Kapitel 34: "Jeg elsker cornflakes."

1.2K 77 15
                                    

Harrys synsvinkel 

Jeg kaster volleyballen over til Ashton og løber tilbage til nettet.

"Er du okay mate?" spørger Calum, da jeg stiller mig ved siden af ham.

"Yeah." svarer jeg og kigger over på Ava igen.

Hun sidder sammen med Zayn og Perrie, som ville have hende til at skrive en sang til deres bryllup. Jeg ved, at hun vil klare det helt fantastisk, men de har haft hende beskæftiget lige siden vi gik ned på stranden og jeg vil virkelig gerne snakke med hende.

"Put dine øjne tilbage i dit hoved mate, vi har en kamp vi skal vinde!" griner Calum af mig.

"Kan du bebrejde ham? Hun er lækker!" tilføjer Luke, hvilket får mig til at kaste et blik til ham.

Han kaster sine arme op i luften, "Rolig mate, vi ved alle sammen, at I er sammen."

"Vi er ikke sammen."

Jeg ser Gem sætte sig ned i sandet ved siden af Ava og hviske noget i hendes øre. Ava kigger hen på mig, men ser hurtigt ned på hendes notesbog igen.

"Sikkert..."

Jeg ruller med øjnene af ham og fokuserer tilbage på spillet. Det er mig, Luke, Ashton og Calum mod Louis, Eleanor, Niall og Poppy.

Niall og Louis er gode, men Eleanor er deres bedste spiller, da hun har spillet volley på universitetet. Poppy havde ret, da hun indrømmede, at hun stank til det. Og stadig slår vi dem også kun næsten og jeg ved, at det er min skyld.

Min fokus er helt sikkert ikke på kampen.

Jeg skyder bolden tilbage over nettet og ligger mærke til, at Gemma hiver Ava op fra sandet. Gemma går mod vandet og giver mig et smørret smil, da hun går forbi mig. Jeg er så optaget af at række tunge af hende, at jeg ikke opdager, at Ava har taget sin kjole af og nu følger efter Gemma.

For helvede! Jeg går fuldstændig amok, da Ava går forbi mig. Jeg elsker min søster endnu mere nu. Ava ser så godt ud, at jeg ikke kan lade vær med at bide mig selv i læben, mens mine øjne vandre op og ned af hendes krop. Hendes turkise top og koral farvede underdel passer perfekt til hende. Hendes ben ser lange og slanke ud og jeg kan ikke lade vær med at forestille mig dem viklet rundt om mig. Hendes øjne undgår mine, men jeg kan se, at hun ved, at jeg stirrer på hende. Og jeg er fucking ligeglad. Jeg vender mit hoved, da hun er gået forbi, for at se hendes tatovering løbe ned af hendes ryg og ned til hendes knapt dækkede, stramme numse. Den kvinder bliver min død.

"Harry!" råber Aston til mig, "Hvad helvede mate!?"

Jeg kigger ned og ser volleyballen ligge lige for fødderne af mig. Jeg gætter på, at jeg missede den.

"Kan I to ikke komme over det og have noget sex?!" råber Poppy hen over nettet, hvilket får alle til at grine og nikke.

Jeg kigger hurtigt over min skulder. Heldigvis er Gem og Ava for langt væk til at kunne høre os.

"Fuck af Poppy! Du ved... I ved alle sammen, at hvis det var op til mig, ville jeg være i gang med det lige nu. Men i stedet for er jeg sammen med jer tabere."

"Oh, du skal ikke blive grov! Gode ting kommer til dem der venter!" griner Poppy.

"Ja, det og blå kugler." tilføjer Louis, hvilket får alle drengene til at knække af grin.

"Virkelig Louis!?"

Han bliver nærmest kvalt i sin egen latter. Han minder sig selv om, at han har afbrudt hver eneste mulighed jeg har haft sammen med Ava, "Yeah, undskyld mate!"

Almost Lover (Danish/Dansk)Where stories live. Discover now