Een woord van mij aan het einde

346 7 0
                                    

Hierna heb je het volgende hoofdstuk, de epiloog van dit verhaal. Ik hoop dat iedereen ervan genoten heeft, ik wel in ieder geval.

Het duurde lang voordat ik dit ging posten, maar ik zit nu midden in mijn examens, dus het is harstikke druk. Mijn laptop heeft het tegelijkertijd ook begeven, dus dat is ook fijn. Ik zit nu op die van mijn zusje terwijl ik dit schrijft. Zodra ik weer een eigen laptop heb, ga ik kijken of ik van het verhaal een boekje kan maken. Ik hoop dat dat lukt, met allemaal mooie plaatjes. Zodra dat is gelukt, laat ik het jullie weten.

Verder komen er twee nieuwe verhalen uit om jullie aan het lezen te houden, want ik vindt lezen harstikke belangrijk. Het eerste verhaal is engels en is nu al online. Hieronder informatie van het verhaal:

The Ross family: An Arranged Marriage

Lady Rose Blunt has to marry the Hand of the King, Tristan Ross, Lord of Backerfield. Being nervous of the wedding but also desperate to leave her own house, Rose is demanded to agree to the marriage. But when she lives in her new house, she finds her husband not very fond of her. He is against the marriage, but tries to take care of his wife without seeing here. Rose won’t be that easily sidelined. So she takes action. But when her actions grow, Tristan struggles with the secrets he has for her. Can he tell her what he is without her running away from his grasp?

 http://www.wattpad.com/story/3446392-the-ross-family-an-arranged-marriage

Verder komt binnenkort ook een Nederlands verhaal uit. Daar ga ik vandaag mee beginnen en ik hoop binnenkort dan ook het eerste hoofdstuk online te krijgen. Ik heb er wel zin in. Maar ik heb nog geen titel voor het verhaal, dus ik hoop dat jullie me hierbij kunnen helpen. Hieronder de informatie van het verhaal:

Lucy ontmoet Jelle tijdens een vakantie en het klikt meteen tussen hen. Als Jelle wordt gebeld omdat zijn zus Clara is verkracht, reizen ze beiden terug. Jell voor zijn zus en Lucy omdat zij met haar team de zaak van Clara onderzoekt. Clara blijkt het derede slachtoffer van een serieverkrachter te zijn. Hoe dichterbij Lucy bij de identiteit van de verkrachter komt, hoe meer ze het gevoel krijgt dat zij wel het volgende slachtoffer kan zijn.

De mannelijke hoofdpersoon is qua uiterlijk gebaseerd op Jelle Cleymans, zanger, acteaur en musicalster uit België. Ik ga dus ook proberen om het vlaamse erin the krijgen, hoe dat gaat gebeuren weet ik nog niet.

Ik hoop dat jullie deze twee verhalen leuk gaan vinden en een titel kunnen bedenken van het Nederlandse verhaal. En geniet van het laatste hoofdstuk.

Carmenloves

Ps: Foto van Jelle Cleymans aan de zijkant.

Kingdom of LoveWhere stories live. Discover now