Capitolul 27

6.2K 426 70
                                    

M-am rasucit spre pe partea dreapta si imediat am simtit cum suprafata moale pe care eram intinsa a disparut, facand loc unei suprafeti tari care mi-a oferit, pe langa durerea ingrozitoare de cap, o durere de-a lungul mainii drepte. Aiden a dat buzna in camera si m-a privit cu o spranceana ridicata.

-Ce s-a intamplat? Mi-am masat cu doua degete tamplele, in speranta ca durerea se va diminua, insa asta nu s-a intamplat.

-Te-am sunat si am vorbit cu tine, daca pot spune asa si mi-am dat seama ca esti beata, asa ca am venit aici pentru a ma asigura ca esti bine. Nu iti amintesti? Abia atunci mi-au revenit in minte imagini din seara trecuta facandu-ma sa descopar cauza acestei dureri blestemate si a felului in care ma simteam. Eram in camera mea si din cate stiam, am adormit in bucatarie, prin urmare satenul era raspunzator de schimbarea de peisaj.

-Da-te! Au fost singurele cuvinte pe care le-am spus inainte de a ma ridica rapid de pe podea si de a-l impinge pe Aiden din drumul meu spre baie. Am ridicat capacul toaletei si am dat afara toata mancarea pe care nu am mancat-o si tot alcoolul de aseara. Daca asa te simti dupa ce te imbeti, atunci jur ca nu ma mai ating de bautura in viata mea. M-am ridicat de pe gresia rece si am mers in fata oglinzii, privindu-mi clona ce arata groaznic. Mi-am aruncat cu putina apa rece pe fata pentru a-mi reveni din mahmureala ce pusese stapanire pe mine. Am iesit impleticindu-ma din baie, constienta de faptul ca aratam de parca as fi dormit in masina de spalat. Parul ce imi ajungea pana la umeri era ciufulit, ochii mei erau rosii si intredeschisi si sa nu mai vorbim de felul in care abia mergeam din cauza ametelii.
Am mers in bucatarie unde l-am gasit pe Aiden decojind o lamaie.

-Ce fata ai! Zici ca te-a calcat trenul! Dupa cate vad nu cred ca o sa te mai atingi de alcool prea curand. Aiden si-a indreptat atentia spre mine, privindu-ma amuzat. Daca lui i se parea amuzant, ei bine eu simteam nevoia sa ma dau cu capul de masa pana fie imi trecea durerea, fie lesinam. Ambele variante erau tentante.

-Multumesc pentru complimente! Esti un dragut! Permite-mi sa te corectez, nu o sa ma mai ating de alcool niciodata. M-am asezat la masa in fata lui, sprijinindu-ma de spatarul scaunului. Mintea mea beata era prea lenesa acum sa gasesca explicatia pentru care Aiden desfacea o lamaie, asa ca am ales doar sa il privesc in liniste.

-Probabil nu o sa iti placa dar, apa cu lamaie iti face bine dupa mahmureala. Satenul da sa se ridice, probabil in cautarea unui pahar, insa ma intind peste masa si il prind de mana tragandu-l inapoi pe scaun.

-Nu beau apa cu lamaie. Prefer, sa mananc lamaia asa. Am luat adormita fructul in mana desfacadu-l si mancand o feliuta.

-Nu e acra? Aiden afisa o expresie dezgustata vazandu-ma cum mananc lamaia fara sa ma stramb. Imi placeau lamaile, atat in ceaiuri cat si sa le mananc ca pe portocale. Erau acre, asta nu e o noutate, insa imi place acrimea aceea.

-Ba da! Incearca! I-am intins o feliuta, iar el m-a privit pentru un moment sceptic, dupa care a luat-o retinut. A asteptat sa mananc inca o felie, pana ce a indraznit sa muste din cea pe care i-am dat-o. Imediat ce a simtit gustul, fata i s-a schimonosit intr-o expresie imposibil de descifrat, iar muschii proeminenti i s-au incordat. L-am privit amuzata cum isi scutura capul si trupul, parca pentru a inlatura gustul acru ce pusese stapanire pe papilele sale gustative. Acum imi venise mie randul sa rad de el.

-Tu nu esti sanatoasa la cap! Cum poti sa mananci chestia aia? A aruncat inca o privire incarcata de dispret spre jumatatea de fruct ramasa in mana mea, de parca biata lamaie ii gresise cu ceva.

-Acum ti-ai dat seama? Nu stiu, e acra, dar imi place. Aiden si-a ridicat mainile in semn ca se preda si si-a lasat corpul sa se relaxeze pe scaun, lansandu-ma sa imi savurez lamaia in liniste.

-Ce s-a intamplat cu tine, Kayla? Nu mai esti fata rebela si nebuna, care nu accepta sa fie supusa, persoana care ma facea sa imi ia foc mintea pentru a gasi un mod de a te umili, de a te distruge. Nu mai esti fata de care m-am indragostit. Nu mai esti tu! Te-ai schimbat in rau Kayla! Esti atat de orbita de dorinta de a te razbuna incat te-ai pierdut pe tine. Glasul bland a spart tacerea, iar eu mi-am ridicat capul pana ce ochii mei i-au intalnit pe ai sai. Privirea lui trista facea ca inima sa mi se rupa incet si dureros, in sute de bucatele.

Jocul razbunarii Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum