedebilsem fakat biraz zor. Dilim döndüğünce, ellerim yazdığınca anlatmak isterim.

Eski maceralara devam etmeyi çok istedim. Bu hikayelerin içinde tekrar tekrar kayboldum, kurguyu yeniden yakalamaya çalıştım. Bir şeyler yaptım, çizdim, yazdım, okudum, sildim, tekrar yazdım. İçine sinmemesi olayını o kadar derinden yaşadım ki...

Kader Kartı'na ve Bilinçaltı'na geri dönemeyeceğimi o an fark ettim; olmuyordu, yapamıyordum, ne yapsam da geri dönemiyordum. Belki bir satır yazsam, azıcık bir şey bile içime sinseydi sizlerle buluşturabilirdim tekrar... Ama olmadı, yapamadım.

Ben her zaman kendisi için yazanlardan olmak istedim. Kendini geliştirerek, kendini tatmin ederek, içinden geçenleri korkmadan kağıtlara dökerek yazan biri olmak istedim. Zorlama bir şeyler önünüze sunma fikri pek bana yakışmazdı. O yüzden üzülerek söylemek istiyorum, Kader Kartı devam edemiyor. 

Yeni bir maceraya çıkmak, kendimi tekrar size aktarabilmek adına yapabileceğim en doğru şeydi. Bu yolu tercih ettim. Belki korkaklık, belki kolaya kaçmak belki de hiçbiri. Buna rağmen beni anlayacağınızı ta en içten hissediyorum. 

Bugün, birkaç saat önce yepyeni bir macerayı sizlere sundum: pinhân. Pinhân; gizli, saklı olan demek. Yeni bir gizem ortaya koymak, saklı olanları çözmek, kendini keşfedenlere destek olmak ve bu süreçte kendimizi keşfetmek... Pinhân bunun için var. Profilimde hikayeyi bulabilir, okuyabilirsiniz. Sizlere Kader Kartı yok, onun yerine bunu koyun demiyorum. Sadece... Sizi özledim. Yorumlarınızı, desteklerinizi, hayallerime ortak olmanızı çok özledim. Sizinle yepyeni bir yola çıkmak istiyorum.

Kader Kartı sizler için olduğu kadar benim için de çok özel. Hiçbir şey benim gönlümde onun boşluğunu dolduramayacak. 

Kalpler, içindeki boşluklarla güzeldir. Önemli olan yeni maceralara çıkarak o boşlukları içimizi ısıtan tatlı anılarıyla hatırlamaktır. 

Pinhân'a bir şans vermenizi, değerlendirmenizi istiyorum.

Bir gün tekrar bir yerlerde buluşacağız; biliyorum, hissediyorum ve içten içe hep biliyordum. Sizi çok seviyorum benim canım okurlarım. Hepinizin kalbine tek tek dokunmayı çok özledim. Ben kalplerinize yeniden dokunmak isterken şu sözlerle size 'şimdilik' veda ediyorum; tıpkı her zaman yaptığım gibi.

Aşkla, sevgiyle, mutlulukla... 

-Niyazi Yüksel.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Apr 30, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Kader KartıWhere stories live. Discover now