Kapitel 66: Tweets

1.1K 72 11
                                    

Avas synsvinkel 

"Du skulle have set hende i går aftes Ava, hun havde det her lille ballerina skørt på, som jeg sendte til hende i sidste uge, mens hun sang Lille Peter Edderkop!"

Jeg griner af Lous beskrivelse af hendes Face Time snak med Tom og Lux i går aftes. De er sådan en nuttet familie.

"Jeg kan ikke vente til, at de kommer i næste uge!" siger hun, mens hun viser mig et billede af Lux i hendes lille skørt.

"Så nuttet! Hvor længe er de her?"

"Bare et par dage. Jeg ville ønske, at de kunne blive her længere, men Lux er startet i børnehaveklasse nu."

"Jeg kan ikke forstå, at jeg endelig får chancen for at møde dem!" Jeg smiler til hende og giver hende sin mobil tilbage.

"Heller ikke mig. De vil bare elske dig, det ved jeg." Hun smiler til mig, "Hvor tog dig og Harry så hen her i weekenden?"

"Jeg skulle tilbage til Amerika for at tage mig af nogle småting." svarer jeg. Jeg har ikke lyst til at gå i detaljer.

"Jeg så videoen fra lufthavnen. Den hvor han kysser dig."

"Yeah, du vil ikke tro den mængde had jeg har fået på twitter, siden den video kom ud. Det skete for tre dage tiden og jeg har fået flere tusinde onde tweets omkring det."

"Nogle af drengenes fans kan være ret skøre, men du skal ikke tage det personligt. De har alle sammen givet dig deres støttet."

"Hvem?"

"De andre drenge. På Twitter."

"Hvad?" spørger jeg forvirret.

"Tag et kig." Lou giver mig min telefon, som lå på bordet, "Jeg skal hente nogle af mine ting ude i bussen, jeg er tilbage lige om lidt."

"Okay." svarer jeg, da hun går ud af rummet.

Jeg åbner Twitter-appen på min telefon og jeg bliver kun mødt af beskeder, der siger, hvor meget jeg er hadet af omverdenen. Jeg bliver nød til at spørge El, hvordan hun forholder sig til det her hele tiden.

Jeg ruller ned af min væg og får øje på det, som Lou snakkede om. Alle drengene og flere af mine venner har alle skrevet et eller andet om det had både mig og Harry har fået.

@NiallOfficial: Hey alle sammen! Vil I ikke være søde at stoppe jeres had til @Ava_McCain! Hun er en skøn pige og hun elsker mad!!

@Real_Liam_Payne: Hvis du ikke har noget godt at sige, så lad vær med at sige noget. Vi elsker dig alle sammen @Ava_McCain.

@Louis_Tomlinson: Af hensyn til at det lort, alle giver @Ava_McCain og @Harry_Styles.... Fuck af og lad dem være lykkelige.

@zaynmalik: @Ava_McCain + @Harry_Styles = Ikke noget I skal fucking blande jer i.

@PerrieEdwards: Kunne ikke være mere enig @NiallOfficial @Real_Liam_Payn @Louis_Tomlinson @zaynmalik @Ava_McCain

@PoppyRoxx: Til alle jer, som kalder @Ava_McCain åndssvage ting... Hun er fantastisk og I er bare jaloux over, at @Harry_Styles ikke kysser med jer. #teamhava

@GemmaAnneStyles: Er der andre, der kan lide @Ava_McCain lige så meget, som mig? Oh ja, min lillebror. ;)

Et stort smil breder sig på mine læber, da jeg læser alle beskederne. Jeg ved virkelig ikke hvad jeg skulle gøre uden dem. Jeg begynder at svare på deres tweets, da døren bliver smækket op af en meget svedig Niall. Jeg havde ikke opdaget hvad klokken var blevet og lydprøverne må allerede være færdige.

Almost Lover (Danish/Dansk)Where stories live. Discover now