Kingdom of Love Hoofdstuk 012

1K 27 2
                                    

Ik werd wakker gemaakt door Drake. Hij kuste me in mijn hals en ik glimlachte. Ik kreunde lichtjes en ik draaide me naar hem om. Ik verstrengelde de vingers van één hand in zijn haar en ik kuste hem. De hele tijd hield ik mijn ogen gesloten. Ik was bang dat ik hem anders boos zou maken en het ging net goed.

'We moeten gaan', fluisterde Drake tegen mijn lippen aan, maar ondertussen streelde hij mijn lichaam. Ik richtte mijn lichaam naar hem op.

'We kunnen niet', mompelde Drake. 'We moeten gaan. We mogen niet te laat komen.'

Ik liet Drake met een kreun los en ik ging op het bed zitten. We waren in een herberg dat op onze weg leg. We zouden vandaag aankomen bij deze belangrijke geestelijke persoon in het Isjam.

Ik deed mijn ogen open, omdat ik wist dat Drake wel zijn masker op zou hebben. We waren nu een week getrouwd en dat was heerlijk. Thuis hadden we het elke nacht gedaan. Drake bedacht de gekste dingen en ik kon hem alleen maar volgen. Zo hadden we het staand, op een stoel, terwijl ik lag op de tafel en terwijl ik bovenop zat gedaan. Het was allemaal heerlijk en ik wist zeker dat ik verslaafd was aan Drake. Jammer genoeg waren we nu op doorreis en had Drake me met rust gelaten.

Ik pakte een jurk en ik liep naar de wastafel. Daar zou ik me even kunnen opfrissen en maar hopen dat we vanavond een bad kregen.

Drake zat achter me terwijl ik me waste en mijn jurk aandeed. 'Drake, kan je me...'

Voordat ik mijn zin kon afmaken stond Drake al achter me. Hij hielp me met de linten achter op mijn rug en hij kuste me in mijn nek. Hij omhelsde me en ik leunde tegen hem aan. Dit soort momenten vond ik geweldig.

'Je kan onderweg een appel eten', zei Drake. 'We moeten doorrijden. Ik wil er snel zijn, want hoe sneller de besprekingen kunnen beginnen. Ik weet zeker dat je snel naar huis wilt.'

'Ja', fluisterde ik met mijn ogen dicht. Steve en Sam hadden we achter moeten laten. Ik wist dat Drake minstens een week daar wilde blijven en zowel de heen als de terugreis is anderhalve dag. Dus we waren minstens tien dagen weg van hen.

'Kom.' Drake liep weg en een minuut later volgde ik hem. We moesten weg. Gelukkig reed ik wel op mijn eigen paard. Dat maakte de reis tenminste iets aangenamer.

Drake tilde me van mijn paard af. Ik glimlachte naar hem en hij bood zijn arm aan. Ik nam het aan en liep samen met hem de trappen op. Boven aan de trap stond een man. Hij was helemaal gekleed in het wit en hij straalde macht uit. Hij glimlachte naar ons.

'Hi ahmad Shama', zei de man.

'Gi ahmad Shama', zei Drake terug en hij liet me los. Hij omhelsde de man en ze lachten naar elkaar. Ik glimlachte om wat er gebeurde.

'Achmed, ik wil je voorstellen aan mijn vrouw lady Eveline', zei Drake. Hij stak zijn hand uit. Ik nam het aan en hij plaatste mijn hand in die van de man, die blijkbaar Achmed heette.

'Ik vind het een eer om je te ontmoeten, lady Eveline', zei Achmed. Hij boog zich over mijn hand en hij kuste het.

'De eer is geheel aan mij', zei ik.

Achmed lachte. 'Volg mij', zei hij. Ik nam Drake's arm weer aan en we liepen samen achter Achmed aan. We liepen door het huis en toen een kamer in met een vijver. Volgens mij hadden wij dat ook thuis. Het was raar. Ik was net iets meer dan een maand in het paleis van Drake, maar het voelde toch als thuis, mijn thuis, ons thuis.

'De kinderen van Achmed', zei Drake. Ik keek naar de jongen en meisjes van verschillende leeftijden die hier waren. Vrouwen in lange jurken en met sjaaltjes om hun monden liepen langs en ze speelden met de kinderen. Ik wist zeker, naar de manier waarop sommigen met de kinderen speelden, dat ze de moeders waren van deze kinderen. Misschien was dit wel een harem.

'Zullen wij onze problemen bespreken, mijn jonge vriend?' vroeg Achmed.

'Ik kom eraan', zei Drake. Hij keek me even aan en streelde mijn wang. 'Je moet hier blijven, volg de vrouwen wel, ze weten wat je moet doen. Ik zie je vanavond.'

'Tot vanavond', fluisterde ik en Drake liep samen met Achmed weg. Ik keek verloren om me heen. Ik voelde me niet fijn hier. Als Drake dit wilde hebben, zou ik hem slaan.

Een jongen liep op me af en hij hield een tekening voor me voor. 'Voor uw, koningin', zei de jongen.

Ik ging door de knieën en ik pakte de tekening aan. Het was een geweldige tekening van de vijver. 'Dank je wel', zei ik. 'Kan je me laten zien waar ik ook kan tekenen.'

De jongen glimlachte naar me en we liepen samen naar de vijver. Het maakte toch niet uit.

Ik liet me met een zucht in het heerlijke warme water glijden. Wat had ik toch naar dit bad verlangd. Het was heerlijk geweest hoor om met de kinderen van Achmed te spelen, maar de vrouwen waren lastiger. Steeds als ik een gesprek probeerde aan te knopen, liepen ze weg. Ze gaven alleen antwoord op de nodige vragen. Gelukkig hielpen ze me wel met de normen en waarden hier.

Ik begon mijn lichaam te wassen toen ik hoorde dat Drake de kamer binnenkwam. Hij beveelde iedereen om weg te gaan en ik ging ongestoord verder. Als hij wilde dat ik stopte zou hij dat wel zeggen.

'Hoe was het?' vroeg Drake. Ik keek naar hem. Hij stond met zijn rug naar me toe en ik zag dat hij zijn shirt uitdeed. Daarna deed hij zijn masker af en ik keek weer naar mijn lichaam. Ik ging verder met mezelf wassen.

'Raar', zei ik. Ik zuchtte. 'Ik weet niet of ik ooit zo zou kunnen leven.'

'Doe dat maar niet', zei Drake. Hij draaide zich om en ik deed mijn ogen dicht. Het lukte me nu om hem aan te voelen. Ik wist precies wanneer ik mijn ogen open en dicht moest doen.

'Hoe gingen de besprekingen?' vroeg ik.

'Maak je maar geen zorgen', zei Drake. Ik voelde zijn handen op mijn schouders en ik hoopte dat ze omlaag gingen. 'We hebben alles rustig besproken en waarschijnlijk krijg ik wat ik wilde.'

'Mooi', zuchtte ik. Drake ging met zijn handen lager en hij omvatte mijn borsten. Ik liet mijn hoofd naar achteren vallen en ik voelde meteen zijn tong in mijn mond. Ik kuste hem terug en op een gegeven moment liet Drake me los.

'Kom, dan droog ik je af', zei Drake en ik stond op. 'Ik wil naar bed', zei hij en ik lachte.

'Ik ook lieverd', fluisterde ik terwijl Drake me uit het bed tilde. 'Ik ook.'

Kingdom of LoveWhere stories live. Discover now