3. évad ~ 4. fejezet

2.1K 123 12
                                    

Sziasztok!
Meg is érkeztem a következő fejezettel! ☺
Az előző fejezethez 46 vote és 7 olvasói komment érkezett. Nagyon szépen köszönöm! TI VAGYTOK A LEGJOBBAK!♥♥☺♥♥☺♥♥
Jó olvasást és HAGYJATOK NYOMOT MAGATOK UTÁN!

Remélem ez a rész is elnyeri tetszéseteket!

Vigyázzatok magatokra!

Puszi: VanneyG :* ♥☺


A fürdőben, amíg tudom, húzom az időt, hogy ne kelljek kimenni Harryhez. A fürdőkádban a meleg víz ölelésében ülök egy órát, ami bizonyos mértékig megnyugvást jelent számomra. Mikor azonban már kihűlni érzem, a vizet kiszállok a kádból és magam köré tekerem a törülközőmet.

A tükörbe nézve egy megviselt arcú lány néz vissza rám. A hajat csapzott, a szemeim karikásak, az arcom beesett. Mintha nem is az lennék, aki fél éve voltam. Az utóbbi idők stresszes mindennapjai kimerítettek testileg és lelkileg is. Drew még mindig szabadlábon van, a kívánsága pedig teljesülni látszik, miszerint a halálomat szerette volna.

Miután felöltözöm, a szoba felé veszem utam. A fürdőszobaajtót kinyitva Harry az ajtófélfa mellett dől a falnak. Ijedtem egy kisebb sikítás szökik ki ajkaim közül.

- Uram Isten – kapom szívemhez a kezem.

- Nem – rázza meg fejét Hazz – Csak én vagyok.

- Nagyon vicces – felelem szarkasztikusan.

Az ajtót betéve el szeretnék menni előtte, hogy minél előbb ágyba bújhassak, de ő elkapja a jobb kezem és visszaránt magához. Mellkasához ütközöm, ő pedig körül fonja karjait. Tenyereim a mellkasára helyezem és próbálom magam eltolni tőle, de az ő férfias ereje erősebbnek bizonyul.

- Engedj el – kérlelem suttogva.

- Sajnálom, Baba – dönti homlokát az enyémnek – Sajnálom, hogy ekkora bunkó voltam veled. De képtelen vagyok feldolgozni, hogy elveszítelek.

Szemeim övéire emelem, amelyekből a megbánás és a keserűség könnycseppjei hullnak. Hüvelyujjammal letörlöm arcáról a sós könnyeket, majd arcára simítom tenyerem.

- Akkor mégis mit mondjak? – nevetek fel kínomban – Én fogok meghalni és nekem kell itt hagynom titeket. Az életemet.

- Melletted vagyok, Baba – puszilja meg orrom – Kérlek, ne haragudj, amiért úgy viselkedtem veled, ahogy.

- Csak fáj, hogy ilyen vagy velem – vallom be őszintén – Amikor a támogatásodra lenne szükségem, te inkább eltaszítasz magadtól és nem is szólsz hozzám.

Harry egy nagy sóhajt hallat. Tudom, hogy bánja, amit csinált – vagyis ez esetben, amit nem csinált.

- Szeretlek Romina – csókol meg lágyan.

- Én is szeretlek – vallom meg életem során már talán milliomodszor.

Harry csak egy gyors zuhanyt vesz, majd a takaró alá bújva a karjaiba von. Fejem mellkasán pihen, s így tökéletes hallom szíve dobogását. Hosszú ujjai a hátamon köröznek, ami borzongást vált ki belőlem és egész testemet bejárja. Az álommanók lassan a szemhéjaimon foglalnak helyet és nem is kellenek hosszú percek, hogy az álmok világában találjam magam.

*Harry szemszöge*

Miközben álmaim nője már édesdeden alszik, nekem nem jön álom a szememre. Gondolataim csakis körülötte forognak. Az életünk néhány hónapon belül fenekestől fel fog fordulni azzal, hogy Romina eltűnik az életünkből. Belegondolni is rettenetes, hogy egy év múlva ilyenkor már nagy valószínűséggel egy másik helyen lesz.

