20. fejezet

4.9K 194 7
                                    

Sziasztok!
Ismét csak két hét kihagyás után, de itt van az új fejezet, ami nem nagyon akart megíródni. Mikor nekiültem ma megírtam egy bizonyos mennyiséget (ami nem volt kevés) és a gépem leállt. Azt hittem minden elveszett és tudtam ha így van, akkor ma nem álltam volna neki, mert nem lett volna annyi energiám. De mint kiderült automatikus mentést végez ilyenkor a word-öm. Aminek szívből örültem.

Köszönöm az előző részhez érkezett 21(!!!) vote-ot és 3 olvasói komit☺ TI VAGYTOK A LEGJOBBAK ÉS IMÁDLAK TITEKET!
A kommentetek továbbra is szívesen fogadom hiszen ebből tudom meg igazán, hogy változtassak-e valamint, esetleg mi az ami annyira nem jött be nektek!
Nem is húzom tovább az időt! Mindenkinek jó olvasást és Hagyjatok NYomot Magatok Után! Remélem ez a rész is elnyeri tetszéseteket!♥♥♥☺
Vigyázzatok magatokra!♥
Puszi: VanneyG☺♥



Reggel már az ágyban ébredek, ahova fogalmam sincs hogyan is jutottam az éjszaka folyamán. Könnyeim vittek el az álmok sötét és ijesztő birodalmába, amiből legszívesebben azonnal elmenekültem volna, de sajnos nem tudtam. Az éjszaka folyamán sokszor zokogva ébredtem fel, vagy éppen reszketve.

Ebben a pillanatban is próbálom normalizálni lélegzetemet, ami túlságosan is szapora. Felkelek és a lepedőre pillantva észreveszem, hogy az is véres lett. Szemeimet újra sós könnyek kezdik csípni, de erősnek kell lennem és visszafogni azokat. Hogy eltakarjam a tegnap este nyomait ráhúzom a takarót és megpróbálok nem odafigyelni rá. Bemegyek a fürdőbe és megmosom arcomat, hogy odalent Tina ne vegye észre, hogy baj van.

Bár attól tartok ez elkerülhetetlen.

Odalent még mindig érzek minimális fájdalmat, amikor lépek, de a tegnapihoz képest sehol sincs. A lelkemben és a szívemben tomboló vihar sokkal nagyobb.

Leérek a lépcsőn és észreveszem, hogy Christina már a konyhában sürög-forog. Egy mosolyt varázsolok az arcomra, de sajnos tisztában vagyok vele, hogy nem túl meggyőző. De a remény hal meg utoljára, de Tina talán beveszi, hogy semmi gond.

- Jó reggelt Tina - köszönök kedvesen, mire rám kapja tekintetét.

- Jó reggelt kislányom - mosolyog rám - Kakaót csinálok, kérsz? Vagy csináljak neked teát, esetleg kávét, cappuccinot vagy forrócsokit?

- Jó lesz a kakaó Tina, köszönöm szépen - felelem.

- Ki vele... mi a baj kicsim?

- Nincs semmi baj Tina - nevetek fel erőltetetten - Miért lenne?

- Hamiskás a mosolyod és nem tetszik nekem az arcod sem, mintha sokat sírtál volna és a szemeid is vörösek, valamint karikásak.

- Köszi a bókot - nevetek fel.

- Tudod, hogy nem úgy értettem kicsim - jön mellém és puszit nyom homlokomra - Mi a baj?

Az eszem és a szívem vívódik egymással. A szívem azt mondja, ne mondjam el mit tett a fia, de ezzel ellenben az eszem azt diktálja, hogy ne titkoljam el az igazat. De végül az egyik mégis győzedelmeskedni kényszerül.

- Tényleg semmi gond, csak... csak rosszul aludtam az éjjel.

- Igen? - kérdezi furcsállva - És hol van Harry?

- Ő... ő... még alszik - nyögöm ki nagynehezen.

- Amikor a vendégszobába voltam észrevettem, hogy ő alszik ott, és már igen csak ébernek tűnt - kap rajt a hazugságomon - Mi történt köztetek, hogy ilyen állapotban vagy és nem aludtatok együtt?

