2. évad ~ 20. fejezet

2.6K 144 17
                                    

Sziasztok!
Meg is érkeztem a következő fejezettel! ☺
Az előző fejezethez 45 vote és 6 olvasói komment érkezett, KEVESEBB, MINT EGY NAP ALATT! ♥_♥ Nagyon köszönöm nektek! TI VAGYTOK A LEGJOBBAK!♥♥
Jó olvasást és HAGYJATOK NYOMOT MAGATOK UTÁN!
Remélem ez a rész is elnyeri tetszéseteket!

Vigyázzatok magatokra!
Puszi: VanneyG :* ♥☺


- És most már menyasszony vagy – pillant le elkeseredve az ujjamon lévő eljegyzési gyűrűre...

- De gondolom ezt már áprilisban megtudtad – mondom enyhe szarkazmussal a hangomban.

- Sajnos – suttogja – Olvastam a megszokott szennyoldalakat az interneten, ahogy szoktam, mikor szembe találtam magam azzal a cikkel, hogy „Romina Fernández-Smith menyasszony lett" – idézi a cikk címét idegesen – Nem akartam hinni a szememnek. Azt hittem csak egy rossz álom, amelyből azonnal fel akartam ébredni, de nem tudtam. Újra és újra elolvastam a cikket... Minden egyes szó olyan volt, mintha egy újabb kést forgatnának meg a szívemben.

Hallgatok. Nem tudom, mit mondhatnék neki.

- Szereted őt? – kérdezi hallgatásom hatására.

Kérdése egyből felébreszt, mintha csak egy hatalmas pofont adtak volna.

- Szerinted, ha nem szeretném, igent mondtam volna neki? – kérdezem ingerülten.

- Hát...

Tátott szájjal tekintek Harryre.

- Ő ott volt mellettem, amikor hosszú éjszakákat sírtam át, mert nem tudtam elviselni a hiányod. Vigasztalt és támogatott. Beleszerettem.

- Ez nem szerelem, hanem hála Romina.

- Fogalmad sincs az érzéseimről – emelem fel a hangom.

- És mikor lesz az esküvő? – suttogja.

- Még nincs dátum – felelem higgadtan – Legjobb az lenne, ha jövő nyáron tudnánk megtartani az esküvőt.

- És ha addig visszaszerezlek? – villant felém egy magabiztos mosolyt.

Felnevetek.

- Nem fogsz – felelem – Szerelmes vagyok Andrewba. Te pedig... Fogalmad sincs, hogy mit éreztem mikor megláttalak Elizabeth-tel. Néhány héttel a szakításunk után, te összeszűrted a levet egy énekesnővel. S miközben én féltem, hogy valami baja lesz a babának, te vidáman elütötted vele az időt.

- Semmi nem volt köztem és Beth között – rázza meg a fejét – Lucas akarta, hogy eljátsszuk az új sztárpárt. Meg kellett tennünk, de éveken át csak barátok voltunk. Egyetlen csók nem csattan el kettőnk között. Ő is a barátját szerette, én pedig téged.

- Ha igaz, akkor sem változik a mostani helyzet. Andrew menyasszonya vagyok és hozzá fogok menni feleségül.

- Szerinted engedni fogom, hogy amellett, hogy ő lesz a férjed, a gyerekeim is elvegye tőlem?

Teljesen felforr az agyvizem. Felpattanok a kanapéról és a dohányzóasztal másik oldalára megyek. Idegesen hajamba túrok;

- Ezt ne merészeld Harry – kiabálom – Drew nem veszi el tőled Darcyt és Olivert, hanem megadja nekik azt az apa szeretet, amit te nem adtál meg nekik. Évekig nem voltál aktív részese a gyerekek életének, most pedig hirtelen mintaapa akarsz lenni. Arról már úgy gondolom, hogy kicsit lecsúsztál.

Most már Harry is feláll a kanapéról és előttem mindössze pár centivel megáll. A magasságbeli különbségek még mindig megvannak közöttünk. Ennek ellenére mélyen a szemembe néz.

- Már megmondtam, hogy mindennél jobban a gyerekekkel és veled akartam lenni, miért nem tudod felfogni? – ordítja, ahogy a torkán kifér – Titeket óvtalak mindezidáig.

Veszekedtünk már Harryvel a kapcsolatunk idején, de így sosem ordított velem. Ijedtemben hátralépek. Tudom, hogy sosem bántana, most mégis rettegek tőle. Ezt Harry is észrevette és arca azonnal gyengébb vonásokat vett fel. Szemeimből könnyek törtek elő.

- A francba – szitkozódik – Ro... Istenem... Ne haragudj rám. Könyörgöm, Baba.

- Csak ne bánts – kérlelem szipogva.

- Nem tudnálak bántani – von magához derekamnál fogva – Honnan veszed ezt? – nem felelek – Ro, bántott valaki?

Kérdésére nem akarok felelni. Nem kell tudnia semmit az életemről.

- Nem – suttogom magam elé – De most mennem kell... Beszélek anyuval és Drew-val, aztán megvitatjuk, hogy mikor láthatod Darcyt és Olliet.

Kibontakozom védelmező karjai közül, ahol az egész életemet eltölteném... Éppen ezért nem lett volna szabad idejönnöm. Újra életre kelnek bennem a régi érzések.

Hátat fordítok neki és meg akarom kerülni az asztalt, hogy visszajussak a garázsba az autómhoz, de ő könnyűszerrel visszaránt a karomnál fogva. Ajkainkat mindössze néhány milliméter választja el egymástól. Szemei, ajkaim és szemeim között cikáznak.

- Szeretlek Ro – leheli ajkaimra.

Egyre jobban közelíteni kezd felém, s a következő pillanatban, csókban forrunk össze. Abban a csókban, amelyre oly' rég vágytam. Kezeim nyaka köré fonom, míg ő derekam öleli át. Nyelve bejutást kér a számba, amit nem vagyok rest megadni számára. Tarkóján felvezetem kezem és a hajába markolok, mire egy nagy sóhajt hallat, én pedig belemosolygok csókunkba. Keze délibb tájakra vándorol, s belemarkol fenekembe, ami vissza is térít a valóságba. Mellkasánál ellököm magamtól Harryt. Lihegve válunk egy egymástól.

Tisztában vagyok azzal, hogy mit tett Drew, de nem érdemli ezt. Megcsaltam őt. Ettől pedig szörnyen érzem magam.

- Mennem kell – suttogom még mindig levegő után kapkodva.

Ismét hátat fordítok neki és elindulok a garázsba vezető ajtó felé.

- Nagyon szeretlek, Ro. Téged, Darcy és Olivert is. Ígérem, hogy egy nap újra egy család leszünk – kiáltja utánam Harry, én pedig még inkább megszaporázom lépteimet...


☺ CSATLAKOZZ TE IS A FACEBOOK CSOPORTHOZ! ☺

FB csoport neve: "Eltaszítva (wattpad)"

☺NÉZD MEG TE IS A TÖRTÉNET ELŐZETEST! ☺

Eltaszítva Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=vlBAtXSjWec

Eltaszítva Trailer: youtube: Eltaszítva - Wattpad

Készítette: Claudia Sinclair

Eltaszítva [Harry Styles fanfiction HU] [Befejezett]Where stories live. Discover now