2. évad ~ 14. fejezet

2.5K 130 12
                                    

Sziasztok!
Meg is érkeztem a következő fejezettel! ☺

Az előző fejezethez 39 vote és 7 olvasói komment érkezett, kevesebb, mint két nap alatt, amit nagyon köszönök!♥♥

Nem is húzom tovább az időt!

Jó olvasást és HAGYJATOK NYOMOT MAGATOK UTÁN!

Remélem ez a rész is elnyeri tetszéseteket!

Vigyázzatok magatokra!
Puszi: VanneyG :* ♥☺


Cindy egyenesen elolvadt az ikrektől. Bár az igazat megvallva Maxot sem kellett félteni. Sosem láttam még ilyen emberinek ezt a férfit. Úgy dajkálta Darcyt, mintha csak a sajátja lenne. Ringatta, gügyögött neki és játszott is vele. Darcy előszeretettel szorongatta Max ujjait és alig akarta elengedni. Max természetesen dicsérte, hogy mennyire erős és ügyes. Kislányom szemeire hamarosan leszállt az álommanó, hiszen elszenderedett Max karjai között.

Cindy is egész délután babusgatta a kisfiam. Mivel Cindy hosszú szőke hajjal rendelkezik – amit nem sűrűn köt fel munkán kívül – Oliver vidáman húzogatta egyenes tincseit és csavarta bele apró kezecskéjét.

Azt hiszem sok, ha azt mondom a gyerekek a délután folyamán 5 percet voltak a karomban. Andrew is velünk természetesen bár közte és Cindy között az első pillanattól fogva hatalmas az ellenszenv. Éppen hogy egy köszönést kiszenvednek magukból egy-egy találkozás alakalmával és ezzel le is van tudva.

- Cindy, Max – kezdtem mondandóm idegesen – A mai napon beszélgettünk anyuval és Drew-val, arról, hogy kik legyenek a kicsik keresztszülei – eme mondatomnál már láttam, hogy felcsillan Cindy szeme – Ők a döntést teljes mértékben rám bízták. Én pedig azt szeretném, hogy ha az egyik tündérnek ti lennétek a keresztszülei.

- Úristen – sikkantott fel Cindy – Mackóm, kérlek, mond, hogy elvállaljuk – fordult kutya szemekkel vőlegénye felé.

- Persze, hogy elvállaljuk – felelte Max nevetve – Ez nagyon nagy öröm Romina. Köszönjük a megtiszteltetést.

- Jaj Romina – borult nyakam sírva Cindy – Köszönjük.

- Én köszönöm, hogy elvállaltátok.

Tudom, hogy a vetélés óta Cindy elég bizonytalan volt a gyerekvállalást illetően. Nem tartotta magát alkalmasnak arra, hogy kihordjon egy ártatlan kis teremtményt a méhében. Túlságosan félt attól, hogy azzal a csöppséggel is történik valami. De mikor megtudtam, hogy babaprojektbe vágták a fejszéjüket, nagyon boldog voltam. Max és Cindy is megérdemli, hogy végre legyen egy kis lurkó, aki majd idővel a lábuk körül futkos és mindent megfog, amit csak ér. Ezért is gondoltam, hogy elsősorban őket kérem meg, hogy legyen az egyik ikernek a keresztszülei. Túlságosan a szívemhez nőtt ez a két lélek. Igazi barátként tekintek rájuk.

Max még mindig tartja Harryvel a kapcsolatot és olykor segít neki egy-egy dal megírásában, de mindössze ennyit tudok.

Estefelé már csak az volt a dilemma a jegyespárnak, hogy melyik apróságnak legyenek a keresztszülei. Cindy egyszerűen döntésképtelen volt, Maximilant pedig Darcy teljesen levette a lányáról és hivatalosan is a második szerelmének nyilvánította a lányomat. Szóval Max szava volt a döntő ebben az esetben; Darcy keresztszülei leszek.

