Kapitel 50: Kærlighed ser tilbage

1.3K 77 14
                                    

Avas synsvinkel 

Det føles som om, at elektricitet skyder gennem mine åre og gør min krop mere følsom over for hans berøring. Han flytter sine hænder ned til min talje og slår sine arme om mig. Jeg flytter mine op, slår dem om hans hals og trækker ham endnu tættere ind til mig.

Han slikker på min underlæbe, nærmest beder mig om at gøre kysset dybere. Jeg deler mine læber og lader hans tunge glide ind i min mund. Gud, hvor er han en god kysser. Virkelig fantastisk. Jeg kan ikke få nok af hans læber og ud fra de blide støn, som kommer fra hans hals, tror jeg, at han har det på samme måde.

Han bevæger sine hænder ned, tager fat i min numse og løfter mig op. Jeg slår mine ben stramt rundt om hans talje. Jeg har aldrig været så tændt i hele mit liv.

Han går langsomt op af vandet, vores læber mister ikke kontakt på noget tidspunkt. Da han når hen til vores håndklæder, ligger han mig ned på min ryg og læner sig hen over mig, hans ben på hver side af mine.

Jeg stønner i frustration, da han trækker sine læber væk fra mine. Han smiler ned til mig. Han dypper derefter sit hoved ned til min hals, lige under mit øre. Hans læber bevæger sig ned ad, strejfer hen over overfalden og ned til mit kraveben. Hans læber går til angreb, der hvor min hals møder mit kraveben og han begynder at suge kraftigt. Min ryg løfter sig instinktivt op fra håndklædet og jeg snor mine hænder rundt om hans nakke. Han stopper, fjerner sine læber og puster på den opsvulmede hud.

Jeg gyser af følelsen, han bevæger sine læber op af min hals og stopper lige under min kæbe. Så møder hans læber mine igen og jeg åbner dem hurtigt og lader min tunge glide ind i hans mund. Han stønner mod mine læber, ligger sin hånd under min hævede ryg og hiver mig ind mod ham.

Fuck, jeg har aldrig følt noget lignede. Jeg vidste ikke, at det var muligt at føle så meget lidenskab og begær for en person. Det føles som om, at der er ild i min krop, de steder hvor hans hænder og læber røre min hud.

Det her kan ret hurtigt blive til noget mere og jeg har et eller andet sted lyst til, at det skal blive til noget mere, men jeg kan ikke. Jeg ved, at jeg ville være en stor skuffelse for ham. Scott havde aldrig problemer med at fortælle mig, hvor dårlig jeg var i sengen. Han havde dog heller aldrig problemer med at komme. Og så er der det andet problem, som jeg er ret flov over. Ugh!

Harrys læber forlader endnu en gang mine, og bevæger sig ned og kysser mit bryst lige over min badedragt. Gud, hvor er livet uretfærdigt! Det er bogstavelig talt tortur at vide, at jeg ikke kan tage det her videre til det næste stadie, også selvom jeg har lyst til det.

Han flytter sin vægt over til en arm og kører sin frie hånd ned over min hals og hen over mine bryster. Hans hånd kører længere ned, hen over min mave og luften bliver fanget i min hals, da han lader den glide ned mellem mine ben. Fuck, jeg kan ikke holde det her ud ret meget længere.

Jeg tager hurtigt magten og vender os om, så jeg nu sidder over hans talje. Holy shit, han er hård. Følelsen af ham mod mig, får en bølge af varme til at skyde gennem min krop. Jeg læner mig ned over ham og presser mine læber mod hans. Han snor sine arme rundt om min nakke og tvinger mig tættere og tættere på.

Jeg trækker mig væk og sætter mig op, tømt for luft af flere årsager. Han er ikke glad for den mistede kontakt. Han sætter sig op, hiver mig mod hans bryst og begynder at kysse mig igen. Han skyder blidt sine hofter op, hvilket gør mig fuldt bevidst om, at der kun er to tynde stykker tøj mellem os.

Jeg ved, at jeg ikke kan gå hele vejen med ham, men jeg vil være forbandet dum, hvis jeg ikke giver ham en form for nydelse. Jeg bevæger langsomt mine hofter mod hans, hvilket får ham til at stønne blidt ind i min mund og gribe hårdt fat i mine hofter.

Almost Lover (Danish/Dansk)Where stories live. Discover now