Kapitel 7: Minder og tekst beskeder

1.4K 72 1
                                    

Avas synsvinkel 

Det skarpe sollys strømmer gennem mit vindue og vækker mig fra min fredfyldte søvn. Jeg havde en ikke så uskyldig drøm om en særlig krølhåret fyr.

Jeg rødmer da jeg tænker på nogle særlige dele af drømmen. Jeg ruller om på siden og kigger på mit ur. 11:37. Fuck! Jeg skulle have været på arbejde for to timer siden!!

Pludselig flyver døren til mit værelse op og Poppy kommer bragende ind. "Ava McCain! DU fik sex i går!"

"Hvad fanden Poppy! Kan du ikke banke på? Jeg havde IKKE sex i går."

"Løgner! Du er ALDRIG blevet væk fra dit arbejde!"

"Og at jeg er blevet væk fra arbejde må betyde, at jeg fik sex i går!" svarer jeg sarkastisk.

"Okay, glem det med arbejdet! Men jeg kan se på dit ansigtsudtryk, at du enten fik et godt knald i går eller at du lige har givet dig selv en orgasme!"

Jeg sukker højlydt og kaster mit ansigt ned i min pude. "Poppy, har du ikke noget filter? Ingen af de to ting er sket. Vi var sent ude i går og jeg er fuldstændig færdig. Jeg sov over mig ved et uheld."

Hun ryster på hovedet af mig og sætter sig ned på min seng. "Hvor skuffende!" sukker hun.

"Undskyld at jeg sådan må skuffe dig, men der skete ikke noget. Men ud fra de lyde der kom fra dit værelse her til morgen, så tror jeg, at du har haft nok sjov til at dække begge vores behov."

"Sandt. William skuffede ikke... Var det William? Det kan måske have været Thomas..." Hun fjerner håret fra hendes ansigt. "Lige meget. Ava, jeg var så sikker på, at du fik et ordentlig knald i går!"

"Hvorfor?"

"Altså, med alle de blikke du fik i går, jeg var så sikker på, at enten Parker havde taget dig med tilbage til sin lejlighed eller at Harry var dukket op ved vores lejlighed."

"Please Poppy. Ingen af dem kan lide mig og som jeg allerede har fortalt dig, så har jeg ikke lyst til at være sammen med nogen."

"Ava, du kan ikke en gang se hvad der er lige foran næsen på dig. Parker er forelsket i dig og hvis Harry ikke allerede er det, så bliver han det snart. De blikke som de begge to gav dig i går, villet have fået en normal varmblodet kvinde til at smide sine trusser med det samme."

Jeg kaster mine hænder op i luften, "Okay, okay! Ikke mere sex snak!"

"Du skulle have kysset Harry i går!"

"Kommer aldrig til at ske. Til noget helt andet, har jeg stadig et job?"

Sukkende, rejser Poppy sig op fra min seng og går hen mod døren. "Den her samtale er ikke slut, men ja, du har stadig dit job. Jeg dækkede din røv."

"Tak Poppy!" råber jeg efter hende, da hun forsvinder ned af gangen.

Jeg kan ikke begribe, at jeg ikke dukkede op på arbejde i dag. Dumt Ava, dumt! Jeg kan ikke miste det her job, ikke indtil min sangskrivning begynder at betale mine regninger. Hvis det overhovedet kommer til det...

Da jeg flyttede hertil havde jeg kun $150 i min lomme. Bogstaveligtalt, det var det. Jeg havde ingen ide om hvad jeg havde gang i, men jeg vidste, at jeg skulle væk. Jeg havde brug for at starte på en frisk.

Jeg løb ind i Poppy lige efter jeg havde fået min bagage i lufthavnen. Hun havde lige sagt farvel til sin søster, som skulle flytte til Italien med sin kæreste. Vi udvekslede hurtige undskyldninger efter at gå ind i hinanden, derefter fortsatte vi begge to med at gå.

Almost Lover (Danish/Dansk)Where stories live. Discover now