Kapitel 52: Fan-girling og ekstra pres

1.1K 74 10
                                    

Avas synsvinkel 

Jeg dufter af frugt og føler mig frisk igen, da jeg træder ud af badet. Jeg tørrer duggen væk fra spejlet over håndvasken, tjekker min hals og jeg bliver glad, da jeg ser, at Scotts mærker er ved at forsvinde. Der er stadig et lille mærke fra flængen i min læbe, men man ligger ikke rigtig mærke til det.

Jeg finder min telefon og tjekker tiden. Jeg ser, at jeg har en ny tekstbesked og et mistet opkald.

1 Ny Tekstbesked

- Hey søde! Jeg ville bare lige høre, hvordan du har det. Jeg er glad for, at du kunne få en dag væk fra det hele sammen med Harry, det havde du brug for! Sørg for, at hav det lidt sjovt. Vi ses i morgen. :)

Til Lou: Tak fordi du tjekkede op på mig :) Jeg har det godt, stranden er smuk og lige hvad jeg havde brug for. Vi ses i morgen.

Jeg låser min telefon efter jeg har set, at det mistede opkald var fra Poppy. Jeg er ikke klar til at tænke på det lige nu. Jeg synes, at gårsdagens drama gør mig fortjent til nogle dage fri fra det.

Mit bad var hurtigt, så jeg beslutter mig for, at føntørre mit hår. Da jeg er færdig, tager jeg et par lyse cowboy short på og den sweater, som Niall har giver mig, hvor der står 'Eat a lot. Sleep a lot' på foran. Så meget Niall.

Jeg går ned mod køkkenet og hører dæmpede stemmer komme derfra. Jeg kigger rundt om hjørnet og ser Harry så ved baren. Jeg kan ikke se hvem han snakker med, men lige nu er jeg ret lige glad.

Hvordan formår han at se så godt ud hele tiden? Han må have taget et bad på det andet badeværelse, fordi hans hår er en smule vådt og skubbet væk fra hans ansigt af en af hans mange bandanaer. Han har sine normale sorte jeans på, men han har en Rolling Stones t-shirt på under en rød, ternet skjorte. Ugh, tilgiv mig gud, for mine tanker har allerede syndet mange gange over den mand.

Jeg går ind i køkkenet og min mund åbner sig i chok.

"Skat, det her er min ven Ed." introducerer Harry os med et stort smil på sine læber, "Ed, det her er min kæreste Ava."

Min tanker fjerner sig fuldstændig fra det faktum, at f-ing Ed Sheeran står foran mig, til det faktum, at Harry lige har kaldt mig sin kæreste. Det er noget, som vi ikke helt har snakket om endnu. Og det får en lille smule panik til at røre på sig indeni mig.

"Endelig får jeg lov til at møde DEN Ava! Dejligt at møde dig." siger Ed, går over til mig og rækker mig sin hånd.

"Y-yeah, i lige måde." siger jeg og tager hans hånd, "Jeg er en kæmpe fan, sådan sindssygt stor fan. Oh my god, de sange du har skrevet er virkelig wow, så inspirerende og du er bare så sej!"

Mine kinder bliver røde med det samme. Gud Ava, hvorfor skal du altid gøre dig selv til grin?! Kan du ikke bare snakke som en normal person!?

"Tak søde." griner han, "Jeg er også en fan af dine. Harry har vist mig noget af dit arbejde og det er så fedt."

"Oh my god, jeg kan ikke forstå det! Mange, mange tak!" siger jeg. Jeg har lyst til at hoppe op og ned, men jeg forholder mig i ro. Næsten.

Han griner, "Så lidt. Hvis I vil have mig undskyldt, så skal jeg svare på et par emails. Jeg kommer tilbage om lidt."

Han går ovenpå og jeg kan ikke lade vær med at kigge efter ham. Oh my god!

"Du var totalt en fangirl!" griner Harry og peger på mig.

"Nej, jeg er ej!"

"Jo du er!" siger han og vender sig om mod komfuret.

"Du kunne i det mindste have fortalt mig, at din ven Ed var fucking Ed Sheeran!" Jeg slår ham på armen, før jeg sætter mig op på køkkenbordet ved siden af komfuret.

Almost Lover (Danish/Dansk)Where stories live. Discover now