2. évad ~ 15. fejezet

2.6K 143 15
                                    

Sziasztok!

Meg is érkeztem a következő fejezettel! ☺

Az előző fejezethez 39 vote és 3 olvasói komment érkezett, amit nagyon köszönök!♥♥

Nem is húzom tovább az időt!

Jó olvasást és HAGYJATOK NYOMOT MAGATOK UTÁN!

Remélem ez a rész is elnyeri tetszéseteket!
Vigyázzatok magatokra!
Puszi: VanneyG :* ♥☺

Sokszor fel sem fogjuk azt, hogy az élet milyen gyorsan elsuhan a fejünk felett. A másodpercekből percek, a percekből lassan órák lesznek. Mígnem az órák sokaságával évek, évtizedek telnek el. Egyik napról a másikra élünk és elfelejtünk örülni az apró dolgoknak. Egy-egy kedves gesztusnak, egy-egy mosolynak, amit egy másik ember arcára varázsolunk.

Másfél év pillanatok alatt elrepült. Anya mindig azt mondogatja, hogy olyan, mintha csak tegnap hozott volna haza a kórházból. Én pontosan ezt érzem a gyerekeimmel kapcsolatban. Darcy és Oliver már arra fut, amerre csak lát, de én még mindig szeretném álomba ringatni őket.

Két hónapja Andrew szólt, hogy az ügynökség csinál egy divatbemutatót és örülnének, ha én is fellépnék. Nagyjából már visszanyerte azt az alakomat, ami a szülés előtt is volt, de még mindig van rajtam plusz hét kiló és ettől az őrületbe megyek. Minden nap edzettem az elmúlt két hónapban és betartottam a diétát is, amit a magánedző előírt és leadtam tíz kilót, de nem bántam volna, ha a terhességem előtti súlyommal térek vissza. Két ruhát kell mindössze bemutatnom, a két legfontosabbat; a nyitó és a záró darabot.

A ruhapróba már megvolt egy hete, azóta már csak a bemutatóra gyakoroltunk. Furcsa volt ismét magassarkúban végigmenni a kifutón, hiszen a gyerekek születése előtt csak egy bemutatón vettem részt. Niall, akárcsak a legelső fotózásomon, a próbákon is lőtte a képeket és szavát adta, hogy a bemutatón sem kellem hiányolni. Louis – aki a kezdetek óta a stylistom – pedig arra is figyel, hogy az esetleges kiálló cérnadarab is jól mutasson.

Drew-val már egy hónapja összeköltöztünk. Tökéletes harmóniában vagyunk és lesi minden kívánságomat. De nem csak az enyéimet, hanem anyuét is. Nagyon jól kijönnek a kicsikkel pedig igazi apa-gyermek viszonya van.

Bár a szívem több darabra tört mikor neki mondták ki először az „apa" szót. Drew elsírta magát az örömtől, én pedig a fájdalomtól. Hiszen elképzeltem, ahogyan Harry tartja őket a karjaiban és őt szólítják apának. De a sors másként akarta... Harry másként akarta.

A legrosszabb az egészben mégis az, hogy Elizabeth Moons – Harry barátnője – fel fog lépni a divatshown. Ahogy hallottam Harry is a barátnőjével fog tartani. Nagyszerű estének nézünk elébe...

***

- Öt perc kezdésig - kiáltotta el magát Richard.

Idegesen igazgatom a ruhámat és a hajam. A tükörbe tekintve nem vagyok megelégedve magammal. Ráadásul pont egy olyan darabot kellettem kapni, amely tökéletesen mutatja az alakom.Egy fekete egyszerű ruháról van szó, amelynek a felső része szürke gyöngyökkel van díszítve. Jobb oldalán pedig egészen a combomig fel van vágva. A combom, akkora akár egy elefánt lába és ideges is vagyok a visszatérésem miatt.

 A combom, akkora akár egy elefánt lába és ideges is vagyok a visszatérésem miatt

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Eltaszítva [Harry Styles fanfiction HU] [Befejezett]Where stories live. Discover now