Kapitel 15: "Farvel London."

1.3K 71 0
                                    

Avas synsvinkel 

Jeg kaster min pude efter min alarm og den vælter ned fra bordet.

Jeg hader at vågne op mandag morgen. Jeg er altid træt fra weekenden og at tage på arbejde, er det sidste jeg har lyst til. Jeg sukker og begynder at tænke på, at jeg skal op og håndtere snobbede kunder i butikken. Jeg er overhovedet ikke i humør til det i dag. Jeg falder langsomt tilbage i en dyb søvn, omgivet af blødhed og min alt for dejlige dyne.

Virkeligheden rammer mig og jeg vælter ud af sengen og ned på gulvet.

Jeg skal ikke ned i butikken i dag, jeg skal af sted på tourné!

Jeg slår mig selv i ansigtet, jeg kan ikke begirbe, at jeg rent faktisk havde glemt det. Jeg giver farvel middagen med mine venner i går aftes skylden. Jeg kommer til at savne dem alle sammen så meget, men vi har alle lovet at se hinanden så ofte som muligt.

Jeg sagde farvel til Freya, Olivia og Finn i går. Det var hårdt. I dag skal jeg sige farvel til Poppy og det kommer til at blive endnu hårdere.

Det er som om, hun ved, at jeg tænker på hende. Poppy kommer brasende ind af min dør. "Ava, hvad i alverden laver du på gulvet?"

"Jeg faldt."

"Jeg ved, at du er helt nede i kulkælderen over at skulle forlade mig, men du behøver ikke at kaste dig selv ned på gulvet, fordi du er så trist." griner Poppy.

Jeg rulle mine øjne af hende, springer op og giver hendes et kram. "Jeg kommer til at savne dig så meget!"

"Det ved jeg søde. Men du bliver nød til at give slip på mig og få din bagdel ud i badet. Bilen kommer og henter jer om cirka tyve minutter!"

"Jer?" spørger jeg hende.

"Dig og Niall. Han blev i går aftes. Han ville gerne have et ordentligt knald inden han tog af sted på tour."

"Okay Poppy, for meget information!"

Jeg er overrasket over, at han har været her en til nat. Jeg har aldrig set en dreng være her mere end en nat sammen med hende og det er kun hvis hun lader dem blive til at starte med.

"Hvad kan jeg sige, drengen kan lide mig! Kan du bebrejde ham?" Poppy går over til spejlet og undersøger sugemærkerne der er spredt over alt på hendes hals.

Efter hun har kigget på døren, dæmper hun sin stemme. "Du må ikke fortælle ham, at jeg har sagt det her, men jeg kan også virkelig godt lide ham. Han er den sødeste fyr."

Min mund åbner sig i chok. Det er noget nyt. Jeg har aldrig hørt Poppy sige, at hun kan lide én.

"Oh stop Ava!" Poppys kinder bliver ildrøde. Også noget jeg aldrig har set før.

"Godmorgen Ava!" siger Niall fra døråbningen ind til mit værelse, heldigvis i mere end hans boxers denne gang. "Bilen er her om tyve."

"Jep." svarer jeg ham og hiver mine korte natshorts ned. Jeg havde ikke forventet selskab her til morgen og jeg har allerede pakket alt mit sædvanelige nattøj ned i min taske.

Poppy ruller sine øjne af mig, går over til Niall og ud af døren. Han følger efter hende som en fortabt hundehvalp.

Jeg skynder mig at tage mig et bad og gøre mig klar. Jeg har ikke tid til at gøre noget ved mit hår, så jeg reder det og lader det falde over mine skuldre i naturlige krøller. Jeg beslutter mig for at tage noget behageligt på og finder en af de sidste bluser i mit skab, en sort Rolling Stones t-shirt. Jeg finder nogle cowboy shorts, nogle sorte klip-klappere og hiver min bagage hen til døren.

Almost Lover (Danish/Dansk)Where stories live. Discover now