43. fejezet

2.9K 139 16
                                    

Sziasztok!
Megérkeztem a következő fejezettel.

Az előzőrészhez 32 vote és 3 olvasói komi érkezett! Elképesztőek vagytok!♥♥♥♥ Köszönöm!♥♥♥☺♥♥♥☺♥♥♥

Nem is húzom tovább az időt! Jó olvasást és HAGYJATOK NYOMOT MAGATOK UTÁN!

Remélem ez a rész is elnyeri tetszéseteket!

Vigyázzatok magatokra!
Puszi: VanneyG :* ♥☺

UI.: Még egy fejezet és egy epilógus és vége az első évadnak. Én három évadot terveztem, de ha nincs rá igény, akkor írjátok meg és ennek megfelelően zárom le a történetet. KOMIBA ÍRJÁTOK MEG A VÉLEMÉNYETEKET!


Összesen 16 napot töltöttem kórházban, mivel az első vizsgálatok eredményei nem lettek kielégítőek. Így végül csak január tizedikén mehettem haza. Ami immáron tényleg az otthont jelentette.

Anyuval rengeteget beszélgettünk, és kiderült, hogy nem csak érzelmileg tartotta sakkban Michael, de fizikailag is bántalmazta. Többször is megverte. Utolsó alkalommal mindössze annyi mentette meg anyut, hogy miután Michael az ajtófélfának hajította ájultnak tette magát. Ennek következtében többet nem nyúlt hozzá. Ekkor anya kihívta rá a rendőrséget, de nem mert feljelentést tenni ellene, mert retteget tőle.

Anya mindennap bejött hozzám a kórházba, s reggeltől estig ott ült az ágyam mellett. De a vőlegényem és a szülei sem cselekedtek másként. Meglepetésként ért, hogy Liam és Sophia is bejöttek meglátogatni. Ők három nap szintén reggeltől estig bent voltak és gratuláltak az eljegyzéshez. De nem csak ők hoztak ámulatba megjelenésükkel, hanem Max és Cindy is. A kis szőkeség és jövendőbelije roppant aranyosak voltak. Egy napon jöttek Liammel és Sophiával, így a két lány hamar össze is barátkozott. Lelkemre kötötték, hogy el kell mennem velük legalább egy kávéra miután teljesen felépültem.

Természetesen Ella, Monica, Eric és Brandon sem hagyott magamra. A barátságuk roppant fontosabb számomra. Örömmel tölti meg szívem, hogy ilyen barátokkal áldott meg a sors. Mindig számíthatok rájuk, minden élethelyzetben. Bármi történt velem, mellettem álltak. Jóban és rosszban.

Nagyon sokat beszélgettünk – anya és én - a Styles családdal. Édesanyám nem győzött bocsánatot kérni tőlem és Harryéktől. Napokon át kérlelt, hogy költözzem vissza hozzá. Nagyon sokat gondolkodtam azon, hogy mit tegyek. Mi lenne a legjobb döntés. De mikor anya lement a büfébe kávéért, Tináék megnyugtattak, hogy nem fogják magukat kihasználva érezni. Hiszen tudják, hogy min mentem keresztül, de emellett azt is, hogy anya a mindenem Harryvel együtt.

Mégis egy utolsó dögnek érzem magam, amiért visszamegyek anyához. Hiszen nem azért voltam hónapokig a Styles család házában, hogy kihasználjam őket. Nagyon sokat számítanak nekem. De miután mindhárman meggyőztek, hogy menjek vissza édesanyámhoz, úgy döntöttem megteszem. Visszamegyek anyához. A régi, családi házba. Abba a házba, ahol felnőttem és ahonnan pár hónapja eljöttem.

Hogy őszinte legyek hiányzik. De úgy érezem az ottani élet ezek után, már nem lesz ugyanaz. Anya szemei előtt mindig ott lesznek a pillanatok, amikor Michael bántotta. Nekem pedig az elmémbe égett az momentum, mikor kiléptem a ház bejárati ajtaján. Ezzel a lépéssel otthagyva az életem egyik felét.