Hat óra előtt Cindy és Max hazamentek. Érkezésükkor ajándékot is hoztak, amit felviszek a szobába. Mindkét gyerkőc kapott egy-egy rugdalózót, én pedig egy képeslapot, amire a következő van írva: Ne aggódj, lesz rosszabb is, ha futni kezdenek!" Tudtam, hogy mindig számíthatok rájuk. A szöveget olvasva felnevettem, de tudom, hogy igaz, ami rajta áll. Amikor elkezdenek járni mindketten más irányba és biztos vagyok benne, hogy mindketten a ház, különböző szegleteit nézik majd ki búvóhelyként, hogy ne találjam meg őket.

Drew az ágyamon ül, mikor bemegyek. Arcára mosoly ül ki, ahogy meglát, ez pedig belőlem is egy mosolyt vált ki.

- Gyere, ülj le ide – húz az ölébe.

Amint elhelyezkedek egy csókot nyomok ajkaira.

- Kérdezhetek valamit?

- Persze – felelem.

- Sosem meséltél még apukád haláláról – kezdi – Tudom, hogy ez számodra kényes és fájdalmas téma. De szeretnék többet tudni rólad és az életedről.

- Elmeséljem? – kérdezem könnyeimmel küszködve, mire csak bólint és megszorítja kezem – Olyan, mintha csak tegnap lett volna. Már több, mint 10 éve történt, de még mindig úgy érzem, mint ha tegnap ment volna el... Szeptember 18-a volt, kedd. Mivel apa spanyol származású volt ezért, évente négy alkalommal hazautazott Spanyolországba, hogy meglátogassa a nagyanyám és a nagyapám sírját. Azon a napon is ez volt a terve – sírom – Mindig úgy csinálta, hogy egyik nap ment és másnap jött haza. Szóval nem volt távol sokat. De azon a napon minden megváltozott... Mivel szokásomhoz híven akkor is hisztiztem apunak, hogy maradjon itthon, majdnem lekéste a gépet. 5 perc híján ez meg is történt volna... De bár tovább nyafogtam volna, és akkor talán ma is velünk lehetne. A gép egyik hajtóműve beadta a kulcsot és a gép lezuhant. Mintegy 1400 ember utazott rajta és senki nem élte túl. Senki. Hallottam, amikor anyunak csörgött a telefon, s rá pár másodpercre sikítva és zokogva rogyott össze. Azelőtt sosem láttam olyannak, mint akkor. Fogalmam nem volt, hogy mi történhetett. Aztán mikor elmondta, hogy apa már a nagyiékkal van fent az égbe, akkor sírva fakadtam és elkezdtem kiabálni, hogy hazudik. Kifutottam a házból és a bejárati ajtóhoz futottam. Csak bámultam és bámultam és vártam, hogy apa belépjen rajta, hogy nincs semmi baj, jól van, és itthon van. De többé már nem jött haza – zokogok fel kínkeservesen

- Istenem – sóhajtja Drew, majd magához szorít és ringatni kezd – Sajnálom, Romina. Annyira sajnálom, hogy ezt kellett átélned.

- Annyira hiányzik. De amitől igazi szemétnek érzem magam, hogy a temetése óta nem voltam kint a temetőben, pedig itt temették el a városban. Nem érzem magam késznek arra, még ennyi idő után sem, hogy kimenjek oda – szipogom a könnyfátyol mögül, Drew mellkasába bújva.

- Semmi baj, Szerelmem – nyugat – Teljesen megértelek. Nem könnyű egy 8-9 éves gyereknek elveszíteni egy hozzátartozóját.

Sírásom lassan-lassan csillapodni kezd, mialatt Andrew végig ringat és simogatja a hátam. Egyre laposabbakat pislogok és a párom védelmező karjai között elveszek az álmok tengerén.


☺ CSATLAKOZZ TE IS A FACEBOOK CSOPORTHOZ! ☺

FB csoport link: https://www.facebook.com/groups/1490913031234466/?fref=ts

FB csoport neve: "Eltaszítva (wattpad)"

☺NÉZD MEG TE IS A TÖRTÉNET ELŐZETEST! ☺

Eltaszítva Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=vlBAtXSjWec

Eltaszítva Trailer: youtube: Eltaszítva - Wattpad

Készítette: Claudia Sinclair

Eltaszítva [Harry Styles fanfiction HU] [Befejezett]Where stories live. Discover now