Yazardan Not.

2.2K 122 12
                                    

Herkese merhaba,

Bunun bir yeni bölüm olmadığını çoğunuz fark etmişsinizdir sanırım. Zaten bir süre daha bölüm eklemeyeceğimi Facebook grubunda söylemiştim. (Facebook grubumuzu dış bağlantıda bulabilirsiniz.) Yaklaşık 4 aydır -hatta belki daha da çok- bölüm eklemediğimin farkındayım ve bu bana yakışan bir davranış değil, bunun da farkındayım. Hikâyenin başından beri takip edenler bilir, en fazla bir buçuk ay bekletmiştim sizleri; onda da bilgisayarım yoktu, ev tadilattaydı gibi özel sebeplerim vardı. 

Şimdi ise durum çok daha farklı. Okul başladığından beri kendime ne derece vakit ayırabiliyorum bilmiyorum. Boş vakitlerimde ders çalışıyorum, notlarımı yüksek tutmaya çalışıyorum ve özel hayatımda olan olaylarla cebelleşiyorum. Eğer Bulutlarda Yaşam Var okurları varsa içinizde -ki biliyorum var- ona bölüm eklediğimi, Kader Kartı'nı unuttuğumu söyleyebilirler. İnanın böyle bir durum söz konusu değil. Bulutlarda Yaşam Var'da belirli bir kurgu yok, öylesine karaladığım şeyler. Kader Kartı'nda ise oturmaya çalışan bir kurgu var ve inanın bu beni fazlasıyla yoruyor.  

Ben de bu duruma bir son vermek adına tüm bölümleri baştan sona düzenlemeye karar verdim. Giriş bölümümüz düzenlendi, tanıtım kısmımız da düzenlendi ve bunlar bu şekilde devam edecek. Tabii ben bölümleri düzenlerken yeni bölümü ihmal etmeyeceğim. Muhtemelen şubat tatiline girdiğimiz zaman yeni bölüm sizlerle buluşacak fakat kesin bir şeyler söyleyip sizi umutlandırmak istemiyorum. İki haftalık tatilimin bir haftası boyunca sıkı bir hızlandırma programım söz konusu çünkü.  

Ayrıca size büyük bir teşekkürü boynumun borcu biliyorum. Bu dört aylık bölüm eklenmeme sürecinde Kader Kartı'nın oy sayısı sekiz bini geçti, okunma neredeyse 180.000 olmak üzere ve tüm bunlar sizin sayenizde oldu. Hepinize çok teşekkür ediyorum, iyi ki varsınız.

Ben Kader Kartı'nı bırakmıyorum, böyle bir durum söz konusu bile değil. Eğer düzenli bölüm ekleyebilseydim 29 Kasım'da, yani her şeyin başladığı günde, Kader Kartı final olacaktı. Lâkin başaramadım, olmadı. Kader Kartı benim Wattpad'de çıkış yaptığım hikâye ve inanın, siz okurlarım olmasa bu mümkün olmazdı. Belki bir milyon okunmayı geçen bir hikâye değil Kader Kartı, ama benim çok severek yazdığım bir kurgu. 

Kader Kartı'nın güzel başarılara imza atmasını istiyorum. Sanırım bu olmaya bile başladı. Büyük bir blogun yazarı -kendisiyle şu an çok samimi iki arkadaşız- birkaç ay önce bana bir teklifle geldi. Kader Kartı'nı blogunda yorumlamak istiyormuş ve üzerinden aylar geçmesine rağmen mutluluğumda en ufak bir azalma olmadı. Bunun için sadece Kader Kartı'nın final olmasını bekliyor. Zaten kendisi final bölümünü okuyacak ilk kişi olacak ve ben finali yayımladığım gün o da yorumunu blogunda yayımlayacak. Her şeyin hayırlısı diyelim, henüz finale çok zaman olmasına rağmen bu durum beni mutlu etmeye yetiyor da artıyor. 

Şimdilik müsadenizle geri çekilmek istiyorum. Sizin gibi değerli okurlara bu şekilde seslenmeyeli, sizlerle iletişime geçmeyeli uzun zaman oldu. Bir daha arayı bu kadar açmamak dileğiyle, kendinize iyi bakın. Kader Kartı'nı da asla unutmayın. Sizi seviyorum. 

Kader KartıWhere stories live. Discover now