Kapitel 35: Ingen vej tilbage

1.1K 73 7
                                    

Poppys synsvinkel 

Da Harry begynder at spille på sin guitar og de andre drenge begynder at synge, ligger Niall sin arm om mine skuldre og giver mig en til øl.

Jeg kan ikke lade vær med at kigge på Ava. Hun er så fucking glad, når hun er sammen med Harry. Han er et frækt røvhul, men han er som skabt for hende. Jeg kan langsomt se murene hun har bygget omkring sig selv, vælte. Det er som om, han har bragt hende tilbage til livet.

Jeg ville bare ønske, at de kunne komme i gang med det nu. Der er så mange seksuelle spændinger imellem dem, at selv jeg bliver tændt af det, hvilket er heldigt for Niall.

Jeg sværger, da jeg mødte manden, var han en skræmt kattekilling, men nu overrasker han mig i soveværelset og det siger en del. Hans veltrænede, lille bagdel skuffer aldrig.

Sangen, de synger, er skide god, men det er vores sidste aften her og jeg har tænkt mig et gøre det ordentligt. I morgen går vi hver til sit og jeg ved ikke hvornår, vi skal se hinanden igen.

Sangen slutter og alle begynder at pifte og klappe.

Efter aftensmaden beslutter Gemma, Aston og Calum sig for at gå op og svømme i poolen og efterlader os andre til at riste skumfiduser.

Niall prøver gentagende gange at riste den perfekte skumfidus til mig, men han ender med at sætte ild til den hver eneste gang. Han er trist, men jeg forsikre ham, at han kan gøre det godt igen senere.

"Har I gutter fundet en dato endnu?" spørger Luke Zayn og Perrie.

"Ikke endnu mate, det haster ikke." svarer Zayn ham.

"Men vi er i gang med at planlægge lidt." tilføjer Perrie, "Vi har valgt det sted, som vi vil holde det og et par andre småting. Oh og Ava er i gang med at skrive en sang til os!"

"Jeg vil prøve." siger Ava. Den pige er altid så usikker på sig selv. Jeg savner at være den, der skal skubbe hende ud af hendes comfort zone, men jeg tror, at det er Harrys rolle nu.

"Den bliver pisse fed." forsikrer Zayn hende.

"Hvad med jer to?" spørger jeg Louis og Eleanor. Jeg griner for mig selv, da Louis sender mig et ikke så tilfredst blik med sine øjne.

"Vi er glade for at være, der hvor vi er lige nu." smiler Eleanor til mig.

"Ja Poppy, meget glade." Louis løfter et øjenbryn af mig, "Hvad med dig og Niall?"

Jeg griner, den stakkels dreng tror, at han kan gøre mig utilpas. Uheldigvis er han ikke særlig god til at lege den her leg med verdensmesteren.

"Jeg tror, at vi begge to er tilfredse med god sex og at onanere over telefonen lige nu." svarer jeg stolt.

Niall får sin drink galt i halsen og spytter den ud. Jeg slår ham på ryggen for at hjælpe ham med at få det op og giver Louis et af de sødeste smil, jeg kan.

Eleanor prøver at skifte samtaleemne, "Hvad jeg gerne vil vide er, hvornår I skal have børn!?"

"Virkelig El?" klager Louis. "Undskyld Zayn, men hun er fucking besat af de små, beskidte ting."

Eleanor slår Louis på armen, før hun fortsætter, "Alle piger vil have en baby Louis!"

Mine øjne flyver mod Ava, som vrider sig ubehageligt på hendes tæppe. Det her kan blive noget rigtig lort ret hurtigt.

"Vi vil helt sikkert gerne have nogen, men det er længere ude i fremtiden!" svarer Perrie hende og Zayn nikker.

"Oh jeg kan ikke vente til, at jeg bliver mor!" hviner Eleanor, hvilket får Louis til at sukke.

Almost Lover (Danish/Dansk)Where stories live. Discover now