Kingdom of Love Hoofdstuk 011

1K 34 7
                                    

Ik glimlachte. Het was eindelijk avond en de festiviteiten waren voor mij en Drake voorbij. De kroningsceremonie was prachtig geweest en ik was door Drake persoonlijk tot koningin gekroond.

Nu zaten Drake en ik tegenover elkaar en waren we aan het kijken. We hadden publiek die moest bevestigen dat Drake en ik naar bed zouden gaan. Het bloed op de laken van het bed zou morgen worden opgehangen, om te laten zien dat het huwelijk was geconsumeerd en ik nog maagd was geweest. Drake zei dat ik me daar geen zorgen om moest maken.

Ik boog afwezig een muntstuk tussen mijn vingers. Ik had goede kaarten en ik zou deze pot winnen. Drake had de vorige gewonnen. Ik moest deze wel winnen om mijn eer hoog te houden.

Ik voelde dat de ogen op me waren gericht. Er waren een paar vorsten die naar ons keken. Ik had ze vandaag pas ontmoet en ik vond het niet fijn dat zij hier waren. Zeker niet ene lord Sofferd. Hij keek met zijn geniepige ogen steeds naar mijn borsten. Soms staarde hij zelfs. Het was niet een geruststellende gedachte dat hij altijd in de stad was.

Drake legde zijn kaarten neer en hij keek naar mij. Ik legde mijn kaarten neer en Drake klapte. De rest klapte met hem mee.

'Ze wint en ik was er nog zo zeker van dat mijn kaarten beter waren', zei Drake.

'Misschien heb ik wel valsgespeeld', plaagde ik en ik rolde met mijn ogen.

'Misschien', zei Drake. Hij vernauwde even zijn ogen, maar toen stond hij op. 'Ik denk dat ik en mijn vrouw naar bed gaan.'

Ik stond op terwijl iedereen mijn slaapkamer verliet.

'Doe je ogen dicht, lieverd', zei Drake en ik deed mijn ogen weer dicht. Ik vond het knap irritant worden om steeds mijn ogen dicht te doen.

Ik hoorde wat geluid en voetstappen van Drake. Ik hoorde hoe hij op me af liep en toen voelde ik zijn lippen op mijn wang. Hij liet mijn badjas van schouders vallen. Toen deed hij de bandjes van mijn nachtjapon over mijn schouder. Langzaam viel het kledingstuk ook langs mijn lichaam naar beneden.

Ik voelde de spanning in mijn hele lichaam terwijl ik alleen mijn eigen ademhaling en die van Drake kon horen. Toch wist ik niet waar hij stond en wat hij deed. Het was muisstil en mijn ademhaling werd wat gejaagder.

Ineens voelde ik Drake's warme handen op mijn heupen en ik gilde het bijna uit van de schrik. Ik wist me in te houden, maar ik hoorde Drake zachtjes grinniken. Hij had dus gemerkt dat ik schrok. Het liefs wilde ik hem nu slaan omdat hij grinnikte. Voor hem had ik mijn ogen dicht en voor niemand anders.

'Zeg het me, Eveline', begon Drake, 'als het pijn voelt of als het juist heerlijk voelt. Ik wil dat je je niet inhoudt en dat je alles doet wat je wilt doen. Maar open nooit je ogen, beloof me dat Eveline. Open je ogen pas als ik dat zeg. Zeg het me, Eveline.'

'Ik beloof het', fluisterde ik en na die woorden nam Drake bezit van mijn mond. Ik sloeg mijn armen om hem heen en ik duwde mijn lichaam tegen hem aan. Drake had nog steeds zijn broek aan en ik wilde zo graag dat die uit ging. Ik wist niet wat ik moest verwachten van mijn huwelijksnacht, maar ik hoopte dat het geweldig was.

Drake zijn handen gingen over mijn heupen omhoog naar mijn borsten. Hij neem één borst in zijn hand en hij kneep er even in. Ik kreunde tegen zijn mond aan. Het voelde zo goed.

Drake streek met zijn duim over mijn tepel, die vrij hard en gevoelig was. Hij streek er nog een keer over en ik sidderde nu.

Drake liet mijn mond met rust en met zachtje kusjes ging hij naar mijn hals en lager. Ik liet mijn hoofd achterover vallen toen ik Drake's tong over de deiningen van mijn borsten voelde.

'Alsjeblieft, Drake', smeekte ik. Ik wist niet waarvoor ik smeekte, maar ik wist dat ik moest smeken. Blijkbaar wist Drake wel wat ik wilde want hij omvatten mijn tepel met zijn lippen. Ik slaakt een schreeuw van zowel verbazing als van verruking. Dit voelde zo heerlijk aan.

Kingdom of LoveWhere stories live. Discover now