Gombóc növekedik a torkomban és hiába akarom lenyelni nem tudom.

- Tegnap este... mi... mi lefeküdtünk - motyogom - Csakhogy nem sült el, ahogy szerettük volna - sírom el magam.

- Mi történt? - ijed meg Tina.

- Amikor... meg.. megtörtént, akkor Hazz szemei feketék lettek és.. nem törődött azzal, hogy mennyire fáj, hanem csak a maga gyönyöre volt a fontos.

- Uramisten - kapja kezét szája elé.

- Hiába kértem, hogy hagyja abba nem tette, csak mikor ököllel állon vágtam - szipogom.

- Istenem, kicsim - szorít magához és hátamat kezdi simogatni - Biztos nem azért csinálta, hogy bántson. Szeret téged Romina.

- Tudom, csak... annyira fájt, hogy azt kívántam bárcsak meghalnék - szakadok el tőle - Könyörgött, hogy bocsássak meg neki és, hogy beszéljük meg miután már bezárkóztam a fürdőbe. Addig nem mentem ki, míg ő el nem ment.

- Tényleg az lenne a legjobb, ha ezt megbeszélnétek.

- Annyira félek Tina - zokogok fel - annyira félek, hogy megint bántani fog.

- Önszántából sosem bántatna - biztat - Ismerem a fia Romina és sosem tenne ilyet. Elborult az agya és... fogalmam sincs, mit mondjak kislányom.

A kakaó időközben kész lesz és Christina levesz nekem egy bögrét, és teleönti nekem forró kakaóval. Átnyújtja, én pedig egyből elkezdem fújni.

- Mit kérsz reggelire kicsim?

- Nem vagyok éhes köszönöm - sóhajtok fel - Ha nem gond én inkább felmennék a szobába.

Kezemben a forró itallal elindulok Harry szobája fele, ahol az éjszakát is töltöttem. A lépcsőn viszont megjelenik ő. Lélegzetem bennakad a tüdőmben mikor meglátom. Haja a megszokottnál is kócosabb, szemei karikásak és hasonlóan vörösek, mint nekem.

A szívem gyorsabb iramot vesz fel, mint eddig valaha és megkísérlek a lehető leggyorsabban elmenni mellette, de nem hagyja. Elém áll és szemembe néz.

- Baba kérlek - hangja meggyötört - beszéljük meg.

- Had menjek fel - kérlelem, de már nem merek a szemébe nézni.

- Könyörgöm Baba - nyújtja felém kezét, de amennyire tudok elhúzódom tőle - Romina... - suttogja nevem elhaló hangon.

- Fel szeretnék menni a szobába. Kérlek Harry - gördülnek végig arcomon újabb könnyek.

- Baba annyira sajnálom, ami történt. Elborult az agyam, de... - csuklik el hangja - nem akartalak bántani.

- Fiam - áll mellém védelmezőn az előttem álló fiú édesanyja - Engedd fel Rominát.

- Anya semmit nem tudsz, kérlek, ebbe ne szólj bele - kérleli anyukáját.

- Elmondtam neki mindent - mondom lehajtott fejjel.

- Anya te is tudod, hogy sosem bántanám őt - intézi a szavakat Tinához - Baba, hidd el... inkább felakasztanám magam, minthogy ismét bántsalak téged. Akár testileg, akár lelkileg. Kérlek Romina, bocsáss meg nekem - sírja el magát.

- Ez nem megy ilyen egyszerűen Harry - suttogom rá nézve - De had menjek fel a szobába... Most mondom, hogy kérlek.

Nehezen ámbár, de eláll az utamból és könnyeim által áztatott arccal sietek fel az emeletre...


UI.: OMG! ÁTLÉPTÜK A 7100(!!!) MEGTEKINTÉST! NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM NEKTEK!♥♥♥


FB csoport linkje: https://www.facebook.com/groups/1490913031234466/?fref=ts
FB csoport neve: Eltaszítva (wattpad)


Eltaszítva [Harry Styles fanfiction HU] [Befejezett]Where stories live. Discover now