Kapitel 13: Søndags brunch

1.3K 67 2
                                    

Avas synsvinkel 

Mit halvtimes bad gør ikke meget for at få mig til at slappe af. I stedet efterlader det mig alene med mine tanker og jeg er mere nervøs nu end jeg var før.

Da jeg læner mig op af håndvasken, går det op for mig, at jeg kun har en time til, at jeg skal være på Chiltern. Jeg skal enten aflyse nu eller begynde at gøre mig klar.

Jeg kan ikke finde på en god undskyld at give Harry, så jeg beslutter mig for at gå i gang med at gøre mig selv præsentabel.

Jeg sætter mit hår op og begynder at ligge noget makeup. Det bliver simpelt med en smule blush på mine kinder, lidt mascara og en lys, pink lip gloss.

Da jeg er tilfreds med mit arbejde går jeg tilbage til mit værelse for at finde noget tøj. Jeg finder en kjole frem, men smider den hurtigt tilbage i skabet.

Det skal være afslappet. Harry er altid afslappet. Og det er bestemt ikke en date.

Tyve minutter senere har jeg endelig besluttet mig for nogle lyse, cowboy shorts og en hvid crop top. Jeg finder nogle smykker, som jeg tager på og mine sorte støvler. Jeg tager en ternet skjorte ud af skabet og binder den om livet. Jeg ender altid med at blive kold på restauranter.

Da jeg tjekker mig selv i spejlet, sukker jeg, da jeg ikke helt er tilfreds med mit udseende. Jeg tager et hurtigt kig på klokken og siger til mig selv, at det ikke kan nå at blive bedre end det. Jeg bliver nød til at tage af sted nu.

Efter en kort taxa tur, ankommer jeg til Chiltern. Jeg har aldrig været her før, det er ret dyrt og det er svært at få et bord.

Da jeg træder indenfor, rammer en ny bølge af nervøsitet mig. Efter at have fået et ondt blik af tjeneren, kigger jeg rundt og i det øjeblik føler jeg mig ikke fint nok klædt på. Shit! Skulle have valgt kjolen.

"Navn tak!" vrænger hun af mig.

"Ummm, det er sikkert under Styles"

Hendes øjne scanner listen foran hende. "Okay. Du har et bord ud på terrassen. Hr. Styles er allerede ankommet."

Jeg følger efter en tjener gennem restauranten og ud af en dør der fører ud til terrassen. Hun peger i retningen af mit bord og jeg ser Harry.

Jeg smiler til mig selv, da jeg ser hvad han har på. Hans sædvanelige sorte, stramme bukser med en hvid tank top og en blå hue. Heldigvis! Nu er jeg ikke den eneste i den her restaurant, der ikke har fint tøj på.

Da han ser mig gå hen mod bordet, hopper han op og giver mig et kram.

"Godmorgen Ava, du ser smuk ud."

"Tak, det gør du også."

Da det går op for mig hvad jeg lige har sagt, skynder jeg mig at sætte mig ned og tage menu kortet. Jeg skælder mig selv ud inde i mit hoved, for hvad jeg lige sagde. Det gør du også!? Virkelig Ava?

Jeg kan høre Harry grine. Fedt! Virkelig fedt!

"Så ummm, hvad er godt her?" spørger jeg ham, men mit blik forlader ikke menuen.

"Altså... jeg bestiller normalt en æggekage, men alt er godt her, tror jeg."

Før jeg kan nå at svare ham kommer vores tjener over for at tage imod vores ordre. Harry bestiller det sædvanelige og jeg bestiller det samme.

Nu da menu kortet er væk, har jeg ikke længere noget at gemme mig bag ved. Harrys smilehuller er nu til fuld skue og jeg har lyst til at smelte ved synet. Gud, han ser godt ud.

Almost Lover (Danish/Dansk)Where stories live. Discover now