2. évad ~ 4. fejezet

2.7K 156 22
                                    

Sziasztok!
Megérkeztem az új fejezettel.
Szomorúan veszem észre, hogy szavazatok és a kommentek száma egyre csak csökken :( Így átgondolom megéri-e folytatni...
Mindenesetre... Köszönöm az előző fejezethez érkezett 34 szavazatot és az olvasói kommentet is!♥♥☺♥♥

Nem is húzom tovább az időt! Jó olvasást és HAGYJATOK NYOMOT MAGATOK UTÁN!

Remélem ez a rész is elnyeri tetszéseteket!
Vigyázzatok magatokra!

Puszi: VanneyG :* ♥☺


Kopogás után bemegyek anya szobájába, ahol ő éppen a vasalt ruhát pakolja el a szekrényébe. Az ajtó felé kapja tekintetét, majd rám mosolyog.

- Mi újság Romina? – kérdezi boldogan.

- Felhívtad Andrewt a fotózás miatt? – kérdezem dühösen –Megmondtam, hogy nem akarok elmenni.

- Gyere, ülj le ide – ütögeti meg maga mellett az ágyat, miután ő is leül.

Eleget teszek kérésének és helyet foglalok mellette.

- Azért hívtam fel Andrewt, hogy adjak neked egy esélyt – magyarázza – Emlékszem, hogy kiskorodban mindig meghívókat osztottál nekünk a saját divatbemutatódra. Az én ruháimat vetted fel, a kis kopogós cipődben, kisminkelted magad, és úgy vonultál végig a házon, mint egy manöken. Édesapád pedig – csuklik el a hangja – mindig adott neked egy kiscsokor rózsát, aminek minden alkalommal nagyon örültél – sírja el magát az emlékek hatására – 8 éves korodig modell akartál lenni, Kicsim.

- Nagyon jól tudom, anya – helyeselek – De te is tudod, hogy hízni kezdtem... Csúfolások kereszttűzébe kerültem és feladtam ezt az álmom. Nem akarom, hogy az emberek újra ítélkezzenek felettem – rázom meg a fejem.

- Kicsim, – szorítja meg a keze bíztatóan – már három és fél éve annak, hogy kitűnő formában vagy. Kitartó voltál és harcoltál az álmaidért. S elérted azokat. Ez ne tartson vissza Romina Kayla Fernández-Smith.

- Azt mondod? – kérdezem bizonytalanul.

- Egy fotózás nem árt meg, hidd el. Csak próbáld ki magad, visszajönne az önbizalmad maradék része is. Tudom, hogy Harry sokat segített ebben.

A név hallatán azonban engem kap el a sírás.

- Jaj Istenem, sajnálom Kicsim – ölel magához szorosan és ringatni kezd, miközben egy-egy puszit ad a fejem búbjára.

Miután megnyugodtam úgy döntök, hogy felhívom Tinát a babákkal kapcsolatban, hiszen teljesen oda meg vissza vannak már most a születendő unokájukért. Mi lesz ha megtudják, hogy ketten vannak a kis csöppségek.

***

Jól sejtettem; Tina és Adrian épp olyan jól fogadja a hírt, mint anyu. Tina már azon gondolkodik, hogy milyen lenne az ideális gyerekszoba az ikrek számára.

Azonban Drewt még fel kell hívnom. Tárcsázom is a számát, majd egy csörgés után fel is veszi a telefont.

- Szia, Szépség – üdvözöl.

- Szia, Andrew – köszönök – Mikor lesz a fotózás? – teszem fel a kérdést.

- Mégis kipróbálod magad? – örvendezik – Nagyon örülök neki. Anyukád rábeszélt?

- Inkább csak felnyitotta a szemem – magyarázom nevetve – Szóval?

- Egy hét múlva, július 30, jó lenne neked? – kérdezi.

- Persze – bólintok, bár tudom, hogy nem látja.

