Kapitel 32: "Det var fucking fantastisk."

1.3K 79 11
                                    

Avas synsvinkel 

Der er næsten gået en time siden Harry gik ind på sit værelse og min hjerne kører stadig på fuldt tryk.

Hvad fanden tænkte du på Ava!?

Du tænkte på, at du var alene i et hus med en halvnøgen Harry Styles!! Hvilken kvinde på den her jord ville være i stand til ikke at gøre noget i den situation?! Jeg ville ønske, at jeg havde mere selvkontrol. Det manglede helt sikkert i det øjeblik, han kom ind i køkkenet i bar overkrop.

Jeg troede, at jeg var så smart, da jeg tog min trøje af. Jeg ville have, at han skulle være lige så ophidset, som jeg var. Men jeg havde aldrig troet, at han ville blive ophidset.

I det sekund jeg svarede på hans spørgsmål om at være venner med fordele, vidste jeg, at jeg havde tabt. Jeg tøvede, før jeg svarede, tanken om ham nøgen overskyggede min normalt, gode dømmekraft. Jeg kommer aldrig til at glemme udtrykket på hans ansigt. Ren begær skrevet over det hele, da hans øjne blev mørke og han bed i sin læbe. Jeg er sikker på, at mit ansigt ikke så meget anderledes ud, da han bakkede mig op mod køkkenbordet.

Jeg har aldrig oplevet sådan en form for passion før. Min hud brændte bogstavelig talt hvor end han rørte mig. Vi kunne bare ikke få nok af hinanden. Er det normalt sådan for ham?

Selvfølgelig er det det! Han er fucking smuk. Jeg er sikker på, at alle de kvinder han har været sammen med, har været mere end villige.

Tanken om ham sammen med andre kvinder, gør mig dårlig. Men det burde den ikke. Det var bare sex, det var det.

Bare sex.

Ikke?

Men kan det nogensinde bare handle om sex med Harry? Der er så mange følelser indblandet og jeg er ikke en gang sikker på, hvilke følelser det rent faktisk er.

Jeg ved, at det ville betyde mere for ham. Og lige meget hvor meget jeg prøver at benægte det, ville det også betyde mere for mig. Gud ved, at jeg synes, at han er den smukkeste ting på jorden, indeni og udenpå, men det var ikke bare kun tiltrækningen. Jeg havde lyst til at være tæt på ham. Jeg ville gerne have den forbindelse med ham.

Gud Ava, hvad er det du tænker på!? Du vil ikke have det, det vil du altså ikke! Du bliver bare såret igen. Selv hvis det kunne fungere i et stykke tid, vil han efterhånden indse, at han kan få noget meget bedre end mig og det burde han. Det er bedre ikke at få mit hjerte involveret nu, så jeg ikke skal bruge min tid på det senere.

Men der er et stort problem.

Jeg tror virkelig, at jeg er ved at blive forel...

"Ava!"

Jeg bliver revet ud af mine tanker af Poppy, der råber til mig fra den anden ende af rummet. Jeg rejser mig hurtigt op og slutter mig til hende, Eleanor, Gemma og Perrie i køkkenet.

Eleanor smiler til mig, da jeg kommer ind, "Vi tænkte på, om vi skulle tage ud og shoppe, mens drengene sejler ud i båden i eftermiddag. Have en smule pigetid sammen."

"Det lyder sjovt!" Jeg ånder lettet op. Jeg er glad for at have en undskyldning for ikke at være i nærheden af en halvnøgen Harry resten af dagen. Det er alt for farligt.

"Måske kunne vi få lavet negle også." foreslår Perrie, "Mine stakkels negle er blevet forsømt, fordi touren har været alt for hård!"

Jeg kan virkelig godt lide Perrie. Hun kom for at besøge Zayn for nogle uger siden og vi kom godt ud af det med hinanden. Og hendes mode-sans er fantastisk, så hun er en god shoppe-veninde.

Almost Lover (Danish/Dansk)Where stories live. Discover now