Capitolul 21

6.7K 474 30
                                    

-Voi doi ce cautati aici si ce s-a intamplat cu bucataria? Intreb cu adevarat confuza. Priveam incremenita cand spre cei doi, cand spre bucataria ce arata ca dupa razboi! Faina era imprastiata peste tot, pe jos, pe blatul mobilei, pe aragaz, cojile de oua erau aruncate prin jur si sa nu uitam de petele si stropii de culoare crem.

-Pai, stai sa vezi cum sta treaba! Incepe Aiden trecandu-si vizibil stanjenit o mana prin par, afisand un zambet de copil nevinovat.

-Treci la subiect! Ii cer dupa ce constat ca avea in plan sa traga foarte mult de timp.

-Am incercat sa facem clatite!

-Voi doi, impreuna, sunteti la fel de prosti precum o gaina. Si ce vrei sa spui prin "am incercat"? Repet cu o spranceana ridicata.

-Da, nu ne-au iesit!

-Ati distrus o intreaga bucatarie pentru a face clatite si nici macar nu v-au iesit? Acum realizez ca atunci cand v-am comparat cu o gaina, am jignit biata pasare! Simteam o tentatie nebuna care ma indemna sa iau fiecare perete, la rand si sa ma dau cu capul de el. Nu imi venea sa cred cat de prosti puteau fi. Cum sa devastezi o intreaga bucatarie facand niste amarate de clatite?

-Nu schimba subiectul! Dupa un moment in care era vizibil stanjenit, Erik revine la atitudinea autoritara. Unde ai fost pana acum? Cu cine te-ai batut? Si asa s-a dus pe apa sambetei toate sperantele mele! Nu putea si el sa ignore sau sa tina ochii inchisi cand vorbea cu mine? Asa as fi scapat si eu de toate explicatiile. Bine, exageram.

-Stai putin, nu mi-ai raspuns la prima intrebare! Aiden, tu de ce bantui pe aici?

-Eu l-am sunat pentru ca nu puteam sa dau de tine si credeam ca esti cu el, dar se pare ca nu erai. Imi raspunde fratele meu, luandu-i cuvantul lui Aiden.

-Si ce te facea pe tine sa crezi ca noi doi eram impreuna?

-Voi doi nu sunteti un cuplu? Intreaba perplex.

-Nu!

-Ba da! Raspunde Aiden in acelasi timp cu mine. L-am privit cu o spranceana ridicata, atintindu-l cu privirea pentru cateva clipe.
Ba nu, nu suntem, cedeaza el in cele din urma.

-Trecem peste, dar vreau explicatii mai tarziu! Si ia spune-mi surioara, in ce te-ai mai bagat? Imi displacea in totalitate tonul lui si aveam un sentiment ca stie mai mult decat ar trebui. Vazand ca eu ma faceam ca ploua, a continuat. Aiden mi-a spus tot, asa ca spune-mi ce s-a intamplat. La auzul acestora, mi-am indreptat privirea catre saten, trimitandu-i o privire de genul "am sa te omor mai tarziu".

-Ca tot veni vorba de chestii pe care le-am facut! Tata face afaceri cu un corean pe nume Taylor, sau Kang Shin Woo, depinde de ce nume foloseste. Aveam marea curiozitate de a afla ce cauta ieri Taylor la compania tatei si de la cine altcineva as putea sa aflu daca nu de la fratele meu.

-Un coreean pe nume Taylor? Ma intreaba confuz frecandu-si barbia.

-Tata nu face afaceri cu niciun corean. Plus ca nu a mai intrat in afaceri noi de ceva timp. Nu acesta era raspunsul asteptat de mine. Daca tata nu face afaceri cu el, atunci ce cauta acolo?

-Inca nu mi-ai raspuns la intrebare, in ce te-ai bagat?

-Erik, tu faci ce vrei cu viata ta, eu fac ce vreau cu viata mea, nu te baga!

