Kapitel 8: Ændre dit liv

1.4K 71 0
                                    

Avas synsvinkel 

To timer.

Det er al den tid jeg har tilbage, inden jeg bliver nød til at gå på scenen.

Indtil One Direction skal høre MIN musik.

Mit greb på håndvasken er stramt, jeg kigger op på mig selv i spejlet.

"Du kan gøre det her Ava. Du har styr på det." prøver jeg, men mislykkede i at overbevise mig selv.

Jeg kører mine fingre gennem mit hår, mens jeg højlydt sukker.

Poppy dukker op i døren ind til toilettet, "Jeg sværger Ava, hvis du ødelægger dit hår igen, så banker jeg dig!"

Stakkels Poppy er mere bekymret for mit udseende end jeg selv er. Hun har konstant snakket om mit hår og makeup den sidste time. Jeg er mere bekymret for den mulighed, at jeg dør af et hjerte anfald på scenen i aften.

Jeg vil dog indrømme, at hun har gjort et godt stykke arbejde. Mit hår er krøllet perfekt. Min makeup er enkel men fejlfri.

Kjolen jeg har købt til i aften er perfekt. Den er hvid med meget enkelt, flot stof. Den er ærmeløs, løs omkring min overkrop, men bliver strammere rundt om min numse og lår. Den ender et par centimeter over mine knæ. Hullerne mine arme kommer ud igennem er lange, de går hele vejen ned til min bagdel og vinklet mod min ryg. Jeg tog nogle simple smykker på, jeg valgte nogle lange øreringe og et par perle armbånd. Nogle sølv, høje hæle fuldender mit look.

Poppy tvang mig til at få en spray tan i går. Hun insisterede på, at det ville give mig en sensuel glød, som hun kaldte det. Jeg er stadig ikke helt sikker på den sensuelle glød, men min hud skinner mere i dag.

"Så, færdig!" siger Poppy da hun er færdig med at rette mit hår, tydeligvis stolt af hendes arbejde. "Nu må du ikke røre det igen!"

Jeg griner, velvidende at det på ingen måde ikke kommer til at ske. Ikke når det bliver en så stressfuld aften som det bliver.

Poppy ser fantastisk ud. Hendes lange, blonde hår er glattet og hun har en champagne farvet kjole på. Den er stopløs med et guldbælte, underdelen breder sig ud og ender mit på hendes lår.

Jeg kan ikke vente til, at alle de andre kommer. Alle mine venner kommer undtagen Olivia, som ikke er hjemme. Vi kører alle sammen, sammen i aften og alle giver mig lidt mere støtte på min store aften end normalt.

Jeg kan høre min telefon bippe fra mit soveværelse og jeg går ned for at hente den og en taske. Lige så snart jeg ser skærmen, springer mit hjerte et slag over.

Harry Styles

1 Ny Tekstbesked

- Hiiii Ava. Vil bare høre hvordan du har det. Jeg ved at du sikkert er nervøs for i aften, men du bliver fantastisk. Vi hepper alle sammen på dig. – H xx

Han er så sød. Det er sindssygt, det han tænker om mig.

Til Harry: Det er virkelig sødt af dig! Jeg er MEGET nervøs. Men bare rolig, jeg er ikke nået til det punkt hvor jeg har lyst til at flygte ud af landet. Ikke endnu. ;)

- Haha godt. Drengene og jeg skal til en klub åbning efter dit show i aften. Ville elske hvis dig og dine venner kunne komme med. – H

Til Harry: Det lyder fedt! Jeg er sikker på, at de andre gerne vil med. Tak for invitationen. :)

- Ingen årsag søde. Jeg er glad for, at vores aften ikke ender så tidligt denne gang. Vi ses snart. – H xx

Til Harry: Ditto

Almost Lover (Danish/Dansk)Where stories live. Discover now