Kapitel 54: Teste, teste

1.3K 78 14
                                    

Avas synsvinkel 

Jeg går ind i omklædningsrummet og finder Lou i gang med at rode hendes makeup tasker igennem og bander af den ting, som hun ikke kan finde.

"Brug for noget hjælp?" spørger jeg og går hen til hende.

"Ava!" udbryder hun og giver mig et kæmpe knus. "Hvordan har du det søde?"

"Jeg har det fint." Jeg krammer hende igen og hun holder mig i en arms længde og tjekker mine sår.

"Du ser fin ud, men hvordan har du det virkelig?"

"Jeg er okay." siger jeg og trækker på skuldrene. Jeg har virkelig ikke lyst til at gå ned i detaljer omkring den her situation.

"Harry fortalte mig, hvad de skete. Det er fuldstændig sindssygt!"

"Harry har fortalt dig det?" spørger jeg. Jeg kan ikke tro det. Hvordan kunne han gøre det?!

"Ja, sikke en jaloux eks kæreste. Jeg har aldrig hørt noget lignende!"

"Eks kæreste?"

"Yeah, han sagde at ham Scott drengen var en eks kæreste, som var sur over, at du slog op med ham. Jeg er glad for, at du kom væk fra ham, da du gjorde. For mig ligner han en sug idiot at komme dumpende her skide fuld og begynde at fable om sådan noget nonsens."

"Klart!" smiler jeg og ånder lettet op. Han blev tydeligvis nød til at fortælle hende et eller andet og jeg er glad for, at han ikke har fortalt hende hele sandheden. Harry ved, at det ville være for meget for mig at håndterer lige nu. Det sidste jeg har brug for er, at nogen finder ud af det og enten tænker nedladende om mig eller kommer til at se mig som et offer.

"Og bare rolig Ava, jeg har ikke sagt et ord til drengene eller nogle andre. Og Paul kommer heller ikke til det. Harry gjorde det meget klart, at det er noget, der bare skal blive mellem os."

"Tak Lou, det er jeg virkelig glad for."

"Intet problem. Hvordan var din lille ferie så?" spørger hun og løfter et øjenbryn af mig.

"Den gik fint."

"Fint. Det siger meget. Hvad skete der så mellem jer?"

"Ikke noget." siger jeg og prøver at skjule mit smil.

"Ej kom nu Ava! Ud med det!" beder hun.

"Vi har måske kysset lidt..."

"Bare kysset?" spørger hun og hendes ansigt lyser op i et stort smil.

"Måske lidt mere end det."

Hun overrasker mig ved at skrige og give mig et klem, "Det var på fucking tide! Oh my god, jeg vil vædde med, at Haz er glad! Er I så officielt kærester nu eller hvad?"

"Nej, lige nu vil vi gerne holde tingene privat, tror jeg. Ikke noget officielt."

"Klogt, meget klogt." Hun nikker, "Vil du så ikke nok, fortælle mig, hvor meget du kan lide drengen nu? Du er en kvinde og vi kvinder skal hvine over sådan nogle ting sammen."

"Du siger ikke noget til Harry, vel?"

"Nej, selvfølgelig ikke. Det lover jeg!" lover hun og hiver mig hen til sofaen og sætter mig ned ved siden af hende.

"Okay, så..." Jeg smiler til hende, "Han er helt sikkert min yndlings person i hele verden. Han er så sød. Sååååå sød. Så som, han tænker på de her små ting, som hvor mange poser ketchup jeg kan lide til forskelligt mad og han ligger de her små, nuttede sedler i min køje hele tiden, som siger, at jeg skal smile, fordi jeg er sej eller så ligger han bare et stykke af mit yndlings slik. Og han kan altid få mig til at smile, også selvom noget forfærdeligt sker. Altid. Og jeg prøver at lade som om hans jokes er åndssvage, men jeg synes altid, at de er skide sjove og jeg elsker dem. Og ugh, han ser alt for godt ud! Sådan smuk, nuttet, lækker og sexet alt sammen på en gang, hvis det giver mening. Og oh my god, han er fantastisk til at kysse! Wow. Jeg bliver helt tændt af at tænke på det. Og hans krop er bare så..."

Almost Lover (Danish/Dansk)Where stories live. Discover now