-Ba ma bag pentru ca esti sora mea mai mica si e dreptul meu sa stiu ce se intampla cu tine. De ce nu lasi trecutul in urma, de ce nu poti sa accepti faptul ca mama s-a sinucis si sa treci peste, sa iti continui viata? De ce cauti razbunare? Deci Aiden chiar ii spusese tot.

-De ce? Pentru ca stiu faptul ca nu s-a sinucis, ci a fost ucisa, stiu asta si o stii si tu desi nu vrei sa admiti.

-Sa zicem ca nici eu nu am inghitit povestea cu sinuciderea, dar ce ai de gand sa faci? Te distrugi pe tine insati! Si daca o sa il gasesti pe cel de a luat viata mamei ce ai sa faci? Ai sa il omori?

-Nu, nu am sa devin o criminala ca el, Erik!

-Nu ai de unde sa stii! Pana nu il vei avea in fata ochilor, pana nu vei trai acel moment nu ai de unde sti ce alegere vei face!

-Dar asta nu ma impiedica, ci dimpotriva, ma face sa tanjesc si mai tare dupa acel moment! Ma motiveaza!

-Tu vezi in ce te transformi? Razbunarea iti intuneca mintea, iti pierzi incet, dar sigur ratiunea! Te transformi intr-un monstru insetat de razbunare care numai stie ce inseamna regret, teama, iubire! Spune de aceasta data Aiden care ma privea suparat si in acelasi timp dezamagit, insa puteam citi mila din privire. Uram sa fiu privita asa, nu aveam nevoie de mila. Mila e doar pentru cei slabi! Eu nu sunt asa!

-Regrete, teama, iubire, Aiden? Pufnesc nervoasa. Stiu ce sunt, insa nu le pot simti! Am un joc cu o miza enorma de castigat!

-Si daca ai sa pierzi, ce se va intampla, Kayla? Erik isi trece frustrat o mana prin par, mai mult ciufulindu-l decat sa il aranjeze.

-Atunci voi muri! Spun fara pic de emotie. Cei doi baieti din fata mea, auzindu-mi raspunsul au adoptat involuntar o expresie  trista, privindu-ma ca pe o cauza pierduta.
Am plecat spre camera mea, lasandu-i pe cei doi in living, vizibil dezamagiti de mine.

Am inchis usa in urma mea si mi-am lipit spatele de ea, lasandu-ma usor in jos, pana am atins parchetul. Mi-am strans genunchii la piept si am lasat frau liber lacrimilor. Ranile de pe incheieturi ma dureau, insa adevarata durere era cea din suflet. Ce se intampla cu mine? Aiden are dreptate, ma transform intr-un monstru care nu mai simte nimic altceva decat o dorinta arzatoare de a cunoaste razbunarea.
Ma transformam in ceea ce nu credeam ca as putea fi.

Imi amintesc ca atunci cand eram mica, parintii imi spuneau povesti despre monstrii pentru a ma speria si a ma face sa fiu ascultatoare. Acum realizez ca povestile acelea aveau un alt scop mult mai profund decat cel inteles de mine atunci. Pe langa acela de a ma face sa ma tem de monstii, ei ma invatau sa fiu atenta si sa nu imi las propriul monstru sa iasa la suprafata. Sa nu ii las sa ma acapere, sa ma distruga!
Insa acum, simteam cum monstrul meu interior se trezea la viata! Dar ce imi mai ramanea de facut? Am atins de mult punctul in care nu mai pot da inapoi. Trebuie sa continui sa merg pe drumul ales si sa lupt pentru a-mi pastra umanitatea.

------------------------------------------------------------

Stiu, e mai scurt decat de obicei, insa o sa pun capitolul urmator mai repede!😊😊

P.S. Sus aveti un poster pentru carte!
Multumesc mult pentru el, Pink14Owl! Il ador!

De asemenea, cartea va intra in editare! Asta nu inseamna ca nu voi mai posta pentru o perioada. Povestea nu va fi schimbata, insa voi adauga cate detalii si voi incerca sa ma axez mai mult pe trairile personajelor.

Multumesc mult pentru lecturi si voturi!❤❤❤

Jocul razbunarii حيث تعيش القصص. اكتشف الآن