Immáron 6 hónap telt el a baleset óta. Anyuval való viszonyom napról-napra jobbra fordult. Harryt a hazatérésem ellenére mindennap látom. Nincs olyan nap, hogy ne jönne át hozzám és a sulis dolgok pótlásában is nagyon sokat segített.

- Biztos, hogy jól vagy? – kérdezi Harry – Nem voltál rosszul reggel?

- Nem – hazudtam.

- Ugye tudod, hogy cukin felhúzod az orrod, amikor hazudsz? – kérdezi és puszit nyom az említett területre.

- Nem igaz – füllentek ismét.

- Na jó, Romina, bökd ki az igazat. Rosszul voltál igaz?

- Csak gyomorrontás Harry – próbálom nyugtatni.

- Egy hete? – húzza fel szemöldökét.

Az ölébe ülök és kezeim közé fogom arcát.

- Nem lesz semmi baj. Oké? Harry jól vagyok. Biztos sokat eszem és nincs hozzászokva a gyomrom. Ennyi az egész – adok egy csókot ajkaira.

- Aggódom érted, Baba – sóhajt miután elvállunk. – Félek, hogy valami bajod lesz és nem akarom, hogy ez bekövetkezzen. Kérlek, Romi... Menj el orvoshoz.

- Akkor megnyugszol végre? – kérdezem kuncogva.

- Igen – bólogat búgon.

Értékelem, hogy aggódik értem és minden apró-cseprő dolgommal foglalkozik. De némelyik esetben túlzásba tudja vinni.

Ami pedig a karrierjét illeti. Két hete kiadták az bemutatkozó lemezét. Nem akart a kiadó kislemezekkel foglalkozni. Hatalmas berobbanást vártak. De az elképzeléseiket túlszárnyalták az eladási számok. Mivel ekkora népszerűségnek örvend, a környező országok is eladásra szeretnék kínálni az albumot. Angliában ebben a két héten közel 2 millió példányt adtak el. Harry már most milliókat kaszált és ezzel a kiadó is. Megünnepelni még nem igazán volt alkalom, mivel gőzerővel készültünk az érettségire.

A szóbeli és az írásbeli egyaránt ötös lett minden tantárgyból. Így ötösre érettségiztem. Harry érettségije is meglett négyes, neki sajnos a spanyol érettségi húzta le. De aminek a legjobban örülök az az, hogy ugyanarra az egyetemre megyünk tovább. Harry annak ellenére, hogy berobbant a köztudatba nem szeretné feladni a tanulmányait. Én közgazdásznak tanulok tovább, Harry pedig reklám-marketinget fog tanulni.

- És ha holnap elmegyek akkor leállhatunk a témával? – kérdezem egy eszkimópuszi kíséretében.

- Csak minél előbb, Baba – kezdi csókolgatni nyakam.

- Rendben – nyögöm.

Harry az elmúlt hónapokban tökéletesen megtalálta az erogén zónáimat.

- Addig, hogy őszinte legyek – sóhajt - Van egy pár ötletem.

- És mi lenne az? – kérdezem játékosan.

- Inkább megmutatom – mondja, majd megtartva a fenekemnél feláll és ledönt az ágyra...



☺ CSATLAKOZZ TE IS A FACEBOOK CSOPORTHOZ! ☺

FB csoport link: https://www.facebook.com/groups/1490913031234466/?fref=ts

FB csoport neve: "Eltaszítva (wattpad)"

☺NÉZD MEG TE IS A TÖRTÉNET ELŐZETEST! ☺

Eltaszítva Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=vlBAtXSjWec

Eltaszítva Trailer: youtube: Eltaszítva - Wattpad

Készítette: Claudia Sinclair

Eltaszítva [Harry Styles fanfiction HU] [Befejezett]Where stories live. Discover now