19. fejezet (+18)

6.5K 186 9
                                    

Sziasztok!
Mint látjátok meghoztam az új részt! Fogalmam sincs hogyan hoztam össze pár óra alatt - talán azért mert sziklaszilárd volt az elképzelésem? - de itt van. Köszönöm az előző részhez érkezett komikat, (nagyon aranyosak vagytok és imádlak titeket csajok) és voteoket (természetesen ezeket is teljesen szívemből köszönöm)!
MINT LÁTJÁTOK ENNÉL A RÉSZNÉL HATÁROZOTTAN KINT VAN A 18-AS KARIKA! MINDENKI CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE OLVASSA! A TÖRTÉNETBEN LEJÁTSZÓDÓ CSELEKMÉNYEK CSUPÁN A KITALÁCIÓM SZÜLEMÉNYEI SEMMI VALÓSÁGALAPJUK NINCS! A RÉSZBEN FELLELHETŐ TARTALOMÉRT FELELŐSSÉGET NEM VÁLLALOK!

Hagyjatok nyomot magatok után, és jó olvasást kívánok! Remélem tetszeni fog a rész:)
Vigyázzatok magatokra!♥☺
Puszi: VanneyG:* ☺♥


- Akarlak Harry – mondom váratlanul.

- Biztos? Romina nem azért csináltam ezt az egészet, hogy lefeküdj velem, hanem mert újra egy pár vagyunk és ezt meg akartam ünnepelni – mondja.

- És mi lenne alkalmasabb az ünneplésre, mint az hogy megtörténik... tudod –vörösödőm bele a mondatba.

- Hogy túl légy velem az első szexuális élményeden? – kérdezi pimaszul.

- Ne csináld ezt – ütöm meg gyengéden mellkasát – Akarom.

- Rendben van – mosolyodik el Hazz – Szerintem menjünk fel a szobánkba – mondja majd a lejátszóhoz lépve kikapcsolja a zenét és velem kézen fogva indul fel a lépcsőn.

A szívem ezerszer olyan gyorsan ver, mint kellene, és úgy érzem, mindjárt összeesek. A pulzusom az egekbe, és próbálom nem gyorsan venni a levegőt, pedig még nem is csináltunk semmit.

Ahogy beérünk a szobába Harry becsukja mögöttünk az ajtót, majd felém fordul és derekamnál fogva magához ránt és gyengéden megcsókol. Nyelvünk lassú, és lágy táncot jár a másikéval mégis minden érzelem benne van a csókunkban, amit valaha tápláltunk a másik iránt.

Annyiszor elképzeltem már ezt a pillanatot, és most itt állok a küszöbén és már csak meg kell lépnem. A testem azt mondja, hogy készen állok, az eszem mégis azt súgja, hogy lassítsunk.

- Baba, ha nem állsz készen nem erőltetem, mert azt akarom, hogy tökéletes legyen az első alkalmad és ha mégis úgy döntesz, hogy itt és most akarod azt akarom, hogy tudd semmit nem várok el tőled ma rendben. Azt majd lassan megtanulod – suttogja az utolsó mondatot érzékien a fülembe.

Újra ajkaimra tapad, majd az ágy fele kezd velem ballagni. Mivel nekem van háttal, így mikor beleütközöm, a sarkába egyből ráborulok és rántom magammal Hazzat. Ajkaimról áttér a nyakamra és eleinte gyengéden majd kicsit erősebben is megszívja az érzékeny bőrt.

- Ez azt hiszem nyomot hagy – nevet fel pimaszul.

Mivel a felsőm kissé mély dekoltázsú ezért nyakamról nedves csókokkal áttér a mellkasomra, ahol ismét elidőz. Szemeim lehunyom, és sóhajok közepette élvezem kényeztetését, miközben kezével a felsőmön és a melltartón keresztül simogatja a melleim.

- Mi lenne ha kibújnál ebből a csinos felsőből? – kérdezi vigyorogva, mire én csak beleegyezően bólintok.

Feljebb emelem felsőtestem és a kék anyag máris eltűnt rólam. Harry szemei felcsillannak, amint meglátja a fekete csipkés melltartómat, majd csókokat lehet vállaimra. A hideg futkos végig egész testemen és érzem úgy mégis, hogy menten meggyulladok. Hátam mögé nyúlva elsőre kipattintja melltartóm kapcsát, majd a pántokat – már-már kínzó lassúsággal – húzza le vállaimról.

Eltaszítva [Harry Styles fanfiction HU] [Befejezett]Where stories live. Discover now