Kapitel 79: En perfekt kjole og en beslutning?

982 68 10
                                    

Avas synsvinkel 

Jeg ved, at det er den perfekte kjole, i det sekund mine øjne ser den. Jeg vidste ikke en gang, at der var en Reem Acra butik i Paris, indtil Perrie foreslog, at vi skulle gå derind og kigge. Jeg ELSKER Reem Acra. Men hvem gør ikke det? Hendes designs er fuldstændig fantastisk.

Jeg tager kjolen på og går ud af prøverummet, klar til at høre Poppy og Perries meninger.

"Oh my god Ava, den er vidunderlig!!" Perrie smiler, mens hun tager en tår af hendes gratis glas champagne.

"Enkel og smuk Ava! Den er så meget dig. Den kunne ikke være mere perfekt!" Poppy tager min hånd og får mig til at dreje rundt.

Jeg vender mig mod det store spejl, for at kigge på mig selv. Sølv, satin kjolen går ned til gulvet og får mig til at se højere og tyndere ud. Sweetheart udskæringen og natulige talje fremhæver alle de rigtige steder. Ærmerne er pyntet med tilpas mængde af glitter, hvilket giver et piget look til kjolen. Den er perfekt, præcis som Poppy sagde.

"Jeg tror, at det er den!" Jeg smiler og pigerne er enige.

"Den kjole vil gøre Harry skør! Men ved du hvad der ville være endnu bedre?" spørger Poppy med et djævelsk smil på sine læber.

Jeg skuler af hende og får hende til at fortsætte.

"Ingen trusser."

"Hvad?! Poppy jeg går ikke halv nøgen til et velgørenhedsarrangement!"

"Jeg siger det bare søde, hvis du dukker op i den kjole og halvvejs gennem aftenen kommer du måske til at nævne, at du ingen trusser har på. Han vil fuldstændig miste fatningen. Du tror, at han havde lyst til dig før, det vil ikke kunne hamle op med den lyst, han har til dig efter din lille afsløring." siger hun.

Jeg kigger på mig selv i spejlet og tænker over Poppys forslag. Jeg ville elske at se hans ansigt, når jeg sagde det til ham. Og jeg ville elske endnu mere at se, hvad der ville ske efter det.

"Oh, hun overvejer det!" griner Perrie og mine kinder bliver ildrøde.

"Kom nu Ava! Hvad har du at tabe? Udover mangel på kropvæske, efter alle de orgasmer den dreng kommer til at give dig." blinker Poppy til mig.

"Poppy please!" jeg skriger, da den kvindelige ekspedient giver os et ondt blik. Vi må håbe, at hun ikke forstår meget engelsk.

"Oh, stop! Hun ligner en på atten. Hvis hun vidste, at det var Harry Styles vi snakkede om, ville hun sikker ryste din hånd lige nu og takke dig for at knalde den mand, som millioner af piger ville ønske, de kunne."

Jeg dækker mit ansigt med mine hænder. Jeg bliver altid overrasket over, hvor langt Poppy kan gå med sine upassende kommentarer.

"Lad hende være Poppy, jeg tror, at hun har fået nok. Lad os få kjolen tilpasset og gå ud og få lavet manicure og pedicure. Jeg kender lige stedet, hvor vi kan blive rigtig forkælet!" foreslår Perrie.

En halv time senere har vi vores fødder stukket ned i varmt vand i en fransk negle butik og griner af de macaroons, som Poppy savler over. Jeg bliver nød til at indrømme, at de er fantastiske. Min telefon vibrerer og jeg læner mig ud over siden på min stol og leder efter den i min taske.

"Vous fou femme americaine!"

Perrie griner af mig, mens jeg bliver råbt af, af den lille franske mand, som er i gang med at skrubbe mine fødder.

"Han siger, sæt dig tilbage skøre amerikanske kvinde." oversætter hun for mig.

"Desole!" undskylder jeg og kigger på min telefon.

Almost Lover (Danish/Dansk)Where stories live. Discover now