- Rendben van. Holnap felhívhatlak?

- Igen, az jó lenne. Jó éjszakát Drew, szia.

- Jó éjszakát, Szépségem. Szia.

Majd letesszük a telefont.

Fel sem tudom fogni, hogy mire vállalkoztam. Kiteszem magam a kritika minden lehetséges fajtájának. Bár ha akarom két jó oldala is van annak, hogy meg merem tenni; egy, hogy ha sikerülni fog, akkor befutott modell lehetek. A másik pedig, hogy ha nem sikerül, legalább megtudom, hogy nem erre a pályára lettem teremtve.

El sem tudom hinni, hogy ennyi éven át eltemettem magamban ezt a vágyat. A családomon és Harryéken kívül senki nem tud erről a dologról. Hányszor álmodoztam kiskoromban arról, hogy egy nap a legnagyobb divatcégek kapkodnak utánam és tesznek jobbnál-jobb ajánlatokat. Hogy egy szép napon én leszek az a modell, aki az est legszebb ruháját mutatja be. Végigvonulok a kifutón és mindenki állva tapsol.

Most pedig arra tudok gondolni, hogy vajon Harry támogatna-e. De ez sajnos már sosem derül ki. Miért nem tudom nem szeretni? Annak ellenére, amit tett, még mindig szeretem. Vagyis... az egyik felem gyűlöli, a másik pedig még mindig szereti őt.

Egy jó meleg, pihentető fürdő után, megannyi gondolattal a fejemben, bebújok a puha ágyban és lassan bár, de elveszek az álmok világában.

*Harry szemszöge*

Csakis a karrieremre kell koncentrálnom. Semmi nem vonhatja el a figyelmem. Sosem gondoltam volna, hogy énekes leszek, de a lelkem mélyén mindig is vágytam rá. Most pedig, hogy végre valóra vált, nem dobhatom el magamtól. Nem pelenkázhatok, büfiztethetek és fürdethetek egy kisbabát, aki csak gátol abban, hogy azt csináljam, amit szeretek.

Az ajtómon kopogást hallok.

- Tessék – mondom elég hangosan, hogy meghallja az illető.

- Harry, – jön be anya a szobába – Romina az imént telefonált. Ma volt ultrahangon és kiderült, hogy ikreket vár – tapsol izgatottan – Persze megvan a kockázata, hogy az egyik kisbaba felszívódik, de ha ez nem következik be két gyermeked fog születni.

- Aha, – sóhajtok – remek - mondom közönyösen.

- Nem tudom elhinni, hogy így állsz hozzá a saját véredhez. Nem ilyennek neveltünk Harold Edward Styles – mondja, majd dühösen elhagyja a szobát és bevágja a szobaajtót.

Mit várnak tőlem? Hogy majd kiugrok a bőrömből? Nem érdekel semmi az éneklésen kívül. Koncerteket szeretnék adni és világot látni. Nem fogom az időmet egy pólyásra pazarolni, mikor az emberek megbolondulnak értem.

Jól döntött Romina, hogy elhagyott. Nem lett volna rá energiám. Főleg a gyerekekre.

Vagyis... ez az amit el akarok hitetni magammal. Mert el kell hinnem ezt az egészet, hogy ne fájjon ennyire életem szerelmének elvesztése... És a gyermekeimé...


☺ CSATLAKOZZ TE IS A FACEBOOK CSOPORTHOZ! ☺

FB csoport link: https://www.facebook.com/groups/1490913031234466/?fref=ts

FB csoport neve: "Eltaszítva (wattpad)"

☺NÉZD MEG TE IS A TÖRTÉNET ELŐZETEST! ☺

Eltaszítva Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=vlBAtXSjWec

Eltaszítva Trailer: youtube: Eltaszítva - Wattpad

Készítette: Claudia Sinclair

Eltaszítva [Harry Styles fanfiction HU] [Befejezett]Where stories live. Discover now