Legnagyobb félelmeim egyike azonban mégis az, hogy az ikrek nem fognak emlékezni az édesanyjukra. Hiszen minél jobban nőnek, az emlékképek úgy fognak elhalványodni elméjükben, s talán Romina arca is így fog halványodni számukra. De egyet tudok; nem fogom hagyni, hogy megfeledkezzenek az anyukájukról. Romina volt az, aki világra hozta őket, és aki felnevelte őket. Ő látta az első lépésüket és hallotta első szavaikat.

Nekem eddig mindössze néhány nap jutott az apaságból s máris szembe kell néznem azzal, hogy hamarosan egyedül kell nevelnem őket. Tudom, hogy anyuék és Julia is mellettem fog állni, de Jul számára éppen elég nagy trauma lesz lánya halála.

***

Reggel mikor mindössze háromórányi alvás után felébredek, Ro a hasán aludva szuszog. Egy puszit adok homlokára, ami nyöszörgést vált ki belőle, de nem ébred fel. Halk léptekkel elhagyom a szobát és átmegyek a gyerekekhez. Darcy már az ablakból figyeli a Napfelkeltét, Oliver azonban még mindig húzza a lóbőrt. Kisfiam elég érdekes pozitúrában fekszik az ágyon; egyik lába és keze lelóg az ágyról, feje pedig az ágy szélén. Szája tátva, mintha csak a reggeli sült galambot várná.

- Jó reggelt Darcy – guggolok le lányom mellé az ablaknál.

- Szia, Apci – köszön szomorúan.

Tisztában vagyok vele, hogy letörtségének az oka. Nem kell hozzá Sherlock Holmes-nak lenni, hogy az ember kitalálja.

- Mi ez a nagy mélabú Hercegnőm?

Darcy felém fordul és a nyakamba borul. Karjaim kicsi teste köré fonom és magamhoz szorítom.

- Anyu itt fog hagyni minket – szipogja – Tegnap pedig azt mondtuk neki, hogy azért mert nem szeret. De tudom, hogy szeret. Engem és Olliet nagyon szeret. Csúnyán viselkedtünk vele tegnap.

Pontosan az a bűntudat marcangolja kicsi szívét és lelkét, ami az enyémet is emésztette a minap. Egy kisgyerek azonban teljesen másként éli meg ezt a dolgot.

- Figyelj Hercegnőm – tolom el magamtól, de csak annyira, hogy rám nézzen – Ha bánjátok a testvéreddel, ahogy bántatok Anyuval, akkor kérjetek tőle bocsánatot.

- Szerinted megbocsát? – szipogja kétségek között.

- Ti vagytok a Mami szemefényei – simítom meg puha arcocskáját – Rátok nem tud haragudni. De tudod mit?

- Mit? – csillannak fel zöld szemei.

- Keltsük el a bátyádat és készítsünk gyorsan valami meglepetést a Maminak – suttogom, akárcsak valami szupertitkos tervet.

Darcy arcán egy mosoly jelenik meg és egyből vidámabb lesz.

- Jó, de mit csináljunk neki?

- Mondjuk te és a testvéred rajzoljatok gyorsan valami szépet, én pedig csinálok neki egy isteni finom reggelit – kacsintok – Mit szólsz? Jó lesz?

- Igen – kezd ugrálni örömében, majd odaszalad a testvéréhez és elkezdi keltegetni – Ollie, kelj fel. Meglepetést kell csinálnunk Anyának.

Oliver szemei hamar kipattannak és fel is kel az ágyból. Darcy hamar elmondja neki a haditervet, ami kisfiam tetszését is hamar elnyeri.

Büszkeség önti el szívemet, hogy ilyen lelkesnek látom a gyerekeimet. Romina nagyszerűen nevelte őket. Kétség sem fér hozzá, hogy a legjobb édesanya a világon...


☺ CSATLAKOZZ TE IS A FACEBOOK CSOPORTHOZ! ☺

FB csoport neve: "Eltaszítva (wattpad)"

☺NÉZD MEG TE IS A TÖRTÉNET ELŐZETEST! ☺

Eltaszítva Trailer: youtube: Eltaszítva - Wattpad

Készítette: Claudia Sinclair

Eltaszítva [Harry Styles fanfiction HU] [Befejezett]Where stories live. Discover now