Capitolul 7

13.3K 760 47
                                    

Din perspectiva Kaylei.

Imi deschid ochii abia atunci cand cineva imi da o palma peste fata. Lumina ma orbea, insa dupa ce am clipit de cateva ori, pana ce ochii mei s-au acomodat cu ea, am luat mana ce acum se odihnea pe gatul meu si am dat-o jos de pe mine.
Ma uit in stanga mea si o vad pe Amber, inca dormind, cum se rasuceste de colo pana colo, ca in cele din urma sa imi mai dea o palma. De data asta chiar a durut. M-am ridicat din sacul de dormit si am observat ca cele doua fete cu care imparteam cortul, nu mai erau. Probabil le dadu-se Amber trezirea cum o facuse si cu mine.

-Cat e ceasul? Amber isi ridica usor fata din perna si priveste incruntata in jur, dupa care isi lasa capul sa cada pe materialul moale.

-E timpul sa te trezesti! Am mai auzit cateva mormaieli indescifrabile din partea ei, insa am ignorat-o.

  Dupa inca 10 minute in care am tot batut-o la cap, se trezeste si ea in cele din urma, nu inainte de a-a-mi supune te urasc din tot sufletul.
  In timp ce luam micul dejun, profesoara ne da o informatie pentru care cei mai multi dintre noi erau extrem de fericiti, cu exceptia mea, desigur, care eram indiferenta de tot ce ma inconjoara si speram ca toata prostia asta cu tabara sa se incheie mai repede.

-Astazi ve-ti invata sa trageti cu pistolul. Imediat ce aud vocea calda a profesoarei mi se aprinde un mic beculet si ajung sa fiu interesata de discutie. Stiam sa trag cu pistolul chiar foarte bine, insa nu am pus nici o data mana pe un arc cu sageti asa ca mi-am notat in minte sa ii cer instructorului sa ma invete cum se trage cu arcul.

La poligonul de tragere, toti erau in culmea extazului. A trebuit sa stam la rand pentru a fi invatati sa tragem cu pistolul, iar eu eram fix in fata lui Aiden.
In cele din urma, imi vine randul iar instructorul, un barbat de aproximativ 30 de ani, a inceput sa imi explice notiuni pe care le cunosteam deja foarte bine.

-Pentru inceput, puneti ochelarii de protectie si cas...

-Nu vreau sa invat sa trag cu pistolul! Ma puteti invata sa trag cu arcul? Il intrerup eu.

-Astazi va invat sa trageti cu pistolul! Cu arcul poate va voi invata alta data!

-Stiu deja sa trag cu pistolul! Ii spun deja plictisita de situatie, insa nu de aceesi parere sunt si colegii mei, carora discutia noastra le-a captat atentia, iar acum depun eforturi considerabile pentru a-si ciuli mai bine urechile.

-Totusi, sa tii o data o arma in mana nu inseamna ca stii sa tragi corect...si oricum, ma indoiesc ca esti experta! Spune el pe un ton oarecum descurajator. L-am auzit pe Aiden cum incearca sa isi inabuse un hohot de ras, timp in care ceilati au inceput sa chicoteasca.

-Va propun ceva! Daca lovesc cu trei gloante, capul, gatul si pieptul exact in punctele rosii, ma invatati sa trag cu arcul? Spun increzatoare aratand spre una dintre tintele asemanatoare unui om, pe care se aflau cele trei puncte vitale marcate cu o bulina mica rosie.

-Asta e aproape imposibil! Sunt 99% sanse sa nu reusesti sa le lovesti pe toate! Spuse barbatul aflat langa mine, acum vizibil amuzat de ceea ce spusesem.

-Asta nu inseamna ca e imposibil! Am 1% sanse sa reusesc! Mi-am ridicat o spranceana si i-am zambit superior, in timp ce imi frecam mainile teatral.

-Ok, incearca! Insa sunt absolut sigur ca nu o sa reusesti! Nici macar eu nu am reusit sa le tintesc pe toate din trei focuri.

  Un mic zambet viclean mi-a inflorit pe buze, insa l-am indepartat rapid. Instructorul a deschis din nou gura, insa l-am intrerupt, deja enervata de aroganta lui. Stiu ca e nepoliticos, insa omul acesta era mult prea plin de sine. Acum era momentul sa ii zdrobesc increderea si aroganta.

Jocul razbunarii Where stories live. Discover now